Jump to content

Swagger69

Narys
  • Turinio skaičius

    84
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-2

1 sekėjas

Apie Swagger69

  • Rankas
    Majoras

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561198873471578/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Na čia bus keistai. Bet gavau kick. Awp_Lego map. "kick" už priežastis duchas. Bet na atėjau čia irgi. Už tokį dalyka ne labai kaip mano bausmę bet už admin abuse daugiau. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Fasolke.Carlass • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Kaip viskas buvo labai paprasta. Atejau i serveri su gera nuotaika leidau muzikas. Be vote kadangi nebuvo admin. Ir visiem asmeniskai pasakiau uzsimutinti mane praejo 3 map gavau be ispejimo mute. Pradėjo ant manes bazarinti žmonės tai yra "Lukenzo" Bei "replay" kaip aš buvau mutei ir panašiai kalbėjo apie tevus ir pnš kad jų neturiu duhas ir pns. Nusipirkau kitam map admin kad nubausčiau kadangi nedaro niekas nieko dėl to. Na nubaudžiau už įžeidinėjimus. Viena karta 30min na ir carlass atmutino. paskui toliau varė mutinau pagal taisyklės vėl aš jį vėl atmutino visi įrodymai bus ir panašiai viskas prasidėjo nuo 03:40 iki 03:56 map "Fy_poolparty" 27dieną. Ir tesėsi iki awp lego. Kaip sakiau jeigu demo žiurėsite viskas bus parodyta. Kaip mūsų gerbiami administratoriai elgiasi serveryje. Atmutina atgagina nors taisyklese aiskiai tas parasyta kad negalima.Jeigu visi žaidžiam pagal taisyklės tai visi žaidžiam. Nebus čia diskriminacijų.Ir kodėl peikiu fasolke nes tik jis prisijungė gavau kick tad manau kad jis kickino.ĮRODYMAI: @Kovalski @ValcoNN @Smailas Sorry uz tag bet gal taip bent jau atkreipsite demesi?
  2. dabar pasiziurek 84com blockai yra nuo manes mainly 🙂 kadangi seniau mutinau save nes leisdavau dainas per slam:) Ir buvo dauguma spec admin,kurie nemutino tu atejai 5 min pabuvai uzmutinai ir isejai. Kazkas skundesi kad buvau marozas? ar panasiai? Jeigu tu nepalaikai tavo reikalas.Ir jeigu pagal taisykles fun komandu negalejai naudot. Kadangi tai yra vistiek abuse. Pasiskaityk taisykles ir kaip minejau pirma mute 30:) o ne valanda:) Jeigu megini priziuret serva tai buk ne 5 min:) nes kaip isejai pradejo dar daugiau bazarint zmones. ir again. Nei vienas nesiskunde ir nei vienas nemutino net priziuretojai zino koks as. O tu mutini:)
  3. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561198873471578/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Vakar dieną apie 20:50 21:08 fy_pool_day_vim(awp) awp only serveris. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Boxer1s • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Na kaip čia jūms plačiau paaiškinti. Na kaip visada prisijungiau į serverį. Aišku žinant mane esu kaip mėgstu vadinti save "draugišku durneliu" kalbu labai keistai. Juokauju su žmonėm labai kaip čia jūms pasakius orginaliai. Juos ižeisdamas bet naudodamas juoko formą.Ir naudodamas juokinga impression. Kartais pabūnų marozas. Bet niekad visko rimtai nedarau. Ir jeigu žmogus tikrai priėma į širdi. Aš jo net galiu atsiprašyti ir panašiai. Bet kuo likau šiandiena nepatenkintas. Puse arba visą dieną sedėjau serverį taip bendraudamas vaidindamas durneli marozeli. Bet kėliau visiems nuotaikas. Buvo labai daug spec admin atėja į serverį ir jie nieko nemutino nors prikolinau taip pat. Net prie prižiurėtojų irgi. Bet atėjas Boxer1s parėmes serva 5 eurais. Vaidina viercha 🙂 Atėjo užmutino 60min (kiek žinau pirmas mute visada turi būti 30min pagal viską). NOrssss pats abusina savo administratoriumi. Tie kurie daugiau paieškos per "log's" adminsitratorių(prižiurėtojų) pamatysite daug jo