ECHO 164 Parašė Spalio 9, 2020 Sveiki, taigi kaip matot iš temos sugalvojau tokį žaidimuką su forumo/serverio žaidėjais, taigi kiekvienas žaidėjas pasako iš aukščiau paminėto žmonių sąrašo (3 asmenų) Kurį pasirinko - Kiss, Marry, Kill. Po šių pasirinkimo, tas žmogus perduoda kitam žmogui tris asmenis kuriuos kitas žmogus turės pasakyt kurį žmogų kill,marry,kiss. ir t.t. Taigi pradedu: PVZ: Echo - Kill Kingspaw - Marry Tomas - Kiss Taigi pradedu aš su: Bullzai, Leftas, DaTroller 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Spalio 9, 2020 (redaguota) Bullzai - Marry (sugar daddy) Leftas - Kiss (It aint gay to kiss your homie goodnight) Datroller - Kill (nekenciu Drolio) Kasharas, Cotn(Xeon), Pinkylemon. Redaguota Spalio 9, 2020 Tomas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Spalio 9, 2020 Marry - Kasharas Kiss - Pinkylemon Kill - Xeon Echo, Moi'zy, Tomas a.k.a tombot 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 10, 2020 Marry - Tomas, offer accepted. Kiss - Moizy, good job m8 *wink* Kill - Echo, kad jis tik žinotų.. kaip mane užpisa tie jo skambučiai.. Drakoniukas, Kingspaw, Hitmam(Dzumblius) 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Spalio 10, 2020 Drakoniukas - Kill ; Nes mažai pažįstu... Kingspaw - Marry, nes vien dėl jo voice perfect'umo. Marry me, marrrryyyyy Hitman (Dzumblius) - Kiss ; Nes atsarginis variantas mano būtų, jei Kingspaw išduotų mane. Donce, Inco, Monstralia Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Spalio 10, 2020 Donce- Kiss (Soriukas) Inco- Marry (Mano pupuliukas👄😘😍) Monstralia (Gaidys neatsako i mano labas ;-;) Wolfas, Bulzai, Datrolis 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Spalio 10, 2020 Bullzai - married already DaTroller - side chick Wolfas - kill + respawn Tomas, Kovalski, kaciukas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Spalio 10, 2020 Tomas - Kiss. (bet tai butu death kiss su poison, nes nekenciu vyru). Kovalskis - marry. Kaciukas - kill. Nekenciu moteru Pawelas, UnityKing, Edgaras 3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
PinkyLemon 90 Parašė Lapkričio 4, 2020 UnityKing - kiss Edgaras - marry Pawelas - kill Tigre, Oz, Drakoniukas 3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Meškėnas 30 Parašė Balandžio 13, 2021 Tigrė - marry Drakoniukas- kiss Oz - kill factorius, moizy, food Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Gytis 40 Parašė Balandžio 14, 2021 Factorius - marry Food - kiss Moizy - kill(nekenciu moizy) Leftas, Zukki, whz1gud. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kimetsu かまどタンジロ 72 Parašė Balandžio 14, 2021 (redaguota) Leftas - marry (Smart type, I like it 😏) Zukki - kiss (Sugar daddy, lepina skinais 🤩) whz1gud - kill (Nepažįstu :/) Erniux, D0w1s, vice. Redaguota Balandžio 14, 2021 Kimetsu かまどタンジロ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
sasyska 6 Parašė Balandžio 14, 2021 wtf tokie pickai kimetsu Erniux - marry vice - kill (nelabai bendraves) D0w1s - kiss 😏 ir palieku muhorke, kimetsu, wolfa 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
A pewpew 5 Parašė Balandžio 14, 2021 Kimetsu - Marry Wolf - Kiss Muhorke - Kill Mks, Dziugas, Matce 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kimetsu かまどタンジロ 72 Parašė Balandžio 15, 2021 On 2021-04-14 at 13:12, A pewpew said: Kimetsu - Marry Wolf - Kiss Muhorke - Kill Mks, Dziugas, Matce Matau, kad niekas nepratęsia, tai aš pratesiu. mks - marry (Visų galų meistras) dziugas - kiss (Kietas bičas) matce - kill (Jūs man, Ponas, sakėte mirti nekartą, tai už toksiškumą) map3l, INCO, Laimutis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
sasyska 6 Parašė Balandžio 19, 2021 Ziuriu cia niekas nenori pratest sooo here i am again 1.map3l marry (utiu tiu mapeliuuukas siaip idomu su juo bendrauti) 2.INCO kiss (uz grazu balsa ir dainavima) 3.Laimutis kill (nelabai daug bendraves) O palieku KawaBird(nezinau ar jau jis buvo), Moi'zy ir Datroller Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
SOLIS 10 Parašė Balandžio 28, 2021 ko jus ce neigiamus metot nenorekit svedisko arklio subinen nevykeliai!! kawabird marry kadangi brolis moizy kill datroller kiss o toliau nepratesiu baigiam zaisti sita vaikiska zaidima 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites