Jump to content

Jeebis

Narys
  • Turinio skaičius

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

4

Apie Jeebis

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1699 profilio peržiūros
  1. Jeebis

    Free ban :)

    Gavai ban uz apgaudinejimus ir skinu viliojimus. Tavo account'as nieko nevertas, nes apgaudineji zmones ir vagi is ju skin'us.
  2. Tu neturi 15metu, nemoki taisykliu, kiek Deficitas kartu turi tau aiskint taisykles. Kaliniai vykde Deficito komanda ir tu atsistojai tiesiai ant praejimo ir uz tai gavai ctbana. Gavai 500min, nes nepirma karta su tavim tokios problemos yra.
  3. Jeebis

    Mute

    Daviau tau galimybe pasitaisyti del to ir negavai mute.
  4. Jeebis

    Mute

    Siuo metu demo neveikia ir neina irasineti, o niekas nesitikejo, kad is niekur nieko pradesi stumti ant manes. Beto pries kelias dienas reikalavai vaiku nuotrauku ir ju mamu.
  5. Jeebis

    Mute

    Sveikas, tu norejai diskutuoti apie pimpalus (ar ka ten) ir pasiulei : jeigu nenoriu taves klausytis tai uzsimutinti (as neuzsimutinau taves, kad girdeciau ka sakai) tu noredamas patikrinti mane pradejai stumti ant mano mamos ir putei i mikrofona, as paprasiau tryhardo, kad tave uzmutintu ir galvotum kad tave uzsimutines esu.
  6. Jeebis

    Free perma banas

    Beerusai, gal nori pateikti įrodymus kaip jis cytina? Nevien su demo galima filmuoti, beto jis turi vip ir prime.
  7. Jeebis

    Vimo

    Sveikai, Gustavas gavo mute todel, kad neturi 15 metu ir jo balsos cypia labai, as jo paprasiau nekalbeti, nes yra N-15, bet jis toliau kalbejo, o tu gavai 30min mute nes izeidineji (isvadinai mane debilu ir b**iu ciulpeju) ir provokuoji zaidejus.
  8. Jeebis

    Ban

    Sveikas, tavo naujas acc sakei nezaides csgo tik cs1.6, main'o neturi ir lockini i kitus zaidejus.
  9. Jeebis

    Free banas

    ~150 h turi ant csgo ir sakai "profas".
  10. Jeebis

    Free banas

    2019.08.31-20.26.mp4 2019_08.31-17_40.mp4
  11. Jeebis

    Free banas

    Sveikas, aš tave stebėjau 3 mapus, žiūrėjau kaip tu žiūri į žaidėjus per sienas ir bandai slėpti wallhackus, visą laiką žinai iš kurios pusės jie ateina.
  12. Jūsų Nick (su kuriuo žaisite turnyre) – Jeebis Steam ID arba profilio link – https://steamcommunity.com/id/MSDPR26/ CSGO competitive rank arba Faceit / ESEA rank - MGE, faceit 6lvl
  13. 1. Sveiki, mano nick Jeebis, man yra 17 metų, https://steamcommunity.com/id/MSDPR26/ . 2. Esu draugiškas ir bendraujantis su serverio žaidėjais, neįžeidinėju ir laikausi taisyklių. Noriu, kad fun serveryje būtų tvarka ir teisingumas, nes prižiūrėtojų retai ateina. 3. Nebuvau niekad prižiūrėtoju. 4. Norėčiau tapti Fun serverio prižiūrėtoju. 5. Esu gan aktyvus ir tikrai su manimi problemų nebus. 6. Mane rekomenduoja: ✘ EchO' #☂ https://steamcommunity.com/profiles/76561198290964596/
×
×
  • Create New...