Kingspaw 205 Parašė Liepos 18, 2018 Sveiki mieli žaidėjai, Jei matote, kad serveryje kažko trūksta ar žinote žemėlapį, kuris tiktų mūsų surferių bendruomenės skoniui - siūlykite jį čia! (parašykite ne vien pavadinimą, bet ir nuorodą į žemėlapį) Gero žaidimo! 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Liepos 18, 2018 Gal ne tiek trūkstą žemėlapių kiek trūksta įvairumo. Kažkada buvai užsiminęs įdėja, kad kai baigiasi žemėlapis ir renkiesi naują jie būtų išmėtyti bet kokia tvarka. Tokia įdėja puiki nes žmones visada ima nuo 1-3 pasirinkimus. Bet ir nauji žemėlapiai neblogai būtų, bent jau kuriam laikui kažką naujo paimtu. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Liepos 18, 2018 Net jei ir idetu tuos naujus zemelapius, kazin ar zmones juos rinktusi...I serveri ateini ir pastoviai tie patys mapai: ski2, bkmmks ir reloaded. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 18, 2018 Jeigu tik mano pasiūlymas bus išklausytas - labai dėkoju. mapas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Liepos 18, 2018 Bk_mmks buvo naujai įmestas map ir dabar yra vienas populiariausių. Kas sako, kad negalime rasti bent vieno naujo map, kuris pasiteisintų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Baudėjjas 2 Parašė Liepos 18, 2018 Labiausiai į akį įkrito tai sitie du nematyti,atrodo neblogai. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=289891881 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=485298830 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Liepos 18, 2018 Bkmm idejau dėl to, nes ss2 kūrėjas ,kai baigiau padėt jam jį šlifuot, pasakė jog paskui kurs buzzkill(bkmm), o dar vėliau ir surf sand (kurį irgi idejau). Bet pasiteisino tik bkmm, kadangi dar iš 1.6 laikų atsimenu kad gan populiarus buvo. Labai mažai yra tikrai gerų combat surf map, kuriuos nepabostu lošti ilgą laiko tarpą ir kelis kartus per dieną. Bet įdėti man juos tikrai nesunku, galit siūlyt. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 18, 2018 Yra is 1.6 The rats mapas visai neblogas tai manau ji galetum idet. Tik reikia paieskot. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Liepos 19, 2018 Seniai žaidžiau 1.6, bet jeigu neklystu the rats nėra surf mapas, o labiau public. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 19, 2018 12 valandas prieš , Mustang said: Yra is 1.6 The rats mapas visai neblogas tai manau ji galetum idet. Tik reikia paieskot. čia public arba hns map'as, o ne surf. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 19, 2018 Pažiūrėjau ir radau vieną neblogą, vertėtų grąžinti (kažkada buvo įdėtas ir tikrai buvo per dieną bent kelis kartus sužaidžiamas). https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=304358302&searchtext=surf 1 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BurgerKing 6 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Nežinau, aš kiek beldžiu tiek neatsibosta neįvienas mapas, čia tik mano atžvilgiu, draugams gan pabosta. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TikraiNeDotas 0 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, BurgerKing said: Nežinau, aš kiek beldžiu tiek neatsibosta neįvienas mapas, čia tik mano atžvilgiu, draugams gan pabosta. Neblogai tu čia. Sakyčiau galėtum ir daugiau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BurgerKing 6 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Just now, TikraiNeDotas said: Neblogai tu čia. Sakyčiau galėtum ir daugiau. Labas Dotai, kaip sekas? Senai bekalbėjom, parašyk savo Dc Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TikraiNeDotas 0 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, BurgerKing said: Labas Dotai, kaip sekas? Senai bekalbėjom, parašyk savo Dc lohas išmetei mane. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites