Jump to content

NoPinokyoo

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie NoPinokyoo

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. xSoftas,13 metų, https://steamcommunity.com/profiles/76561199402403704/ softeris 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip moku 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Mano dienos būtu įdomios ir linksmos visiems serverio žaidėjams, vesčiau tokias dienas kurios nebūtu nei per sunkios nei per lengvos. Išklausyčiau visų nuomonės. Ir labai svarbus dalykas ,jog nesifraginčiau. Labai patinka minecraft,clouds ir kiti mapai kuriuose yra daug secret. Nesielgciau taip ,jog visas serveris yra mano stengčiausi pravesti įdomia diena kekviena kartą ir ,kad serveris išliktu gyvas ir smagus. Manau tiek ir bus.
  2. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Italas,12 https://steamcommunity.com/profiles/76561199402403704/ , Italas#7892 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Manau ,jog mano dienos nebūtu kažkuo išskirtinės. Jos būtu tokios ,jog kiti serverio žaidėjai gerai ir smagiai praleistu laiką. Nebandyčiau duoti tokias komandas kurios būtu labai sunkios. Daryčiau mape esančius minigames, jai kaliniai būtu geri ir klausytu wardeno ,gal ir padaryčiau eventine. Išklausyčiau visų nuomonės. Daryčiau visokius žaidimus kaip reakcijas , gaudynės , talentus , klausimanija ir visa kita ,kad tik kaliniai būtu laimingi!
  3. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. NoPinokyo,12 https://steamcommunity.com/profiles/76561199402403704/ ,Pinokis#7892 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Manau ,jog mano dienos nebūtu kažkuo išskirtinės. Jos būtu tokios ,jog kiti serverio žaidėjai gerai ir smagiai praleistu laiką. Nebandyčiau duoti tokias komandas kurios būtu labai sunkios. Daryčiau mape esančius minigames, jai kaliniai būtu geri ir klausytu wardeno ,gal ir padaryčiau eventine. Išklausyčiau visų nuomonės ir manau tiek...
×
×
  • Create New...