rofl 1 Parašė Rugsėjo 22, 2019 Zaidziu wc3 serveryje ir is niekur nieko gavau nuo beeruso bana for free. necytinau, nenaudojau jokiu neleistinu programu. Turiu vipa, turiu prime. o beerusas net irodymu neturi, be ispejimu sove free bana. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugsėjo 23, 2019 @Beerus dėstyk Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Kaip pastebėjau Beerus "spindi" forume, taip Beerus... 😄😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugsėjo 23, 2019 2 hours ago, Echo said: Kaip pastebėjau Beerus "spindi" forume, taip Beerus... 😄😄 Gi reikia forumą palaikyti aktyvų.😄 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Free? Ir tik dabar sugebejai parasyt? kai banintas buvai jau gal pries 2 sav ir gali nepasakot visi wc3 adminai +xeon gali patvirtinti, kad labai jau per dideles lempas saudai + kazkaip visada kai koks adminas/priziuretojas eina i spec padarai 1 round pauzele o poto per 9 round 1 killa sugebi gaut? :DDDD nepasakok cia ne samoniu banas tikrai nebuvo free + priestai jau buvai gaves bana nuo spartos tik nesupratau kaip gavai unbana? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Mnrds reiks vel nuo cs padaryti pertraukele nes jau pradeda uzknisti kiekviena diena forume :DDDDDD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Jeebis 4 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Beerusai, gal nori pateikti įrodymus kaip jis cytina? Nevien su demo galima filmuoti, beto jis turi vip ir prime. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
rofl 1 Parašė Rugsėjo 23, 2019 @Beerus buvai pries sita bana dar ir free muta man daves. tu mane isvadinai debilu lopu ir t.t. ir as pasakiau tu irgi ir tu man savaitei muta davei. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Kad ingame nebeina naudot record komandos consolei, tai nereiškia kad nebereikia pateikt įrodymų o ypač pirktiniui. Be jokių įrodymu ban'as bus greičiausiai nuimtas, nebent @xEon kažką pridurs. Daugiau nebėra apie ką diskutuot. P.S tam yra frap's/flv media ir t.t. Tad tik tiek. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Nepagautas ne vagis. Aš jokių įrodymų neturiu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugsėjo 23, 2019 Tuo viskas ir pasibaigia. @Bullzai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugsėjo 23, 2019 (redaguota) Na nusprendėm, kad šį kart paleisim, bet jei pagausim čytinant, tai jau be jokios išimties nubausim 😉 Gero žaidimo! Redaguota Rugsėjo 23, 2019 Echo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites