Jump to content

Moi'zy

CS2 Prižiūrėtojas
  • Turinio skaičius

    85
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

78

Apie Moi'zy

  • Rankas
    Majoras

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

2856 profilio peržiūros
  1. Moi'zy

    Klausimėlis?

    Yra ta taisyklė, o tu kaip ilgai žaidžiantis ir taip žinai ją, tad neišsidirbinėk.
  2. @mrbigasltu KeyDrop.com Susisiek discorde @vejasNupustas66 Susisiek discorde @PotatoBag Susisiek discorde @Flamongusas Susisiek discorde @ALAHAS Susisiek discorde @Nesakysiu ;) Susisiek discorde @Chizt Susisiek discorde Mano discordas: Moi'zy#4694 Visi kiti atmesti. Priežazstys gali būti tokios: Bausmės, vac acc, chat logai, nepraleistas pakankamas laikas, netvarkingos anketos(nemokat rašyt, nukopijuot anketų, steam linkas blogas).
  3. Moi'zy

    free mute

    Bet aš nesu nei Ernis, nei Kawa ir t.t. O dėl bausmės ilgumo
  4. Moi'zy

    free mute

    Sveikas. Daugiau niekas nerašė šito žodžio, tik tu. Jeigu nori, kad neinterpretuočiau žodžio kitaip, tai ir rašyk taisyklingai, gi neskaitau tavo minčiu... O paskui visi, kurie įžeidinėjo gavo bausmę tokią pačią.
  5. Moi'zy

    Ban

    Viskas ką parašei, jau buvo atsakyta ankstesnioje mano žinutėje, tu čia jau kartojies xdd Jeigu neturi ką pasakyt, geriau palauk kol koks Trolis ar Bullzajus atrašys ir nuspręs ką ten su tavim daryt, visgi viską išaiškinau. O ir discord'e ant maino buvai gavęs baną, už to pačio, "draugelio" ižeidinėjimus, tai taip pat turėtum gauti ir ant Phoque#8868.
  6. Moi'zy

    Ban

    Tu neatskiri žodžių nepagarba ir negerbimas. Tu ne tik su prižiūrėtojais turi normaliai elgtis, bet ir su visais kitais esančiais discord'e. O ir "prižiurėtojų negerbimas" nėra vieninteliai žodžiai reasone.
  7. Moi'zy

    Ban

    Prasideda nuo to, kai random žmogus ( tu ) paprašo prižiurėtojo, kito žmogaus, kurio visiškai nepažysta ( viskas vyksta tau neprisipažinus, kad esi happy. ), dokumento. Tai yra privati informacija ir tau to niekas nežada duoti. Su Erniuxu šnekėjau ir aišku, kodėl jam negaliu to papasakoti? Jis gi irgi prižiūrėtojas ir taip pat jailbreak'o. Toliau, pasakei, kad turi ip jo ir aišku, gi mes ekstrasensai ir žinom, kad tu esi Happy, tas pats gi, kaip kitaip, ane? O poto dar ir ištrynei žinutę, deja, matome ištrintas žinutes. Toliau, prižiūrėtojų negerbimas - jeigu neištrauktum kažkokios trumpos vietos iš viso pokalbio, manau ir pats suprastum persiskaitęs :D? Nu, bet jeigu tau tai normalus bendravimas, who knows, gal šiuolaikiniai 15 metų vaikai taip bendrauja. Jeigu nori kažką aiškintis, turi viską normaliai išdėstyti, o ne maivytis, "tyčiotis", lyg žinotumėm kas esi. Tikiuosi supratai už ką gavai, ir ar kartais neesi gavęs ban'o ant savo main discord'o?
  8. @Thommy Atmesta. @Deimaxas Atmesta. @Konstantinas Atmesta. @No1k4 Susisiek su manimi discord'e @Gangaras Atmesta. @Burtininkas Atmesta. Nemoki net anketos teisingai pateikti. @Karambit Ruby Atmesta. Nepateikti metai. @RYŽIŠKĖS Atmesta. @Bebras Atmesta. @dynmall Susisiek su manimi discord'e @Misty Susisiek su manimi discord'e @sasyska Susisiek su manimi discord'e @mrbigasltu KeyDrop.com Atmesta. @ikales8888 Atmesta. @PotatoBag Atmesta.
  9. Nėra 15, nepatekęs net į wardenus N-15 ir eini į pareigunus dar? Mute bus nenuimtas.
  10. @Šalna serveryje reikia praleisti bent 3d @Meilutis Susisiek su manimi discord'e @Deimaxas Atmesta @Konstantinas Atmesta @Squinty Atmesta @Rulete Atmesta @ser brother serveryje reikia praleisti bent 3d @Thommy Atmesta
  11. Sveikas, buvai pareigūnuose afk, o ir ctban tau neturėtų kelt rūpesčių, nes 15 metų tai neturi.
  12. Taves tuolabiau nereik čia tada, jeigu nori aiškintis, tai normaliai aiškinkis, nes tuoj išviso negalėsi rašyt
  13. @sasyska Priimtas. @Bread Atmesta, VAC banas. @Thommy Atmesta, įkyrus elgesys negavus atsakymo, 2 užblokavimai už tą pačią priežastį. @Squinty Atmesta, blogas elgesys discord'e, multiple vac banai. @JAPONAS AUTISTAS Priimtas, būsi atidžiai stebimas @Deiv1s Priimtas. @𝕐 𝑒 𝐬 -, Atmesta, nepraleista 3 dienos serveryje @No1k4 Priimtas. @Deimaxas Atmesta, pagal profilį galima spręsti, kad dar nelaikas. Tie kurie buvo čia priimti, susisiekite su manimi discord'e Moi'zy#4694, būsite patikrinti dar kartą.
×
×
  • Create New...