Kraked 1 Parašė Birželio 28, 2018 8 minutes prieš, Kingspaw said: Labas, kaip manai, būsi aktyvus vasarą? Kiek šiaip praleidi laiko serveryje? pastarosiomis dienomis praleidžiu serveryje tarp valandos ir 3, o vasarą taip, būsiu aktyvus, tačiau nepraleisiu viso laiko serveryje kai būsiu prie kompiuterio, nes yra kiti žaidimai bei reikia keltis faceit levelį. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Be Positive ツ 4 Parašė Liepos 6, 2018 Labas visiems! Man yra 18 metų, vimo.lt serveriuose esu žinomas kaip Be Positive ツ #2. Čia žaidžiu jau ne vienerius metus. Nusprendžiau išbandyti savo sėkmę ir pretenduoti į prižiūrėtojo vietą. Esu aktyvus lankytojas ir ,mano kuklia nuomone, neblogai sutariu su kitais žaidėjais. Šiuo metu turiu Admin privilegijas ir kol kas sekasi gan gerai. Dažniausiai žaidžiu Training serveryje ir pastebiu, kad trūksta prižiūrėtojų, aišku, kartais apsilanko puikiai serverį prižiūrintys Ti TI Dora ir Xaba, bet jie ateina gan retai, todėl prašau apsvarstyti šią anketą. Ačiū už skirtą laiką. Steam id: https://steamcommunity.com/profiles/76561198311460390/ Gmail: formymain2@gmail.com 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 6, 2018 9 minutes prieš, Be Positive ツ said: Labas visiems! Man yra 18 metų, vimo.lt serveriuose esu žinomas kaip Be Positive ツ #2. Čia žaidžiu jau ne vienerius metus. Nusprendžiau išbandyti savo sėkmę ir pretenduoti į prižiūrėtojo vietą. Esu aktyvus lankytojas ir ,mano kuklia nuomone, neblogai sutariu su kitais žaidėjais. Šiuo metu turiu Admin privilegijas ir kol kas sekasi gan gerai. Dažniausiai žaidžiu Training serveryje ir pastebiu, kad trūksta prižiūrėtojų, aišku, kartais apsilanko puikiai serverį prižiūrintys Ti TI Dora ir Xaba, bet jie ateina gan retai, todėl prašau apsvarstyti šią anketą. Ačiū už skirtą laiką. Steam id: https://steamcommunity.com/profiles/76561198311460390/ Gmail: formymain2@gmail.com Pildai ir į Vimo DJ, ir į prižiūrėtojus, tai tokia nuomonė susidaro, jog nežinai ko sieki, bet visur bandai savo sėkmę. Taipogi ir pati pagrindinė taisyklė, jog prižiūrėtojais galima tapti tik nuo 19-os metų. Dėl tavo paties bendravimo, kartais galima pamatyti ir nukrypimų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Liepos 7, 2018 6 valandas prieš , IGNN1S 弐 said: Pildai ir į Vimo DJ, ir į prižiūrėtojus, tai tokia nuomonė susidaro, jog nežinai ko sieki, bet visur bandai savo sėkmę. Taipogi ir pati pagrindinė taisyklė, jog prižiūrėtojais galima tapti tik nuo 19-os metų. Dėl tavo paties bendravimo, kartais galima pamatyti ir nukrypimų. kaip ir minejau dj temoje nepritariu jo siekimui, taipogi bendravimas pas ji nekazka Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
PinkyLemon 90 Parašė Liepos 31, 2018 (redaguota) Pastarosiomis dienomis praleidžiu serveryje tarp 2 ir 5 valandų. Nusprendžiau pretenduoti į classic prižiūrėtojo vietą. Steam id: https://steamcommunity.com/id/64385292331141232243261/ Gmail: orspanda@gmail.com Redaguota Liepos 31, 2018 orspanda 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 31, 2018 2 valandas prieš , orspanda said: Pastarosiomis dienomis praleidžiu serveryje tarp 2 ir 5 valandų. Nusprendžiau pretenduoti į classic prižiūrėtojo vietą. Steam id: https://steamcommunity.com/id/64385292331141232243261/ Be šansų bičiuli Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Rugpjūčio 1, 2018 PATARIU I CLAASIC SURF PRIZIURETOJU IMTI orspanda nes jis daugiausiai laiko serveryje praleidzia ir padeda zmonem po kolkas jis ir tip VIP Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Rugpjūčio 2, 2018 On 2018-07-31 at 11:39 AM, orspanda said: Pastarosiomis dienomis praleidžiu serveryje tarp 2 ir 5 valandų. Nusprendžiau pretenduoti į classic prižiūrėtojo vietą. Steam id: https://steamcommunity.com/id/64385292331141232243261/ Gmail: orspanda@gmail.com Palyginus kitas anketas ir tavo, nepyk, tavo atrodo kaip nepabaigtas antroko rašinys apie tai, ką veikei vasarą. Taipogi nepaminėjai savo amžiaus. Kol kas esu nusistatęs prieš tavo būvimą prižiūrėtoju. