Jump to content

Mks

Narys
  • Turinio skaičius

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

11

Apie Mks

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1351 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Mks 14 https://steamcommunity.com/id/mksssss/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu paprastas serverio žaidėjas, pastebėjau kad ieškote pagalbos, ta suteikti galiu ir noriu. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Buvau ir esu pirktinis spec adminas kelis mėnesius. Ir administratorius keliuose discord serveriuose. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Norėčiau tapti supportu. Funo/Public. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padėčiau eventus vesti, duočiau skinu eventam, žiūrėčiau demo, įsigilinsiu į situacija esančia prieš baudžiant. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Iš prižiūrėtojų nelabai. jeigu yra būčiau dėkingas už teigiamą reaction'ą ant anketos!
  2. UŽPILDYK PAGAL ŠITA FORMATA Užpildai šia informaciją:• Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?
  3. Steam linkas https://steamcommunity.com/id/mksssss/ Discordas Mks#0001
  4. sw visiem antras kartas Steam linkas https://steamcommunity.com/id/mksssss/ Discordas Mks#0001 trolis.mp4
  5. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Mks 14 https://steamcommunity.com/id/mksssss/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu gan naujas serverio žaidejas, pastebėjau kad ieškote pagalbos, ta suteikti galiu ir noriu. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Buvau tiktai pirktinis spec adminas kelis mėnesius. Ir administratorius keliuose discord serveriuose. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Norėčiau tapti supportu. Funo/Public. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padečiau eventus vesti, duočiau skinu eventam, žiurėčiau demo, įsigilinsiu į sutuacija esančia prieš baudžiant. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Iš prižiurėtojų nelabai.
  6. sw visiem Antras labiai garsiai tai pasityldykit ausines Steam linkas https://steamcommunity.com/id/mksssss/ Discordas Mks#0001 2020-11-17-224310057.mp4 received_-1883721123_edit-1659887255.mp4 2020-11-14-150900133.mp4
  7. Steam = https://steamcommunity.com/id/Eimgei9/ Discord = Mks #0001 Sėkmes visiem! Ir su šventėm!
  8. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Atsakymas Mks 14 https://steamcommunity.com/id/Eimgei9/ mks#1857 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Atsakymas Taip, daugeli net turiu užsibindines kad parašyti kai pažeidžia. 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Atsakymas Taip. 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Atsakymas Vedu daug įdomiu dienu kokių pas kitus wardenus nematysit, darau dienas kurias prašo žmonės, paprastai stengiuosi nežaisti saimonu ir reakciju, geriau minigames nuvesti pažaisti. Žinau kad turiu rimtų bausmių, bet pabandyti verta.
×
×
  • Create New...