Jump to content

NightHyper

Narys
  • Turinio skaičius

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

6

Apie NightHyper

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1115 profilio peržiūros
  1. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Night, 13, https://steamcommunity.com/profiles/76561199017922296/ , Night#1903 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip. 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip. 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Vesčiau mape esančius minigamus, atsižvelgčiau i t norus, kiekvienam mape padaryčiau bent vieną event dieną, daryčiau dienas, kaip - pasalūnas, talentai ir t.t. , nedaryciau zaidimų, kurie per trumpa laika išwipintu t teama,
  2. jailbreak serveryje arcade mape as izeidziau 2 kartus misty rasant per chata bet jis man kartu dave gag ir mute nors as nieko per cs go voice chata nesakiau. Laukiu atsakymu.
  3. Galetumet i sm_menu wardenui padaryt kad pasirinkt vienam zmogui duok painteri, nes kyla probelemu kai visi spamina ji po visa mapa, jau buvo luzes nekarta nuo to.
  4. Geraj atsiprašau kad spaminau.
  5. NightHyper

    JB !lr

    Ar galėtumėte duoti teroristams per !lr knife fight armoro nes terai neturi o mentai turi tai unfair.
  6. Eventas buvo puikus, man bent buvo smagu praleisti laika.
  7. Only hs mapai 5v5 arba deathmatch, only pistol hs map.
  8. 5v5 serveris arba daugiau zmoniu serveris pvz 10v10 ir maziau kaip 3v3.
  9. Maybe koks knife serveris (visi vienoj arenoj) arba 1v1 knife serveris
  10. Noreciau kad sukurtumet 1v1 knife fight serveri arba ffa knife serveri.
  11. Noreciau kad padarytumet kad ant galo kai kaliniai arba pareigunai laimi grotu dainus pvz kaip surf combat serveryje
  12. maybe Riebalinuoti plaukai jis geraj supranta taisykles ir kaip buti wardenu
  13. Noreciau pasakyti kad galetumet padaryt kad zmones kurie nnr zaist flipu galetu paspaust koki mygtuku kad nerodytu ju flipuose ir jiem nerodytu nes buna daznai kad netycia paspaudi ir kai zaidi nori pasikeist ginkla ir sutinki ir prarandi ir dar galetum ideti 1.6 komanda /piss?
×
×
  • Create New...