Jump to content

TikrasDotas

Narys
  • Turinio skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie TikrasDotas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1703 profilio peržiūros
  1. yikes, tigrės įžeist nenorėjau ir manau ji ta pati suprato, o dėl kokios tu vaidybos kalbi? Visą laiką kiek būnu serverį, tai tyliu ir nekalbu, nes nenoriu įsivelt į konfliktus, nebent retkarčiais pasakau porą žodeliú jeigu kažkas kažką blogai padaro arba būnu ct ir reikia vesti dienas, bet kai būnu t, tai tu iš manęs realiai nė žodžio neišgirsi. Pats gali demo pažiurėt kada aš žaisdavau serverį ir įsitikinsi tuom. Ir yeah, norėčiau, kad paaiškintum ta mano "vaidybą".
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Dotas, 17, https://steamcommunity.com/id/NeDotas/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu labai ramus ir geras žaidėjas, galiu pravest nusiraminimo kursus, o prižiūrėtoju noriu tapt, nes trűksta prižiūrėtojų jailbreak serverį ir dažniausiai ten bùna didžiulė netvarka. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? - Daug mc projektų administratorius buvau. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Jailbreak 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Versiu žaidėjus pirkti privilegijas ir donaitint šaibas serverio labui. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Tigre Čia aš viską sąžiningai pasakiau, niekur nemelavau.
  3. Gavau įspėjimą dėl to, kad prikolinu, tai kaip čia dabar suprast?
  4. Mano nuomonę, tai šitos nuotraukos yra nuostabios ir idealios. Šitas žmogus įvaldęs gerus fotografavimo kampus, turi dėmesį kontrastingoms spalvoms, kad nuotraukos atrodytų įspūdingiau ir išsiskirtų bendrame fone. Siūlyčiau atiduoti šitam žmogui pagrindinį prizą ir nelaukti kol kiti įkels savo tragiškas nuotraukas.
×
×
  • Create New...