Jump to content

qTs

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie qTs

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. qTs

    unmute

    https://steamcommunity.com/id/Saba654/
  2. qTs

    unmute

    Sveiki, Lošiu lietuviškuose serveriuose jau tikrai ilga laiką, nežinau, prieš pora metų gavau perma mute, galiu pasakyt tik tiek, kad jailbreaka jau zaidziu kokius 8 metus, gal taisykles pasikeite ar kaip, bet su adminu nesutikom su kaikuriomis taisyklėmis. Jis galiausiai mane užmutino, nenoriu čia dabar aiškintis ar jis priemė teisingą sprendimą ar ne. Tiesiog atrodo gan daug laiko praėjo, dabar prisijungus į serverius kartais norisi prisijungti prie diskusijų tačiau negaliu. Noriu, kad atsižvelgtumėt į didelį laiko tarpą, į aplinkybes ir jei galite duotumėt galimybe pasidžiaugt serverio bendruomene.
  3. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. - Saba, 18 http://steamcommunity.com/id/Saba654/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? - Jailbreak'u mėgaujuosi jau gal 5 metus, esu komunikabilus, tikrai draugiškas, į konfliktus nelinkęs žaidėjas, visas taisykles išmanau labai gerai. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? - Adminu būti neteko, visad atrodė, kad kituose serveriuose jų yra užtektinai, o juos pakeisti nesinorėjo. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? - CS:GO Jailbreak 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Be tvarkos prižiūrėjimo sieksiu draugiškumo, žinau kaip naujiems žaidėjams gali būti sunku pritapti, galimi užgauliojimai, o tai atbaido naujokus, kas turi didelės įtakos serverio populiarumui bei gyvavimui. Prie projekto galiu prisidėti, taisant taisykles bei jas papildant, naujų užsiėmimų kūrimu, jailbreak'o skilties forumo prižiūrėjimu. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? - Apie šio Jailbreak'o atsiradimą sužinojau labai nesenai, susibendrauti su Adminais dar neteko, todėl nemanau, kad mane rekomenduos.
  4. Sveiki, atėjęs gerai praleisti laiko csgo classic surfo serveryje, pradejau kalbetis su kitais žaidėjais, kalbejome apie paprastus dalykus, kiek laiko žaidžia serveryje, iš kur kilę ir pnš. Priėjome prie temos, kokias pasakas esame skaite, pradejome kalbetis apie pasaka kurios pagrindinis veikėjas buvo zuikis. Pakalbejas 15 minučiu, be priežasties gavau muta, nors visi elgesi draugiškai bei gražiai. Vos atradęs bendrą tema su žaidejais nebegalėjau kalbėti 30 minučių. Norėčiau, kad adminas pagrįstu mano bausmę ir įrodytu kodėl buvau taip nubaustas. Serveriuose žaidžiu jau 5 metus, nei kart neesu gavęs muto.
×
×
  • Create New...