baba 8 Parašė Vasario 20, 2021 (redaguota) Taigi, ForFuno žaidėjams gerai žinoma situacija, kai per pastarasias dienas krito vieni pagrindiniai serverio žaidėjai t.y: Jamal, Mikelandzelas, rokelicA, taipogi as. Kodėl sakau pagrindiniai ? Visuomet visi kartu stengiamės dėl serverio gerovės, mąstydami tam tikras įdomias veiklas bei susibūrimus vakarais. Ne gana to dėl serverio gėrovės su vienu iš Adminų žinomu kaip *Meh* arba *SomeOne* stegiamės kurti jaukesne ir platesnio pasirinkimo serveryje atmosfera surinkdami ir atrinkdami naujų žemėlapių *packą*. VIsuomet stengiames serveryje išlaikyti gera nuotaiką ir gerą atmosferą žaidėjams, bet mes buvome visis sustabdyti po vieno įvykio. Žaidėjams žinomas kaip *DaTroller, visiškai be jokios svarios priežasties vieną dieną sugalvojo su mumis tiesiog susidoroti, mat musu serveriuose skleidžiama energija veikia priešiškai žaidėjams ir netgi juos atbaido iš serverio. Kaip mano, ir mano serverio bičiulių kitaip sakant *Bausmėja* yra teigiama.-* kad MES niekiname žaidėjus, ižeidinėjam, žeminam, pastoviai naudojame necenzūrine leksiką, ir negerbiame prižiūrėtojų*. Noriu paklausti, ar bent vienas Adminas, prižiūrėtojas ar žaidėjas gavo bent vieną nusiskundimą ar svarų irodymą, kuris įrodytu tokią veiklą serveriuose. Tad man įdomu ar pats pagrindinis adminas turi teisę bausti žaidėjus nepagrįstais ir neįrodytais faktais, kai PATS dar kartą paminėsiu DaTroller, neskiria nė minutės savo laiko serverio ar net serverių apžvalgai ir situacijai iš vidaus. Asmeniškai niekad nemačiau jo ir negirdėjau kad jis domėtusi serverio situacija, ka galima būtų patobulinti serverio žaidėjų naudai. As suprantu jis rengia visokius eventus ir stengiasi pritraukti žaidėjus į serverius, as tai vertinu. Bet ar čia pasiteisinimas to kas jau įvyko? Pagrindiniai žmonės kurie laiko jūsų kaip adminų, prižiūrėtojų ir developerių serverius ir yra patys žaidėjai, tad leiskite mum žaidėjam daugiau spręsti apie serverio gerove, bei priimti teisingus sprendimus, nes jūs be mūsų esat niekas. Ir noriu priminti ne viskas kas būna pasakyta serveriuose būna pasakyta rimtai, kartais tiesiog reikia įsijungti gerą nuotaiką ir judėti kartu su *ŠAIKA* pasroviui. Gerbiu visus serverio žaidėjus bei atsidavusiu adminus, linkėjimai *Mehui* esi išties atsidaves žaidėjas bei Adminas. Už *Mehą* į valdžia. O arogantiškus ir valdžios trokštančius pitūhus lauk. Nenorėjau nieko įžeisti apart DaTrollerio, peace šaiką, jeigu ne jūsų visų kompanija, diena išties būtų tamsi ir nuobodi, ypač karantino laikotarpiu. Ačiū jum. Žaidėju prašyčiau atsakyti į šią temą, norint mus palaikyti ir išteisinti už nepadarytus nusižengimus. PEACE šaika. Redaguota Vasario 20, 2021 baba 2 2 12 6 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JonDuk 2 Parašė Vasario 20, 2021 #MakeVimoGreatAgain 2 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
✩NubHelp✩ 5 Parašė Vasario 20, 2021 Spoiler bruh 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Purple 8 Parašė Vasario 20, 2021 Neperesniausiai pradėjau žaisti mg serve ir kas užkabliavo, tai friendly community, vakar vakare prisijungiau, serverį tyla, pagrindinių žaidėjų nėra, visi kaip per laidotuves 😄 iškart nebesinori žaist. Suprantu, išsprusta vienas kitas žodis, bet dėl to nemanau jog reikėtu banint long term be jokių įspėjimų... 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 20, 2021 Už tolimesnį spam'inimą gresia bausmės. Už mobingą taipogi. Jei jau susiruošėt diskutuot ir aiškintis toliau, nekreipiant dėmesio jog Jum jau buvo išaiškinta, tuomet laikot šitą temą civilizuotą ir jeigu komentuojat, komentuojat su argumentais arba bent tiesiog nuomone savo. "Pritarimams" yra "Patinka" mygtukas/funkcija. O dabar vaikučiai pabiručiai, tikiuosi pradėsite adekvačiai mintis dėstyt ir diskutuot iki kol sulauksit atsakymo iš kitų Vimo valdžios narių, po kurio manau nebeliks jokių daugiau klausimų. 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
