Jump to content

Mustang

Narys
  • Turinio skaičius

    43
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-1

Apie Mustang

  • Rankas
    Seržantas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tu gal bsk nebespank jau nusibodai irodymus numeciau. @Bullzai Jau gali kažka padaryti irodymus esu numetes.
  2. Cia like 100% fake fb nes as su net nechatines per fb. Ir is kur gaves mano fb neisivaizduoju. Kur ft is messnger mane pakviete mazdaug preis 1sav. Ir paskutiniai trades. Jiai ko dar reikes parasyk atsiusiu.
  3. Seni kame esme kam man growtopijos acc jiai as jos vps nelosiu ir acc galima free susikurti sakau kad jis bando kazka padaryti thats it.
  4. Kiek pasziurejau per ta pati game growtopia per fb nuejiau i grupe paklausiau ar kas jis pazystat jo reputacija ne kokia. Ir jis man primete Growtopia zaidima. Tai darykit isvadas o jei Ignas ir Tomas yra uzsisedes ant manes kazkaip neiidomu. O per jo irodymus yra mano fake fb nes as net jo frienduose neturiu. Tai jiai zmogus atejo random papiso kad nuo jo kazka nuscaminau tai cj del to kad jis kalbejo. Nes nekarta esu dejas jam mute del Izeidinejimu ir MIC nes jam max kokie 13metu. Btw Atsiprasau uz keiksmazodzius.
  5. Numesk irodymus kad tai padariau as poto galesi sakyti
  6. Numesk ta zmogu kuris tai rase ka tu dabar sakai. O del Bigluko viska pasakiau jiai reikes bullzai galesiu ko reikes Atsiusti.
  7. Ir del to reikia verkti?
  8. Pom kad mes prikolinom. Ir niekas nieko nepardave sakau jiai reikia galiu atisust paskutinis chatus trades paskutnius viska ko reikia.
  9. Ir like db ateini i srw ir visi stumia ant taves kad tu kazka nuscaminai. Jiai reikia visus paskutinius trade galiu numesti kad nieko nei ka nescaminau tas pats su fb galiu last chatus numesti visko ko reikes.
  10. Okay gal neismeiziam srw jau ilgoka laika nebuvau kiek siandien buvau atejas is serverio zmoniu isgirdau kad as kazka apscaminau prima man parase i stam ors panda paziuret foruma ir serverio zmoniu pasokojimu supratau kad kazkas mano nick naudojas ir apscamino biglukas. Ir tegu numeta ka jis ten susirasinejo. Nes as pats db nieko nesuprates likau. Ka supratau kad kazkas naudojos mano vardu ir per zaidima Growtopia beroc nunese kazkoki acc. Tai viskas ka zinau.
  11. Laimetoja Rinkau per https://www.random.org/ Baba Yaga susisiek su manim per steam del V.I.P
  12. Laimejo Baba Yaga Sveikinu Srr nespejau Rugpjucio 2 irinkti nes svenciau Ir mano geriausi zodziai. Pagarbiai: Mustang
×
×
  • Create New...