Jump to content

LuKaSo ;))))

Narys
  • Turinio skaičius

    49
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi LuKaSo ;)))) pranešimai

  1. LuKaSo ;))))

    bausmes

    Sveikas , ban gavai nuo pacios consoles.
  2. LuKaSo ;))))

    unmute

    Sveikas , savo steam'o profilio linka pateik prašau.
  3. LuKaSo ;))))

    ip banas

    Sveikas , prašom pateikti savo steamo paskyros linka , kitu atvėju niekuo padėt negalėsim.
  4. LuKaSo ;))))

    Banas

    kitą kartą užpildyk anketą pagal šabloną , kadangi turėjau drauguose, susiradau steamo profilio link'ą pats . Atbanintas.
  5. Geriausia Vimo discorde arba parašius prižiūrėtojui/moderatoriui privačiai. Free ban'ų niekas nedalina , kas reiškia , kad bausmė pelnyta. Teks išlaukti tą savaitėlę.
  6. Tai kai matai tokius dalykus pranešti gali , o ne pats daryt ir tikėtis , kad negausi bausmės kaip tavo matytais atvėjais.
  7. Prašom , priežastis pateikta,
  8. LuKaSo ;))))

    gag

    Ponas labiau savęs žiūrėkites , pastaruoju metu labai jūsų daug visur. Gal derėtų pačiam išlįsti į minėtą lauką , ir pravedinti galvą nepasakojus kaip , kam , ką daryti. Atsirado žinovas kuris ispėjimus dėl nemokėjimo elgtis su adminu, gauna dažniau nei bet kuris kitas projekto "kleckiukas" .
  9. LuKaSo ;))))

    Unban

    Jeigu turi paskyra su vac'u , gauni bana ir ant dabartinės paskyros. Free unbanas suteikiamas praėjus po pusės metų nuo vac'o gavimo. Kitu atvėju dėl bano išsipirkimo gali susisiekti su Bullzai arba Datroller.
  10. LuKaSo ;))))

    Unban

    Anketą prašom užpildyti tvarkingai , pagal šabloną.
  11. LuKaSo ;))))

    ip ban

    Prašome unban anketą pildyti pagal Šabloną.
  12. LuKaSo ;))))

    Bananas

    Kartoju 10-tą kartą , turi baninta acc prieš 2 mėnesius Steam Community :: Družba dėl to , kad esi "čyteris" . Tokiems free unbano neduodame , iki kol nepraeina 6 mėnesiai po bano , neaišku dar kas per kiti tie 4 acc pas tave . Turi galimybę išsipirkti unbana pas Bullzai arba Troli , bet jeigu turėsi cheatus nesvarbu bus įjungti ar ne gausi vėl ban'ą ir mokėsi iš naujo . Tikiuosi iš 10 karto sugebėsi suprasti , geros dienos.
  13. LuKaSo ;))))

    bananas

    Sveikas , savo steamo paskyrą pateik.
  14. hype hype ^ hype hype ^ hype hype ^ hype hype ^
  15. LuKaSo ;))))

    FREE BAN :D

    Nauja paskyra , tokias turim tikrint . Mes nežinom kas per veikėjas esi ir kokias paskyras turėjai prieš tai . Serve buvo tavęs normaliai paprašyta , išsidirbinėjai tai viską kitaip sutvarkėm . Turėsi pamoką daryti kas tavęs prašoma yra . Kas čia kur nevykęs išvadas darykis kokias nori , bet kai žmogus nesuvokia paprastų dalykų, irgi nieko gero apie tavę nepasako ^^ . Jeigu dabar necheatini nėra jokiu garantijų , kad necheatinai vakar . Dėl ko ir tikrinam naujas (įtartinas paskyras) kurios , gana dažnai būna sukurtos gavus ban'ą ant Main paskyros. Anyways situacija išsiaiškinta discorde , statusas - unbanned .
  16. LuKaSo ;))))

    FREE BAN :D

    Reasonas buvo tau parašytas , prašiau pateikti maina . Sakei turi 30 acc bet nė vieno nepateikei , Tai dabar turėsi laiko paieškoti ką mums pateiksi, nes žaidi ne kaip 150 h turintis žaidėjas .
  17. Banas pelnytas , tartis dėl unbano išsipirkimo gali su, Bullzai arba DaTroller. Geros dienos.
  18. Steamo profilio linka numesti prašom. Pridedu video kaip tai padaryti , jeigu netycia nemoketum:) .
  19. Sveikas , unban anketa reikia kurti pagal duotą šabloną . Kitas dalykas pateikti savo steamo paskyros linka , o ne nickname'ą reikia . Kurti naujos anketos neprašysiu , bet kad atsiųstum steamo url visgi norėtumem.
  20. Sveikas , na va gavęs ban'a jau puikiai gali apibūdinti situacija . Žaidime žodį kas 3 roundus pešti reikia . Atbanintas , gero vakaro.
  21. Prašom užpildyti unbano anketą pagal šabloną . Anketa atmesta. Gavai bausmę? - Kaip užpildyti temą. (How to file a Complaint) - Complaints - Vimo.lt
×
×
  • Create New...