Levis #AntiBelov 0 Parašė Rugsėjo 5, 2019 Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Levis https://steamcommunity.com/id/levis420 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - 19-08-26 20:08 Fun serveryje map nepamenu Steam ID: STEAM_1:0:198027352 Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - cStrixKokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - zaidziau ir tiesiog gavau bana uz info platinima pats nesupratau del ko.. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Rugsėjo 7, 2019 Tikrai jis užbanino? Nes man jis sakė, kad tai ne jo darbas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Rugsėjo 7, 2019 2 valandas prieš , DCRE said: Tikrai jis užbanino? Nes man jis sakė, kad tai ne jo darbas Taip jis ir pats prisipazino Stai irodymai : Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Rugsėjo 8, 2019 @cStriX Pasiaiškink. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Rugsėjo 8, 2019 Žaidėjas užblokuotas prižiūrėtojo @Echo, galbūs jis gali pakomentuoti priežastį. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugsėjo 8, 2019 Nop chebra, bet baninau aš... 😄 Baninau už tai, kad steam avatar'ą (Paveiksliuką) užsidėdavai vieno iš žaidėjo nuotrauką... Ko tikrai nenorėjo tas žmogus, paskui galiausiai dar platinai facebook'o žmonių paskyras, ko taippogi žmogus nenorėjo. Anyway, kai paprašiau nusiimt paveiksliuką steam, tu žinoma grįžęs dar pradėjai rodyt savo nepagarbą... Ir tada jau neturėjau jokio pasigailėjimo tau 😉 Geros dienos! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Rugsėjo 9, 2019 17 valandas prieš , Echo said: Nop chebra, bet baninau aš... 😄 Baninau už tai, kad steam avatar'ą (Paveiksliuką) užsidėdavai vieno iš žaidėjo nuotrauką... Ko tikrai nenorėjo tas žmogus, paskui galiausiai dar platinai facebook'o žmonių paskyras, ko taippogi žmogus nenorėjo. Anyway, kai paprašiau nusiimt paveiksliuką steam, tu žinoma grįžęs dar pradėjai rodyt savo nepagarbą... Ir tada jau neturėjau jokio pasigailėjimo tau 😉 Geros dienos! Irodymai? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugsėjo 9, 2019 1 hour ago, Levis #AntiBelov said: Irodymai? Pusė serverio matė kai buvai užsidėjas R3LQ nuotrauka ant profelinės, but ok. Bent jau nereikia apsimesti kvaileliuku, pasakius tiesą visiem geriau būtų. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugsėjo 9, 2019 1 valandą prieš , Levis #AntiBelov said: Irodymai? Kokių tau irodymu dar reikia? Vyr.P isbanino tave žmogau, sėkmės tau kazkur kitur žaidžiant. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Rugsėjo 9, 2019 Nu zodziu glusius tu echo. Mane is surfo gal isbaninsit bet surfo is manes niekada.. PEACE Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Rugsėjo 9, 2019 Užteko paskaityt chat logą, kad būtų galima surast įrodymus, jog tikrai buvai užsidėjęs kito nario nuotrauką 😉 Tema rakinama, banas lieka Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites