Jump to content

whi

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie whi

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. whi, 13, https://steamcommunity.com/profiles/76561199107268415/, whi#8258. 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip. 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip. 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Aš vesčiau mapuose esančius minigamsus, (ir visada ne tuos pačius), kartais pravesčiau eventinių dienų (ir aišku paklausčiau tų kalinių kokių eventinių dienų jie nori). Jeigu jie būtų "neklausantys", aš vesčiau krabų dienas, o jei jie būtų geri pravesčiau ir klausimanijų, ir talentų dienų. Ačiū, kad mano anketa perskaitėte.
  2. Daugiau minigamu, eventiniu, pasalūno, slėpynių dienų.
  3. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. whi 12 https://steamcommunity.com/profiles/76561199107268415/ whi#8258 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Mano dienos būtų įdomios tuo, kad aš daryčiau dienas ne pagal kas šauna į mintį, o kad atsižvelgžiau į kalinius ir kokių dienų jie nori.
  4. https://vimo.lt/forums/topic/2987-warden-tapimas-neturint-15/
  5. Man atrodo, kad Deagle Only ir AWP serveriuose turetų atsirasti trečiasis Special Roundas. Aš siūlyčiau du pasirinkimus. 1. 2x speed Special Round. 2. No headshots Special Round. Dėkoju kas skyrė savo laiką skaitydam(as)(a) šiuos pasiūlimus. Geros dienos arba Gerų Velykų!
×
×
  • Create New...