Jump to content

cStriX

Narys
  • Turinio skaičius

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie cStriX

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nu taip , visi šita faktą žino , ir aš jau tikėjausi gauti šita komentarą iš tavęs bet IGni tiesa yra tokia kad visi padaro klaidų , ir aš buvau nubaustas už tai ir sąžiningai priėmiau ta bausme ir be to tu jau nelabai lankaisi serveryje, nežinai kokia atmosphera dabar yra ir kaip viskas šuo metu yra , tu kaip vaiduoklis forume sėdi ir vis išlendi forume. Nu bet ačiū už tavo nuomone
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. -Chuliganazz. 22 metai, https://steamcommunity.com/id/cStriX/home 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? - Siaip esu linksmas dazniausiai, turiu savo idomiu savybiu kaip daugelis serveryje zino, o noriu tapti priziuretoju nes jau zaidziu sitam serveryje virs 3 metu, pazistu vos ne visus kas apsilanko ir leidzia laika, su daugeliu tikrai gerai susibendraves esu ir noriu padeti palaikyti tvarka . ( gyvenu uzsieni tai bunu online kartais kitu metu negu kiti nes skirias valandu skirtumas tai cia toks kaip ir pliusas nes daznai nebuna priziuretoju) 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? - Taip sitam serveryje vos ne nuo pat pradziu pastoviai spec admin, samp serveryje esu buves kazkada senai, kaip ir viskas 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Pagrindini laika praleidziu tai casual , training ir minigames , bet minigames yra labai populeru dabar ir ten buna daug priziuretoju, tai atsizvelgus i laisvas vietas tai classic arba training 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? -Dalyvavimas labiau forume ko nedarau dabar, (cia joks ne papirkimas bet galiu dasimest ant hosto ar dar kazko prie islaikymo serverio) ir svarbiausia tai padaryt gera serverio aplinka kad kuo daugiau zmoniu zaistu , ir skirti laiko naujokam). 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) - Stickler, Tigre, Kovalskis , Halasight, R3LQ. Aciu uz demesi ir lauksiu atsakymo.
  3. ok buvo pirmas kartas 30 min o ne 24 val 🙂
  4. tai ka negalima keiktis jei tarp pusavi yra snekama? jei visam servui ok tik matai adminui netinka
  5. Edvinas ar koks ten nezinau uzdejo muta uz keiksmazodzius del to kad tarpusavi snekedami keikemes ant prikolo o jam matai nepatiko. Prasysciau panaikinti muta .
  6. cStriX

    BAN

    Ryteriai laido kurva gynejai, jis jau pries tai buvo perspetas daug kartu patys pagalvokit man geriau pist ilgam laikui mute ar tik bana 8 val nakti + jau atsikels netures to bano, tesiog reikejo vaikui pailset. Galejau ta muta uzdet ir butu sedejas pora savaiciu. Taip kad nevaidinkit cia kurva gynejais. Apsiramino ir viskas sendiena jau gali ramus zaisti.
  7. Juokingas tai tik tu kurva, demesio trukumas ar kas tau. Neturi ka veikt matau komentuoji lempas.
  8. cStriX

    BAN

    uzauk truputuka, ismok bendraut nebus problemu.
  9. cStriX

    BAN

    9:30 prasideda ir cia ne pirma karta
  10. Ideja gera, manau didziausia problema bus pastovus lankomumas, zmoniu klausimas kiek bus cia manau kur reikia labiausiai atsizvelgti, plius nepamirstam apie cytus ir prime servai visi vimo turi buti butinai, kurias naujus acc ir cytina!
  11. Zaidziu minigames kekviena diena amerikos serveruose. tai Del bunnyhopo, kiek esu zaides ypac tas dalykas yra svarbus course mapuose, tai bunnyhopas, gerai sutinku kaikurie mapai yra per lengvi bet gi yra ir sunkesniu mapu ypac course yra ilgu mapu kur be bunnyhopo yra vos kaip ir neimanoma pereit mapo nes niera bhop. taip zinai yra keleta zaideju kurie moka gerai bunnyhopint bet kiek esu zaides pagrindas serverio nemoka gerai, taip kad del poros zmoniu nezinau ar verta isimti bunnyhopa, minigamuose palikot bhop kaip yra dar nesamoningiau nes visi bhop su knifu ir viskas( pvz awp mapas yra nu tai mintis yra saudytis su awp o daugelis su bunnyhopu knifina tai iskart zaidimo modas praranda tiskla) Mano pasiulymas zinau yra plugginas kur galima votint ar isjunkt bunnyhopa visam servui tam mape ar ne pvz !menu ir gali spaust kad votint ar bunnyhopas on ar off ta mapa. arba tesiog idet plugina kad per meniu galima butu pasirinkt ar tu nori turet ar ne. Tas kas skundzias kad per lengva gali issijungti ir viskas. Nemanau kad yra gerai suo metu kaip del keletos zmoniu yra isjungtas bhopas ant course mapu) Kodel niera arba ginklu arba knife rankuose nesamone su tusciu ekranu zaist prasau idekit knife bent Yra kazkoks bugas su botu vis keicias botas ziauriai uzpi**( ypac tas garsas spawn) Ginklu nereikejo isimt (knife) turi but komanda kur negali zudyti ir viskas reikia butinai knifo levai zaidzias su tusciu ekranu Butinai padarykit respawn minute nes kas moka eina ilgai course mapus o kas nemoka mirsta ir laukia poto pyksta ir iseina, tai geriau respawn padaryt pradzioj round minute ar dvi kad jei kazkas mirsta galetu per naujo eit. Cia gerai abiem pusem nes tada zmogui kuris ilgai eina nei jam nepis* proto nei tie kurie laukia pis* prota butinai sita! Ziauriai geras course mapas ilgas bet geras cia butinai minute respawn reik link #1 https://gamebanana.com/maps/185091 #2 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=697711174&searchtext=gruber Cia dar grubber multigames https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=497221390&searchtext=gruber Del tolimesniu ideju parasysiu bet prasau bulzai atkreipk demesi Aciu
×
×
  • Create New...