Jump to content

Karambit Ruby

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi Karambit Ruby pranešimai

  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. s1mpleイッチトケウオカチ 11https://steamcommunity.com/profiles/76561199149530661/ Karambit Ruby#8505 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Jos butu linksmos-gaudynes,slepynes,pasaluno.
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Mano žaidimo nickas yra Karambit Ruby arba kitas rimtas bachuriukas https://steamcommunity.com/profiles/76561199149530661/ Karambit Ruby#8505 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip moku bet dar nevisas. 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną?taip turiu 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Mano dienos būtu įdomios tom nes jos butu linksmos,pamokančios ir pravščiau slėpynių ir gaudynių dienas.
  3. Jūsų pseudonimas/nick'as serveryje:Karambit Ruby,rimtas bachuriukas Kiek jums metų? :11. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? :Noriu sakyti komandas,padėti pareigūnams. Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :1h-4h Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :žaidžiu jailbreak koki 1mėnesį. Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Nieko netrūksta. Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip buvau 1 karta Papasakokite trumpai apie save :Sveiki aš esu Žygimantas.Esu žmogus kuriam labiau patinka pramogauti eigu reikia kažkam pagalbos mielai padėčiau vimo.lt serverija esu apie 1 metus.Esu labai jaunas daug labai dar nežinau :D.
×
×
  • Create New...