Jump to content

--->>>[S]aVa[S]<<<---

Narys
  • Turinio skaičius

    83
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi --->>>[S]aVa[S]<<<--- pranešimai

  1. Demo buvo peržiūrėtas ir visi gavot po lygiai bausmės t.y 7d. silence. Adminas taipogi.
  2. Peržiūrėjau demo - Nekaltas. Žmogus tiesiog žino spot'us, kur galima tikėtis žmonių (tą darau ir aš, galvodamas, kad ten bus žmogus ir išaunu pre-fire'indamas). Žmogus naudojasi ausinėmis ir TIKRAI girdi kur yra priešai. Visi momentai, kur jis tik atsisukdavo į priešą, tai tik išgirsdamas juos. Nesupratau, kurioje vietoje jūs jį stebėjote 15 min? Gal daugiausiai 5 minutes.
  3. --->>>[S]aVa[S]<<<---

    unban

    Užbaninau tave, nes nepateikei main'o. PATEIK main'a.
  4. Tavo main'as su vac'u. https://steamcommunity.com/profiles/76561199055201804 Meluoji, kad čia yra tavo main paskyra: https://steamcommunity.com/profiles/76561199168456871 So yeah
  5. Tau pasakė, numesk steam paskyrą čia. tavo steam'as už kurį matau gavai ban'ą (multiple vacs): https://steamcommunity.com/id/dark-cs/
  6. Yra dar vienas banas su reason "multiple vac accounts" ir multigames serveryje.
  7. are you sure? :DDDDDDDDDDDDDD data atitinka, tavo pasakymą "prieš kokius vienerius metus"
  8. --->>>[S]aVa[S]<<<---

    ban

    "Prieš kelis metus" 😂😂😂
  9. Jezus gi, čia bugas yra, niekas čia ne cheatino. Dar pats serveryje buvau ir žiūrėjau, kaip žmogus išovė random ir į viršų pažiūrėjo ir anti-cheat'as davė ban. Man pačiam yra buve daug kartu, kad random į viršų iššovęs pradedu žiūrėti.
  10. --->>>[S]aVa[S]<<<---

    Ban

    https://steamcommunity.com/profiles/76561199066017525 Už melavimą ir paskyrų slepimą - bausmė lieka.
  11. --->>>[S]aVa[S]<<<---

    Ban

    Sveikas, ar turi daugiau steam paskyrų?
  12. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Esu Savas, man yra 16 metų. Mano Steam: https://steamcommunity.com/id/Savuukas/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu linksmas, bet ir tuo pačiu drausmingas. Jau gana senai žaidžiu Vimo projekte. Žmonės kurie pažeidinėja taisykles - drausminu, taip pat aktyviai padedu susitvarkyti su iškilusiomis problemomis / sunkumais, bei greitai priimu sprendimus. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, šiuo metu esu "support-pagalba" - Vimo.lt projekte. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Classic surf serveryje (surf prižiūrėtoju). 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Prisidėčiau prie projekto, su Discord serverio tobulinimu (ką ir dabar darau), bei norėčiau padėti per event'us. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Ka$haras, Echo.
  13. Ryt ryte peržiūrėsiu demo ir bus viskas aišku.
  14. Niekas neturi bausti už tokius dalykus, kaip clan tag keitimasis. Tu gali situacija aprašyti už ką tu gavai ban? Gal tu išviso gavai ban už aim'ą. Matau, kad gavai ban už multicheat. Bet neturi baust už clan name changer'i.
  15. Hey, Ban is false. Admin will be warned. Have a nice day.
  16. Žiūrint, dar kokia tavo reklama buvo.
  17. Ban'as pasiliks, nes turi vac ban'intą account'ą. Gali ban'ą išsipirkti pas Bullzai#0652 parašęs jam į discord'ą, arba palaukti pusę metų ir bandyti prašyti dėl unban, jei neturėsi daugiau vac'intu account'u ir jau bus bent jau praėja 90-180 dienų nuo paskutinio vac.
  18. Sveikas, Kaip tu galėjai po metų ban'o grįžti, kai tavo steam account'as prieš pora dienų sukurtas 🙂 . Pažiūrėjau ban reason. Ban'as ne už nieką tiesiog nereikia cheat'inti 🙂
×
×
  • Create New...