Jump to content

vd1

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie vd1

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1184 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Sasuke Uchiha, 20, https://steamcommunity.com/profiles/76561198347515103/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Sveiki, esu iš Klaipėdos r. Vimo projekte esu nuo 1,6 laikų. Esu draugiškas, bendraujantis bei suteikiantis reikiama informacija serverio žaidejam, kai jiems to reikia. Žinoma neslėpsiu, kad esu gana karšto būdo tai greitai susinervinu, bet po paskutinio incidento su Kimetsu supratau, kad nedera taip elgtis tai kaip ir visi stengiamas tapti geresniais ^^. Kodėl noriu taipti prižiurėtoju? Supratau, kad tai nera labai jau lengvos pareigos ir noriu tapti projekto dalimi. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, vimo projekte 1,6serveryje esu buves priziurėtojas, bet labai senai 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Classic/Training 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Stenksiuosi prisideti kiek galęsiu, siūlyti idėjų dėl serverių. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Net nenumanau ar tokiu yra (⌣_⌣”)
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. ♤︎Black Moon♤ . 19m. https://steamcommunity.com/profiles/76561198347515103/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Aš esu paprastas žaidėjas, draugiškas, bendraujantis, noretusi daryti tvarka serveryje ir nubausi serverio taisykliu pazeidejus ir kad nebetrugdyti naktimis gerbiamo "Bullzajaus" ^^ 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? tai Vimo.lt serveryje spec adminas, bei 1.6serveryje buves priziuretojas 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Training 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padeti su eventais, ar pasiulyti kokiu ideju Vimo projektui 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Laimutis<3 ^^
  3. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. - Vd1 19metu https://steamcommunity.com/profiles/76561198347515103/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? - Esu gan aktyvus zaidejas ir manau galeciau padeti priziureti serveri nuo hackeriu ar kitu pazeidimu 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? - tai Vimo serveryje spec-adminas ir buve 1,6 vimo serverio priziuretojas 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti?classic 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? -Raginsiu draugus prisijungti prie sio nuostabaus projekto bei siulyti savo idejes sarveriui, kad i serverius rinktusi kuo daugiau zaideju 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) - Tikrai taip musu gerbiamas priziuretojas "Laimutis <3"
×
×
  • Create New...