Jump to content

PROFESSIONAL VAPER

Narys
  • Turinio skaičius

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-1

Apie PROFESSIONAL VAPER

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

815 profilio peržiūros
  1. Už šitą įžeidimą atsiprašau. Tiesiog kai žmogaus paprašai ateiti pasišnekėti į discordą, jis sutinka po 5 minučių, duodi jam savo accountą, o jis paima ir išeina (neatmeskime fakto, kad ką tik be priežasties buvo uždėtas mute). Nesakau, kad tai priežastis įžeidinėjimui ir savęs neteisinu, tiesiog žiūrėkite ne tik į vieną logo įrašą, bet ir į kontekstą. Dėl kreipimosi į Jeebi, prašau, kad tai vyktų viešai, būtent čia, kitu atveju tai praranda prasmę. Edit: dėl problemos sprendimo iš karto - tai buvo bandyta daryti naudojantis discord, bet kaip minėjau, adminas šios atsakomybės sėkmingai atsisakė išeidamas. Po šito buvo sukurta būtent dabartinė tema forume.
  2. Ta prasme? Kaip supratau, siūlai nieko nedaryti, leiskime nesąmonėms toliau sėkmingai vystytis? Ar gatvėje gavęs į nosį taip pat nieko nedarytum? Juk nosies tai nesulaužė, kam kelti vėjus? Toks tavo požiūris? (Nesuprask klaidingai, į nosį niekam nesiūlau, tai viso labo tik palyginimas). Įdomi filosofija toleruoti tai, kas yra nepagrįsta, klaidinga. EDIT: „verkt forume“ - ačiū, sere. Prisiskaičiau užtektinai. Dar kartą nuoširdžiau prašau prisijungti ką nors, kam yra virš 14 metų. EDIT 2: Be to, tai, kad žmogus turi „prižiūrėtojo“ statusą, nepadaro jo teisesniu. Ir tebunie, aš tą mute atsedėsiu, kaip kad tu sakai, bet esmė ne tame. Nesuprantu logikos toleruoti apgailėtinus sprendimus ir sėkmingai išlaikyti jų taikymą. EDIT 3: „Bla Bla Bla, šnekėjai apie ten tuos ar nešnekėjai, čia jau ne mano reikalas, prižiūrėtojas padarė savo darbą, tad poemų nekuriam kitaip nebus.“ reportinau, nes šis pranešimas neneša jokios informacijos, t.y. jis visiškai beprasmis. Bandau apsaugoti brangųjį forumą nuo šiukšlių 🙂 EDIT 4: Kalbant apie prižiūrėtojų darbą kodėl per visą valandą, neįvyko joks progresas šioje temoje. Tie patys bereikšmiai komentarai iš adminų pusės ir nieko daugiau. Liūdnas reikalas, vaikinai.
  3. Ta prasme? Kokį savo darbą? Jūs rimtai? Galbūt yra koks nors žmogus, kuriam šiek tiek daugiau nei 14 metų ir galėtų normaliai padiskutuoti, neišgalvojant faktų ir nesiremiant babos vangos pranašystėmis? „Bla Bla Bla, šnekėjai apie ten tuos ar nešnekėjai, čia jau ne mano reikalas, prižiūrėtojas padarė savo darbą, tad poemų nekuriam kitaip nebus.“ - tobula. Puikiai iliustruoja požiūrį, t.y. koks skirtumas kas teisus, adminas padarė, reiškias taip ir bus. Grįžtame į gražiuosius komunizmo anarchijos laikus. 🙂 EDIT: Prašau objektyviai pažvelkit į tai kas įvyko ir stipriai apmąstykit, nes kolkas nei vienas mano prašymas nebuvo patenkintas. 🙂
  4. Nebuvo duota jokio įspėjimo, net žodinio. Prašau neišgalvoti faktų ir bandyti jais save pateisinti.
  5. Dėl nuotraukų - nė kiek nesiginčiju, tačiau tai viso labo buvo juokai, kuriais nieko neįžeidžiau arba nebandžiau įžeisti. Humoro prasmė ir turėtų būti tokia, kad viskas kas pasakyta jo formoje, neturėtų būti priimta tiesiogiai. + Jei prikaišiojama tai, kas buvo prieš savaitę, kodėl tuomet negavau mute, jeigu taisyklės visgi buvo pažeistos? + Tai buvo ne vaikų nuotraukos, o vaikų mamų nuotraukos (huge difference man) EDIT: Jei nėra demo, siūlau surasti nors porą žmonių, kurie patvirtintų tavo faktų tikrumą, priešingu atveju tai ką sakai viso labo tėra pramanai.
  6. Laukiu demo kur aiškiai girdisi, kad stumiu ant tavo mamos. + Diskusija apie homoseksualų teises, nėra diskusija apie pimpalus (siūlau pasižiūrėti apibrėžimus https://lt.wikipedia.org/wiki/Varpa_(lytinis_organas) ir https://lt.wikipedia.org/wiki/LGBT_teisės_Lietuvoje)
  7. Vos Toresitui atmutinus, Jebis dėjo mute atgal. Priežasties vis dar nežinau 🙂
  8. PROFESSIONAL VAPER

    Mute

    Sveiki. Gavau mute nuo ♕ pzda traihardas ♕. (Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198979828137 - not sure) Priežastis Mute liste - įžeidinėjimai. Paprašius paaiškinti priežastį per chatą, atsakyta nieko nebuvo. Paprašiau, kad pridėtu į discordą, kad galėtume viską išsiaiškinti. Davęs savo discordą, atsakymo negavau, vietoje to, minėtas personažas išėjo iš serverio. Prašau paaiškinimo dabar su konkrečiais taisyklių pažeidimais. Priešingu atveju - unmute ir prašau pasirūpinti, kad kompetencijos tam neturintys žmonės neturėtų galimybės dėlioti laisva valia mute. Dėkoju 🙂 ------------ EDIT: Po unmute, nepraėjus nė penkioms minutėms, Jebis vėl uždėjo mute atgal.
×
×
  • Create New...