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugpjūčio 13, 2018 Sveiki, ir vėl aš čia! Labai reikia Surf+public WC3. Serveryje priziuretojo, tiksliau, nusibodo dėl tvarkos vis mokėti pinigus už S.A. Nes vis būna visokio plauko žmonių, tvarkos kaip ir daug nereikia, bet jos ir trūksta. Esu draugiškas, ir aišku kaip visi kiti žaidėjai mėgstu pasipizdavot, juoko formoi, sutariu su tikrai dauguma žaidėjų, neturiu juodojo sąrašo, kurių žaidėjų nemekciau. Šiuo metu apsistojau ties serverio priežiūra, taisyklių pažeidėjais, nes kolkas nėra noro tryhardint dėl top vietos.. :/ negaliu pasakyti kiek laiko praleidžiu serveryje laiko, nes būna įvairiai, bet stengiuosi ateiti kaip manęs reikia. Please dont hate me! Esu 24 metų bachuriuks, dabar mokinuosi vokietijoi profesijos, gyvenu jau pusė metų. Aišku ne paslaptis kad esu ne kartą gaves VAC bana, to ir neslepiu niekada, bet serveryje nesu hackines, nes gerbiu kūrėjus, ir serverio žaidėjus. Nick : Sparta* Skype : lukas32117 Gmail : Neplatinu viešai. Tel : +49********* - +3706******* Steam : https://steamcommunity.com/id/nepasigavesnr5 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 7, 2018 On 2018-08-13 at 22:11, Serbentautas said: Sveiki, ir vėl aš čia! bandomasis laikotarpis @Bullzai? ar kliūna VAC? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Flame 0 Parašė Rugsėjo 22, 2018 (redaguota) ... Redaguota Rugsėjo 22, 2018 Flame Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Rugsėjo 22, 2018 17 minutes prieš, Flame said: patires. gaila, kad patires, o ne patyręs. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Rugsėjo 22, 2018 (redaguota) Labai įdomiai čia kur tuščia tai tas flame Redaguota Rugsėjo 22, 2018 DCRE as baisi geradare 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Lapkričio 8, 2018 (redaguota) Sveiki, Vimo.LT Administracija, Man yra 18 metų, cs'a žaidžiu nuo neatmenamų laikų. Žaidime esu žinomas kaip Ka$haras. Esu buvęs begalę kartų adminu bei spec.adminu, taigi žinau kaip elgtis su privilegijomis. Praleidžiu serveryje nemažai laiko, CSGO žaidžiu jau 4 metus. Noriu tapti Vimo.LT surf serverių prižiūretojas (pretenduoju į Classic), nes buvau bei esu skatinamas aplinkinių žaidėjų pagaliau parašyti anketa ir pabandyti dar kartą prisijungti prie Vimo komandos. Davę bent jau bandomajį laikotarpį tikrai neapsiriksit. O tie, kurie nepritaria mano anketai, argumentuokit kodėl? Su pagarba, Aleksas. Gmail: aleksaslimonadas@gmail.com Steam: http://steamcommunity.com/id/Kasharas/. Redaguota Lapkričio 8, 2018 Ka$haras 2 2 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Lapkričio 8, 2018 1 valandą prieš , Ka$haras said: O be aplinkiniu, butent kas tave motyvuoja sitam reikalui? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Lapkričio 8, 2018 25 minutes prieš, Ti ti ri Dora said: O be aplinkiniu, butent kas tave motyvuoja sitam reikalui? Niekas 😂 Jis daro ką jam liepia žaidėjai 😁 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Lapkričio 8, 2018 11 minutes prieš, Sparta said: Niekas 😂 Jis daro ką jam liepia žaidėjai 😁 jeigu jam ir reikia to prižiūrėtojo, tai tik tam, kad kenktų nemėgstamiems žaidėjams, arba galėtų atsipalaiduoti nuo tryhardinimo, nes pastoviai siekia to top1, kad gautų +10 gyvybių, granatų rinkinį ir šarvų:D:D 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Lapkričio 8, 2018 (redaguota) 56 minutes ago, Ti ti ri Dora said: O be aplinkiniu, butent kas tave motyvuoja sitam reikalui? Mane motyvuoja įvairūs dalykai, gal būt vienas iš jų palaikyti tvarką serveryje, nes šiuo metu prižiūrėtojai užsuka vis rėčiau į serverį. Taip pat galėčiau padėti administracijai realizuojant įvairius projektus. 