Jump to content

Purple

Narys
  • Turinio skaičius

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

8

Apie Purple

  • Rankas
    Pažengęs Narys
  • Gimtadienis 07/05/2000

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

759 profilio peržiūros
  1. As cia nebesikisiu, priziuretojai lai ziuri demo ir nusprendzia ka daryt. Tiesiog neimanoma taip smothly keist clantag su bindais+ pakeist tago teksta per 10sek.
  2. Isvis jei tos grupes egzistavo tau ju nereikejo istrint, butu kaip irodymas. Pats naudodavau bindus jog keistusi clantagas ir pilnai suprantu kada tai darai pats ir kada tai daro cheat programa. O kodel savas parase jog uz tai negalima baust tai nesuprantu, valve banina ir uz skin changeri, ir uz clantag changeri.
  3. Kazkodel nematau pas tave 6 grupiu kurias "bindinai", ir nemanau jog per 10sekundziu spejai pakeisti visu 6 clanu pavadinimus.
  4. Nepasimokai seniukai, tu dabar su savo nicku vėl įžeidinėji...
  5. Purple

    Unbanas

    Truputi pagarbos, jaunuoli
  6. Pabandyk ištrinti mapa is csgo failu ir vėl prisijungti
  7. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Purple 20m. https://steamcommunity.com/profiles/76561198114350795 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu gana atsakingas žmogus, mokausi iš padarytų klaidų. Kadangi daug laiko praleidžiu vimo projekte nusprendžiau kandidatuoti į support pagalbą ir prisijungti prie jūsų. Nemėgstu skubotų sprendimų ir tikrai manau jog būti prižiūrėtoju reikia nemažai kantrybės, todėl noriu pradėti būtent nuo support rolės. Daug kas manę žino ir palaiko, stengiuosi būti draugiškas su visais žaidėjais. Ne pirmas atvejis kai serverio žaidėjai prašo mano pagalbos apart už manę vyresnių pareigomis, dėl to norėčiau tapti pagalba. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, specadmin jūsų projekte. Taip, man buvo pašalintos privilegijos, dėl neapdairumo, tačiau kaip ir minėjau mokausi iš klaidų ir dabar esu atsakingesnis. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Public 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Stengsiuosi pagyvinti žaidėjų aktyvumą, būsiu projekto dalis, rodysiu pavyzdį žaidėjams ir pilnai prisidėsiu prie projekto bendruomenės, kadangi gal ateityje tapsiu prižiūrėtoju.
  8. Purple

    Gavau ban

    Nu ir pirk unbana is bullzai
  9. Purple

    Gavau ban

    Su vac 😄
  10. Purple

    Banned :(

    Tai gali atsisveikinti su savo acc. Vac bano neimanoma nuimti. Ir nelabai suprantu kodel tu čia rasai gi ne vimo projektas tave vac banino.
  11. Purple

    Banned :(

    Valve banu uz dyka nedalina, jei tu kalbi apie vac unbana tai neimanoma. Jei kalbi del serverio unban susisiek su bullzai del unban kainos.
  12. Vietoje 10 aktyviausių, siūlyčiau padaryt 5 aktyviausiu ir 5 geriausiu publiko žaidėjų, manau būtu sąžiningiau. Good luck everyone 😉
  13. Purple

    Banas for free:D

    Jūs kažko kito nesugalvojat apart skin changerio ar kaip ?
  14. Jūs suprantat, jog bus vertinama ne uz kiekybę, tai nustokit spamint savo low tier memais, aciu.
×
×
  • Create New...