nusižengimų kaip naudojimas ant kitų,bei saves fun komandas be jokių vote ir sutikimu. Čia neseniai taip buvo neatsimenu kada ar vakar ar užvakar. Public serveryje ijunge gravitacijas ir panašiai aišku iš pradžių "neožinau" bet kaip nemoka admin net su savo komandomis elgtis. Tai ir rašau zajavą. Kadangi jeigu mane baus o jis bus be bausmės nematau teisybes. Daugelis prižiurėtoju žino. Kad mano žodynas nera labai fancy. Bet visada mano tikslas yra sukelti žmonėm linksmumą. Gera nuotaika. Bet jeigu kas įsižeidžia nuo mano prikolu parašykite man i pm atsiprašysiu.Bet tema apie Boxer1s tikiuosi kažkas iš prižiurėtojų pažiurės šita topic. Ir nuspres ka daryti. Man nereik nei unmute nei ko. Man tik ko reikia teisybės. Aš donatinu šitam servui ne diena ir ne dvi. Perku admin ir panašiai. Ir nemalonu kaip kažkas nusipirkes spec admin isijaučia dievaitis ir mutina už tai ka dariau daugiau nei 2-3 metus. @Boxer1s Sekmės tau ir tikiuosi pasitaisysi.
  4. labai dėkui prižiurėtojai,nieko nepadarėte 😉 Vat todėl ir nelabai kas rašo tuos nusiskundimus forume 🙂
  5. o kodel dvigubus standartus skeli? dejavu izeidineja nieko nedarai mane mutini? Kas per admin? Jei mutini mutink abu:) Ir tu turi vengti konfliktu o paziurejus kur inco mus uzmutino,galite kiti paziureti per demo,kada mane ir juse uzmutino incognito kaip musu draugiskas spec admin kalbejo ir provokavu visus zaidejus,map man rodos dust gold buvo tiksliai neatsimenu 🙂 paziurekite juses paskutini mute,kada jis ji gavo ir kaip elgesi?
  6. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561198873471578/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Šiandiena,arba vakar,nežinau kaip jau palaikysite tai,map yra aztec16 bet viskas prasidėjo dusto gale,laikas yra apytiksliai kada gavau 00:15,bet praitame mape,pamatysite ant pačio galo kaip žmogus pradėjo ižeidinėti mane,aš gyniaus,o administratorius pritarė kitam žmogui rašydamas pliusukus chat'e,tai nėra normalu mano manymu.Žmogus kviečia kitus,prisijungti serve,ir panašiai o ateina tokie "tvarkadariai" ir išprovokavę mutina? nenormalu. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Juse • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Na daugiausia išaiškinau,bet galiu vėl paaiškinti.Tai prasidėjo kaip "tvarkadarys" juse prisijunge i serva,neseniai turėja konflikta nieko jam nesakiau,bet pradėjo žaidėjas ižeidinėti mane,tik atėjas,o jis viskam pritarinėjo,mane duhu ir kitaip vadino,aišku aš gindamasis sakiau daugelis žodžių atgal,bet jeigu admin nieko nedaro jam kuris ižeidinėja mane be perstojo,tai aš apsiginsiu?ĮRODYMAI:
  7. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Na aš turėjau daug name,seniau budavo "Crybaby",bet dabar dažniau mane pamatysite su name "uh" man yra 17 metų. https://steamcommunity.com/profiles/76561198873471578/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Na aš labai nemėgstu per gerai manyti apie save.Bet aš manau,kad aš esu labai draugiškas bei neieškau žodžių kišenėje.Mokausi "teche" kaip visi vadina,tad laiko tikrai turėsiu,nes ten namų darbų nelabai ir užduoda šiaip esu žmogus kuris visą laisvą laiką praleidžia prie kompiuterio,esu gan protingas,bet laikausi visada viena taisyklę-"Kaip šauksi taip atsilieps" Trumpiau būtų kaip jie taip aš,na kaip ir viskas apie mane.O dėl ko noriu į prižiūrėtojus? Nes aš esu daug žaidęs šitame serveryje,ir tikrai esu visko matęs kaip žmonės bendrauja,elgiasi ir kaip kitaip blogaja prasme išsireiškia, norėčiau šiek tiek pakeisti visą tą grubų bei netvarkingą bendravimą,norėčiau visus tuos mažamečius vaikus apraminti kurie ateina į serveri vien tik dėl to,kad mėgintu kažką įrodyti bei pažeminti kitus žaidėjus kurie atėjo laisvai praleisti laiką serveryje.Na ir svarbiausia,kad prižiūrėti serverį.Tai yra banint cheaterius mutinti žaidėjus kurie per daug įžūliai elgiasi,padėti atgaivinti projektą bei siūlyti naujų idėjų. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip esu buvęs kitam projekte, Trial admin,nelabai galiu sakyti to projekto,nes kaip ir jis yra priešiškas Vimo. Beje esu daug kartų buvęs tiesiog paprastas admin vimo serveriuose. Tai apie admin komandas nutuokiu. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Warcraft serveryje,bet dar ir galėsiu kitus serverius prižiūrėti nematau bėdos. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Siūlysiu daug idėjų,pranešinėsiu bug ir panašiai. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Prižiurėtojas Echo
  8. Kame esmė ne mane itikinėk aš tiesiog dariau ka visada darau surfinu bei dealinu damage bei nušaunu žmonės ir gavau ban? už laiko tempima? 2 nužudau ir global nepaeina nušaut or master guardian ten nu tai ka man padaryt? Normalu ban gaut už tai?
  9. Bet kame esmė šaudžiau ir daug žmonių nušoviau nu turėjau apie nžn gal 10killu bet ir žaidėju daug nebuvo. tik 2v3 ir dariau daug damage bei surfinau.Ir tas servas ir yra PUBLIC+SURF
  10. Kaip jis taip ir aš už nieka dar va katik gavau ban.:) Už surf mapo surfinima
  11. Laukiam iš protingesnio prižiurėtojo atsakymu,nes tu matau pievas rašai:)
  12. Sveiki taigi,iškart norėčiau pasakyti,kad neradau aš anketos ar kažko panašaus todėl,rašau laisva forma.Viskas prasidėjo kaip į serverį atėjo mano labai labai senas draugas iš kito serverio.Tik atėjo jo yra gan sunkus charakteris,tad su juom bendravimas nėra labai adekvatus jis yra įvaldės "rajono bazarų" ar kitaip rajono žargonų,tada jam "loxas" arba kitokie keiksmąžodžiai nėra labai didelis reikalas.Vis kas buvo prasidėja "Aim_Deagle" map'e War3 serverį.Pasikeitė map mes su tuom draugu toliau kalbėjom neadekvačiai bet tikrai ne piktybiškai pasikeitė į Surf_Ski_2 map ten aš su savuoju senu draugu toliau kalbėjau taip pat.Kartais itraukėm keletas žaidėju,bet tikrai nepiktybiškai o šiandieną prižiurėtojas,buvo nenuotaikoje speju.Sakė po darbo ir taip toliau dar ten pašnekėjom bei prisijunge žaidėjas "Jigga" kuris rašinėjo "kaip funny" ir kitaip provokavo visokius pykčius.Aš kaip būdamas šaltu nervų žmogus atsakiau keletas žodęlių bei prieš tai laimutis buvo parašęs "1/2" nei nick nei ko nesuprasi kam ir kaip ta ispėjima davė.Paskui toliau su senu žmogumi kalbėjau (draugu) ir jis dėjo mute už "ižeidinėjimus" ir panašiai nors po kiekvieno galimai "įžeidimo" visada juokiausi tai rodydamas,kad tai laikau ir sakau kaip kvailą pokštą arba kvaila juokuti.Bet jam tai nežinau kaip atrodė,kad "ižeidimai" tai tikrai nežinau nieko prieš ji neturiu dar šiek tiek ji gerbiu,bet pareigas savo turėtu dirbti tikrai atidžiau nes lošiu šitą serverį 4-metus tai tikrai gan ilgas laiko tarpas.Ir "Vimo" tikrai nemutindavo manes už mano kvailus žodelius.Ašmeniškai laimuti pasakysiu.Neimk visko taip į širdį nors ir 30min užmutinai nereikėjo gag be reikalo duoti.Už tiesa nereikia pykti o jeigu esi blogos nuotaikos užsimutink tam ir yra padaryta komanda. Tai va keletas čia pastabų nežinau norėčiau,kad dabar vyriausias prižiurėtojas pakalbėtų arba duotų patarimų.Demo mazdaug nuo 20;00-21:20 map buvo paminėti bet vistiek antra kartą pasiminėsiu "aim_deagle,surf_ski2" jeigu demo norėsite pasižiurėti.
  13. O as priminsiu kad jus abu ramino spec admin,neklausete jis uzdejo vienam zmogui o as kitam,ir po bausmes nelabai reikia nauju ispejimu deti,Nes jau buvo uzdetas ispejimas ir buvai nubaustas.jeigu nepasimokei tai tavo bedos
×
×
  • Create New...