✪︎ yurijus 12 Parašė Vasario 20, 2021 15 minutes prieš, Bullzai said: Už tolimesnį spam'inimą gresia bausmės. Už mobingą taipogi. Jei jau susiruošėt diskutuot ir aiškintis toliau, nekreipiant dėmesio jog Jum jau buvo išaiškinta, tuomet laikot šitą temą civilizuotą ir jeigu komentuojat, komentuojat su argumentais arba bent tiesiog nuomone savo. "Pritarimams" yra "Patinka" mygtukas/funkcija. O dabar vaikučiai pabiručiai, tikiuosi pradėsite adekvačiai mintis dėstyt ir diskutuot iki kol sulauksit atsakymo iš kitų Vimo valdžios narių, po kurio manau nebeliks jokių daugiau klausimų. varom apex? 🤔 1 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
baba 8 Parašė Vasario 20, 2021 Bullzai, kodėl ištrynei mane palaikančius ir skatinančius perversmą žaidėju komentarus ? Ir kodėl grasini bausmėmis žaidėjams kurie nuoširdžiai tiki ir reiškia savo nuomone, ar nuomonės reiškimas šiais laikais yra vadinamas spaminimu ? Nereikš savo nepasitenkimo grąsinimais šiai tiesai, kurią viršuje esu parašes, išliedamas savo negatyva ir nepasitenkinimą trindamas komentarus. 1 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kimetsu かまどタンジロ 72 Parašė Vasario 20, 2021 2 valandas prieš , JonDuk said: #MakeVimoGreatAgain It's already great! 🙂 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neoxalas 4 Parašė Vasario 20, 2021 22 minutes ago, Bullzai said: Už tolimesnį spam'inimą gresia bausmės. Už mobingą taipogi. Jei jau susiruošėt diskutuot ir aiškintis toliau, nekreipiant dėmesio jog Jum jau buvo išaiškinta, tuomet laikot šitą temą civilizuotą ir jeigu komentuojat, komentuojat su argumentais arba bent tiesiog nuomone savo. "Pritarimams" yra "Patinka" mygtukas/funkcija. O dabar vaikučiai pabiručiai, tikiuosi pradėsite adekvačiai mintis dėstyt ir diskutuot iki kol sulauksit atsakymo iš kitų Vimo valdžios narių, po kurio manau nebeliks jokių daugiau klausimų. nu gerai pradesiu "adekvaciai mintis destyt". kaip purple sake be ju dvieju ir be zmoniu kurie kalba serveris yra nuobodus ir neidomus. Mes bandom paivairint serverio veiklas ir pns. Mes nenorim padaryti kazka blogo serveriui. Mes tik norim padaryti kad serveris isliktu gyvas ir kazkas jame butu ir netyletu kai kokios laidotuves, Ir is mano patirties sitas serveris turi problema renkantis priz ir kitus adminus per greitai. Cituoju purple ir Vaikuti pabiruti 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neoxalas 4 Parašė Vasario 20, 2021 2 minutes ago, Kimetsu かまどタンジロ said: It's already great! 🙂 u dont see the bad side... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
baba 8 Parašė Vasario 20, 2021 Kimetsu, skaityti knygos viršelį ir skaityti visa knygą yra du skirtingi dalykai, ir kitas supratingumo lygis įsigilinant į teksto informacijos perteikimą. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Vasario 20, 2021 (redaguota) 14 minutes ago, baba said: Bullzai, kodėl ištrynei mane palaikančius ir skatinančius perversmą žaidėju komentarus ? Ir kodėl grasini bausmėmis žaidėjams kurie nuoširdžiai tiki ir reiškia savo nuomone, ar nuomonės reiškimas šiais laikais yra vadinamas spaminimu ? Nereikš savo nepasitenkimo grąsinimais šiai tiesai, kurią viršuje esu parašes, išliedamas savo negatyva ir nepasitenkinimą trindamas komentarus. aiškiai dar kartą perskaityk jei kažko nesupratai. Redaguota Vasario 20, 2021 --->>>[S]aVa[S]<<<--- Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neoxalas 4 Parašė Vasario 20, 2021 nieks neklause taves Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
baba 8 Parašė Vasario 20, 2021 (redaguota) 8 minutes prieš, --->>>aVa<<<--- said: aiškiai dar kartą perskaityk jei kažko nesupratai. Matau tai Tu čia esi tas kuris nesupratai, žaidėjai būtent tokiu būdu reiškė savo palaikymą ir atsidavimą, nematau tikslo mano posto pozityvumo pašalinti ištrinant komentarus. Redaguota Vasario 20, 2021 baba Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Zilionke 0 Parašė Vasario 20, 2021 visiskai sutinku su baba ka isai yra parases kartais reik isijungt ta gera nuotaika ir neiimt visko taip i sirdi Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Moi'zy 78 Parašė Vasario 20, 2021 4 minutes prieš, Neoxalas said: nieks neklause taves Taves tuolabiau nereik čia tada, jeigu nori aiškintis, tai normaliai aiškinkis, nes tuoj išviso negalėsi rašyt 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neoxalas 4 Parašė Vasario 20, 2021 1 minute ago, Moi'zy said: Taves tuolabiau nereik čia tada, jeigu nori aiškintis, tai normaliai aiškinkis, nes tuoj išviso negalėsi rašyt gerai dede aciu kad priminei. atsiprasau uz savo neapgalvotus veiksmus 🙂 😘 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Vasario 20, 2021 Pradėkit skaitytis su visais žaidėjais vienodai, neišsikeldami savęs aukščiau nei esate. Ko pasekoje atsiranda visokie jūsų "serverio gyvinimai" su keiksmažodžiais ir užgauliojimais. Nematau prasmės daugiau su jumis veltis į kažkokias diskusijas, o norėčiau jums dar prailginti bausmes už savo teisybės įrodinėjimą, kurios net nėra. Jei galvojate, kad esate VIMO žvaigždės su savo tokiais gyvinimais, tai blogai galvojate, jūs esate VIMO menkystos, jei galvojate, kad tai ką darote yra gerai. 1 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
baba 8 Parašė Vasario 20, 2021 3 minutes prieš, fActory said: Pradėkit skaitytis su visais žaidėjais vienodai, neišsikeldami savęs aukščiau nei esate. Ko pasekoje atsiranda visokie jūsų "serverio gyvinimai" su keiksmažodžiais ir užgauliojimais. Nematau prasmės daugiau su jumis veltis į kažkokias diskusijas, o norėčiau jums dar prailginti bausmes už savo teisybės įrodinėjimą, kurios net nėra. Jei galvojate, kad esate VIMO žvaigždės su savo tokiais gyvinimais, tai blogai galvojate, jūs esate VIMO menkystos, jei galvojate, kad tai ką darote yra gerai. Factory alio ? laba diena? Tu kas toks išvis kad galėtum šioje temoje kažką diskutuoti, aš Tavęs gyvenime nemačiau ForFun serveryje, prašyčiau negaišint laiko su savo durnais komentarais nežinant nei esamos situacijos nei aplinkybių dėl ko visas šis sanbruzdis vyksta. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neoxalas 4 Parašė Vasario 20, 2021 (redaguota) visu pirma. LABAS. Nematytas kazkaip. Kdl tu cia isvis esi jeigu tu net nezaidi fun serveryje. ir jeigu tu sakai kad mes keliame save auksciau negu esame tai tu jauciu nematai kitu priziuretoju arba adminu +matau gan aiskus ir tiesiai i taska einantis zmogus Redaguota Vasario 20, 2021 Neoxalas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Vasario 20, 2021 1 minute prieš, baba said: Factory alio ? laba diena? Tu kas toks išvis kad galėtum šioje temoje kažką diskutuoti, aš Tavęs gyvenime nemačiau ForFun serveryje, prašyčiau negaišint laiko su savo durnais komentarais nežinant nei esamos situacijos nei aplinkybių dėl ko visas šis sanbruzdis vyksta. Alio, tu man neaiškink kas aš esu ir ką aš galiu daryti. Kaip ir sakiau jūs save iškeliate aukščiau nei esate, o esate paprasti menkystos. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neoxalas 4 Parašė Vasario 20, 2021 Just now, fActory said: Alio, tu man neaiškink kas aš esu ir ką aš galiu daryti. Kaip ir sakiau jūs save iškeliate aukščiau nei esate, o esate paprasti menkystos. Jeigu tu esi mat kaip "priziuretojas" tu neturetum vadint serverio zaideju kaip "menkystos" kai nematai saves Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Vasario 20, 2021 1 minute prieš, Neoxalas said: visu pirma. LABAS. Nematytas kazkaip. Kdl tu cia isvis esi jeigu tu net nezaidi fun serveryje. ir jeigu tu sakai kad mes keliame save auksciau negu esame tai tu jauciu nematai kitu priziuretoju arba adminu Visų pirma, visada gali rašyti skundus apie adminus ir prižiūrėtojus, o visų antra, nesvarbu aš žaidžiu ar nežaidžiu Forfun serveryje, tai esmės nekeičia ar aš galiu čia kištis ar ne. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Vasario 20, 2021 Dabar, Neoxalas said: Jeigu tu esi mat kaip "priziuretojas" tu neturetum vadint serverio zaideju kaip "menkystos" kai nematai saves Tokius kaip tu, kitaip vadinti ir negaliu, pasižiūrėkit kaip patys kitus vadinat, tada apie save pagalvokit 😉 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites