Jump to content

EdvijNN-

Narys
  • Turinio skaičius

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-4

Apie EdvijNN-

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

980 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Zerez, 18m, https://steamcommunity.com/profiles/76561198981413223/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Geros širdies, linksmas, rimtai žiūrintis į tokias privilegijas kaip prižiūrėtojo. Juo tapti noriu, nes mano manymu 1v1 serverį labiau priežiūros reik, o su tuo manau pagelbėt galėčiau. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Vimo serverį admin, bet labai senai. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? 1v1 serverį. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Gal finansiškai. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Nop.
  2. Antra acc susikūrė, kad faceit galėtu žaist iš naujo:) Jam 12m. jis net cheatu parsisiųst nemoka, galiu garantuot 100%, kad jis nė karto necheatino, pamatytumėt per demo, bet aišku neturit. Tikėkit netikėkit nesvarbu man:) Kam man reiktu tokių pačių vienodų acc? Lošiu ant vieno acc ir neapsikraunu.
  3. Ir man dar įdomu ar tas adminas atliko teisingai savo veiksmus, nežinia, demo taigi nėra:Dd Nes pažiūrėjus į jo statistika 1v1 serverį atrodo ką tik pradėjęs žaisti. Tai gali išvis būti koks vaikas nusipirkęs SpecAdmino privilegijas, su kuriomis tik baninti gal temoka, just guessing:D
  4. :Ddddddddddd už kažką banas, net nežinia už ką be įrodymų:Ddddddddddd Bent mane atbanintumėt...
  5. Kartoju antra karta, ten ne aš, o mano pusbrolis:D Nematau reikalo lošt ant antro acc jei jau aš taip top1. Mes gyvenam tame pačiame name ir naudojame tą patį internetą:). Demo nėra, įrodymų nėra, viskas kaip ir aišku, jo atsakas nieko nereiškia jei įrodymų neturi🙂
  6. 1v1 serveris, dust2 short'as, nežinau kaip tiksliai vadinasi.
  7. Viskas aišku:) Mano pusbrolis, kuris žaidžia ant to pačio interneto gavo bana ant serverio. Tai taip gaunasi, kad užbanino ir mane, nes tas pats internetas. Mano pusbrolis bana gavo iš 2k friendlyboy už galimai cheatinima be įrodimų. Tai įvyko šiandien 03-21 tarp 10:30val-10:50val. Prašyčiau peržiūrėti ir įvertinti situacija:)
  8. Šiandien bandydamas prisijūngti prie serverio mane išmeta ir rašo, kad gavau bana už dublicate accounta? What? Vienintelis su kuriuo lošiu visą laiką, tai šitas https://steamcommunity.com/profiles/76561198981413223/ Gavau bana už visiškai nieką, padėkite išspręsti problema, ačiū!
  9. @Deivius1 nieko ten labai daug nerasit, tik keli draugai iš serverio. Geriau ateikit į serverį ir paklausinėkit. Tikrai yra gerų žaidėjų, kurie žino apie mane. Aišku ten visiems neįtiksi, nes kaip matot sėdžiu top1 ir beveik visus nušaunu 😁.
  10. Nematau, kaip aš galiu slėpti savo tikrąjį veida jeigu jūs manęs net nepažįstate🙂. Nuomone susidarėte iš žinučių, tai sunku ką jums toliau pakomentuoti. Vėl rodote žinutes, kurios yra vienos dienos trumpas rašinėjimasis, kas savaite :). Mano nuomone turėtumėt skirti žinutes nuo tikro bendravimo. Bet aišku negaliu jūsų kaltinti, nes jūsų akimis aš naujokas, kurį turbūt pirma karta matote ir bandote greitai susidaryti nuomone apie mane. Jūsų sprendimas yra jūsų sprendimas, nieko aš nepakeisiu, tik dar karta bandau apginti savo tiesa šia žinute. Gerai, daugiau nebeaušinu burnos ir negaištu jūsų laiko. Tikiuosi surasit tobula žmogų, kad tiktu į prižiūrėtojus :). Ai beje, @Deivius1 atleisk, nežinojau, kad tu administratorius dabar žinosiu 😁 😉. Peace, im out!
  11. Šitas žodis buvo parašytas dėl mapo kurį žaidžiau (visgi pavadinimas mapo am_chicken), o ne žmogui ar serveriui :). Galite patys atsisukti demo ir pamatysite, kad šitam atvejį žaidžiau su draugais, dar gan vėlai ir visai linksmai :). Bet aišku, žmogų vertinat pagal tai, ką parašė žinute, prieš savaite žaidžiant su draugais :). Todėl mano manymu ir sunku rasti prižiūrėtojų, kai vadovaujamasi jų žinutėmis, kurios net nieko nereiškia :). Šiuo atveju reiktu susipažinti, ar sužaisti kartu CS:GO su jumis, kad bent kokia nors tikra nuomonę susidarytumėt apie mane, o ne tiesiog pamačius chat žinute :). Bet aišku čia ne man spręst, Jokio pykčio nelaikau, nematau dėl ko. Norėčiau, kad pats Administratorius į tai sureguotu ir pasakytu savo nuomone ar sprendima, Pagarbiai Edvinas.
  12. Visu pirma, čia yra ne bendravimas ir ne pokalbis:). Tai yra išsireiškimas ant mapų, kuriuos žaidžiau, nors gal to ir nereikėjo, bet tai niekam netrukdė ir nieko neįžeidė. Per žinutes aš rašiau, kas mano akiai nepatiko man pačiam, bet tikrai neįžeidinėjau ir neįžeidinėju žmonių ar kitų asmenų. Su žmonėmis bendrauju per mikrofoną, kaip ir pridera bendrauti :). Jūsų nuomonės susidarymas yra labai klaidingas, jei jūs bandote susidaryti žmogaus "paveikslą" spręsdamas iš žinučių :). Esu gavęs admin už top1 vietą ant šito serverio, stengiuosi daryti geriausia serverio labui, nors ir privilegijų nedaug :).
  13. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. EdvijNN- , 17 metų, https://steamcommunity.com/profiles/76561198981413223/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Mano vardas Edvinas, esu moksleivis, draugiškas, fainas, suprantantis juokus, pats pajuokaujantis, bei turiu daug patirties CS:GO žaidime. Turiu nemažai laisvo laiko, tad tikrai visada turiu kada prisėst prie kompiuterio, aišku turiu ir savo veiklų, tad visą dieną neužsibūnų. Užsuku tikrai į jūsų serverį, konkrečiau į 1v1 serverį, ten praleidžiu irgi šiokią tokią laisvo laiko dalį, apšilimui arba šiaip pasišaudymui. Tikrai smagus ir fainas serveris, nieko blogo nesakau. Tik mano manymu trūksta tvarkos ir prižiūrėjimo. Norėčiau pats prisidėti prie tvarkos, bei geresnio ir aktyvesnio serverio prižiūrėjimo. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Ne. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? 1v1 serverį. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Tikrai pastebėjau jūsų serverio augima. Labai norėčiau prie to prisidėti kartu, paremti gal finansiškai, patarimais, savo įžvalgom ar panašiai, bei aišku prisidėti prie jūsų serverio tvarkymo. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) -
×
×
  • Create New...