Jump to content

Kolonke

Narys
  • Turinio skaičius

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

9

Apie Kolonke

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1128 profilio peržiūros
  1. Kolonke

    bausme

    Tai gi raso Ernestas kad menesi laiko jau bane sedi "Atleiskit doniukui kuris prirakintas 1menesi" 😄 uz izeidinejimus, gal susiprato ka padare jei parase i forma 😄 as sakyciau unban jei tik izeidinejo.
  2. Dėkojame rėmėjams, eventu organizatoriams ir dalyvavusiems eventuose. Sekite naujienas ir laukite kitu eventu!!! PRIZAI IŠDALINTI, LAIMĖTOJAI PASKELBTI. VIRŠ 100k kebabų 2 UODEGOS !!! Vip statusas mėn. cs.vimo.lt:27018 Remejai: Morka Riebalinuoti plaukai (Riebalinis) Kolonke (Bomzas, Vergas , Billas Geicas, Krilinas) Zambidas (storas atletas) Steponas Foodlover* ⋙ 𝗟ast ⋘ DeoNade Viršila (Tavo metai) Frostie tRust Ir kiti. ORGANIZATORIAI : Riebalinuoti plaukai (Riebalinis) Zambidas (storas atletas) Kolonke (Bomzas, Vergas , Billas Geicas, Krilinas) Moizy DaTroller NUOTAIKAI PAKELT:
  3. Mazieji, jus labai pikti esat ir nekantrus, freekillus darot, balaganas butu as manau. o kad pagalbos Vyr.vadui reikia tai sutinku, pridekit šunį kuri galetu valdyt tas 14metis labai norintis eiti i policija.
  4. O robi robi robi kur gi tu leki. svarbiausia daug garso. 😄 geriausias repas kaašarai -pamastymui 😄
  5. Ne priziuretojas, bet +rep duodu 😄 svarbu kad ne jaunas o visa kita ismoks su laiku.
  6. Kolonke

    MIC N-15

    +++++++ Kiekviena diena po keleta banu gauna ant CT.
  7. Kolonke

    Free Mute

    Viena mergina serveryje ir tapacia uzmutina... 😄 oj tie adminai.
  8. Tai tu man papasakok kaip gali pazeist taisykles "naglai" jei esi serveryje naujokas. Kuris pradejo tik zaist pries 4 savaites Jailbreak serveryje, pirma savaite kaip i policinikus esu dabar, tai taisykliu pilnai visu neatsimenu dar kolkas. Buciau nors sulaukes perspejimo kad gausiu bana del kazkokios priezasties buciau iskart pasitaises ir atsiprases uz savo padarytas klaidas bet deja nesulaukiau jokio persejimo kad negalima taip daryt, tiesa pasakius nezinau ka net negalima daryt nes jis man nieko nepasake del ko man ta bana jis dave,. neteisybe as matau vistiek. + tai mano pirmasis nusizengimas. ir iskart banas serverio? nebejuokaukit.
  9. Tai palauk ar ne ct ban turejei duot uz tai?
  10. Tai kiek cia laiko as ta bana gavau dabar nebesuprantu ar valandai ar dviem ar triem 😄
  11. + banas gautas ant visu serveriu. 😄
  12. Sveiki gavau bana nuo moizy , nezinau uz ka bet raso kad uz iskirinejima ir taisykliu nesilaikyma, beto be jokiu perspejimu... Manau turejo duot bana kad negaleciau i policinikus ieit o ne kad i serveri neieiciau. kazka pikto laiko jis ant manes, gal pavyda nezinau. 🙂
×
×
  • Create New...