30 minutes ago, Sparta said: Niekas 😂 Jis daro ką jam liepia žaidėjai 😁 Mano manymu, jei taip būtų, jau seniai būčiau praradęs visas privilegijas ir gavęs baną 18 minutes ago, IGNN1S 弐 said: jeigu jam ir reikia to prižiūrėtojo, tai tik tam, kad kenktų nemėgstamiems žaidėjams, arba galėtų atsipalaiduoti nuo tryhardinimo, nes pastoviai siekia to top1, kad gautų +10 gyvybių, granatų rinkinį ir šarvų:D:D Esu suaugęs žmogus, jei to man tikrai reikėtų, galu gale nusipirkčiau už tikrus pinigus. Taip pat visą tai suteikia ir VIP, ką šiuo metu ir turiu. Beje, tu pats pabrėžei, jog pastoviai siekiu top1, taigi tai tik įrodo, jog esu aktyvus žaidėjas Iš kur tokios nuomonės? Reikalingos pareigos, kad galėčiau kenkti? Taip pat, Ignai, dar vis nesulaukiau tavo argumentų, kodėl netinku pareigoms Redaguota Lapkričio 8, 2018 Ka$haras 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Lapkričio 8, 2018 7 minutes prieš, Ka$haras said: Taip pat, Ignai, dar vis nesulaukiau tavo argumentų, kodėl netinku pareigoms netinki pareigoms, nes tu esi tik stogas savo pazistamiems (su pareigomis), niekas daugiau, jeigu palaikai tvarka, uztenka ir admino, kuri daznai tikrai turi, menki tavo argumentai, nemanai? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Lapkričio 8, 2018 (redaguota) 20 minutes ago, IGNN1S 弐 said: netinki pareigoms, nes tu esi tik stogas savo pazistamiems (su pareigomis), niekas daugiau, jeigu palaikai tvarka, uztenka ir admino, kuri daznai tikrai turi, menki tavo argumentai, nemanai? Galbūt ir menki, tačiau aš manau prisijungęs gausiu tam tikrą darbą, kurį turėsiu atlikti. (Pvz. Prižiūrėti forumą ir pan.) Ar ne taip ? Be to, aš manau, jog tu man prieštarauji, nes anksčiau turėjome konfliktų. O galbūt tai net baimės jausmas, jog gali atsirasti geresnių prižiūrėtojų? Taigi ir aš kol kas neįžvelgiu svarių argumentų, kodėl neturėčiau prisijungti prie Jūsų. Redaguota Lapkričio 8, 2018 Ka$haras 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Lapkričio 8, 2018 logiskai duokit visiem priziuretojus ir viskas , kame cia problema ? o .o 2 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 9, 2018 @Ka$haras Sveikinimai. Šampano dar patarčiau neiššaut, visgi bandomasis laikotarpis bus. Pažiūrėsim atidžiau, kaip seksis prižiūrėt serverį, tačiau dėl Ignio minėto 'stogavimo' būsi stebimas per padidnamaji stiklą, ne tik dabar, bet nuolatos. Korupcijos ar kitų nesąmonių Vimo nebus, projektą kuriau ir cackinau, kad visi linksmai galėtų praleisti laiką kartu žaidžiant, o ne dalyvaujant dramose ar kariaujant tarpusavyje. Man į PM steamID, profilio linka ir discord ID. 3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Lapkričio 9, 2018 (redaguota) niekas tau priziureti forumo tikrai nepatikes, del konkurentu man nera ko bijoti - nes tokie kaip tu, tiesiai sviesiai sakau, valo man batus. jeigu ir yra geresniu priziuretoju, tai tik stickler, jam net ir desine ranka uz tai paspausciau. ir siaip, niekas neneige jog tu neaktyvus, bet, kad tavo charakteris neatitinka kriteriju parasytoje anketoje - faktas. nvm, sveikinu, tikiuosi būsi toks pats geras, kaip ir vaizdavai anketoje :Ddd Redaguota Lapkričio 9, 2018 IGNN1S 弐 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Lapkričio 10, 2018 @Bullzai 20 hours ago, Bullzai said: @Ka$haras Sveikinimai. Šampano dar patarčiau neiššaut, visgi bandomasis laikotarpis bus. Pažiūrėsim atidžiau, kaip seksis prižiūrėt serverį, tačiau dėl Ignio minėto 'stogavimo' būsi stebimas per padidnamaji stiklą, ne tik dabar, bet nuolatos. Korupcijos ar kitų nesąmonių Vimo nebus, projektą kuriau ir cackinau, kad visi linksmai galėtų praleisti laiką kartu žaidžiant, o ne dalyvaujant dramose ar kariaujant tarpusavyje. Man į PM steamID, profilio linka ir discord ID. Padaryta. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Lapkričio 12, 2018 Duokit priziuretoja 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites