Jump to content

kNgA_

Narys
  • Turinio skaičius

    44
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

52

3 sekėjų

Apie kNgA_

  • Rankas
    Seržantas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1221 profilio peržiūros
  1. Taip žemai kritusio cheaterio dar nesu matęs. Prisišiukšlini ir kaltini savo broli, o vėliau tiesiog ramiai rašai apie kapines. Gėda už tave.
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. kNgA_, 18, https://steamcommunity.com/id/kNgA/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Manau daug kas zino mane ir zino, jog buvau priziuretojas tai nieko naujo negaliu papasakoti apie save. O priziuretoju noreciau tapti, nes matau priziuretoju trukuma siuo metu. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Esu buves vimo priziuretojas. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Norėčiau tapti jb ir fun servu prižiūrėtoju, bet galėčiau palaikyt tvarką ir kituose vimo serveriuose. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padesiu vesti eventus. Galesiu padeti Moizy su n-15 wardenais jb serve. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) 1. kNgA_ (mano nuomone vienas is geriausiu buvusiu priz) Del kitu nezinau
  3. Sveikas, prisijunk prie vimo discordo ir susisiek su prižiūrėtojais dėl šitos bėdos. Numetu nuorodą čia -> https://discord.gg/tVur4aV
  4. kNgA_

    Ban

    Tu durneliu apsimeti ar kas???? Koks skirtumas ar cheatinai su kita paskyrą ar su main, cheatinai tu tai banas atitinkamai tau. Jei turi VAC baną reiškia esi jo nusipelnęs. Taip pat tai įrodo, kad tu turi baną kurį tau davė pats VALVE, tai kodėl turėtumėm mes taves nenubausti?? Nieks nenori atmatų kurios gadina kitiem žaidėjam žaidimo patirtį. Ir jei manai, kad tavo profilyje yra 1,2k+ valandų ir tai padaro tave nekaltu, tai labai smarkiai klysti. Gali pasidomėti internete kiek žaidėjų yra gave ban už cheatus nors jie žaidžia aukščiausioje cs:go lygoje.
  5. kNgA_

    Ban

    Niekad nesi žaides? Tavo IP banintas nes cheatinai su šita paskyrą https://steamcommunity.com/profiles/76561199037406314. Kam apsimetinėti durniu ir sakyti, kad niekados nesi žaides vimo?
  6. kNgA_

    Vac

    Rašyk steam supportui.
  7. kNgA_

    Vac

    Sveikas, serveris automatiškai neįleidžia VAC banintų paskyrų, todėl ir neleidžia prisijungti. Nežinau už ką tau tas VAC bet kaip manai, jeigu tave nubaudžia ant oficialių serverių tai kodėl turėtų leisti žaist community serveriuose?
  8. kNgA_

    ip ban

    Pagal tavo gražų vardą radau paskyrą ant kurios tu pastoviai gauni ir gausi ban kas 2 dienas, nes ant tavo IP adreso buvo cheatinta būtent su šia paskyra http://steamcommunity.com/profiles/76561199060112292. Taip pat turi dar VAC ban, tai apie kokį unban mes kalbame. Taigi no unban :).
  9. kNgA_

    ip ban

    Gražus nickname ir iš kur dabar mūm žinoti kuri paskyra priklauso tau? Numesk steam paskyros nuorodą kitaip niekuom padėti negalim.
  10. kNgA_

    IpBan

    Kodėl nepildei unban anketos iškart gaves ban? Kodėl užpildei praėjus 4 mėn? Dabar niekuom negaliu tau padėti, nes bano priežastis yra cheatu naudojimas. Taigi no unban for you.
  11. kNgA_

    Banas...

    Banas yra nuo prižiūrėtojo @falcON? už wallhack. Tai esu 99% įsitikines, kad banas nėra už nieką.
  12. kNgA_

    Dingo rankas

    Buvo rankų restartas tai visi rankai restartavosi
  13. kNgA_

    Perma Mute

    Manau supranti, kad pas mus yra daug žaidėjų muted. Tai kiek suprantu reikia tiesiog užsimerkti ir durti į bent vieną iš muted žaidėjų ir tikėtis, kad tai tu :D. Cmon duok bent savo steam linka, kaip kitaip mes žinosim kas tu toks.
  14. Perziuresim demo ir ivertinsim situacija ar buvo ten wallhack ar ne.
×
×
  • Create New...