Swagger69 2 Parašė Liepos 7, 2018 Sveiki tad norėjau pasiskūsti kad ddosina vimo.... Tai yra Th0r ir VeloxPanda turiu ss kaip jis ateina uzsidossina serva prasau ji ip ban ar kažkaip 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Liepos 12, 2018 (redaguota) Aha tik ateina panda serveris lūžta du ss pagavau. Iš pradžių pagalvojau, kad gal taip tiesiog nesklandumai, bet tik jis ateina iškarto serveriai down. Edit pirmą ss per anksti padariau nesimato, kad užlūžo my bad. Redaguota Liepos 12, 2018 Tomas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Liepos 12, 2018 Aha ir wc3 ne viena karta karta. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Liepos 12, 2018 VeloxPanda gavo bana uz chytus, tai kaip koks pituxas bandau kazka cia kersyt Apsitriede pries visus su chytais ir toliau bando kazka irodyt. PORTUGAAAAALAAAAI. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 12, 2018 @Kingspaw, @Bullzai Reikėtų išimti jį iš tos garbės lentos, kokia čia jis garbę užsitarnauja ddosindamas serverius? Tas laimėtas GFX konkursas, neatstoja daromos žalos (ddosinimo). Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Liepos 13, 2018 Gerai sakai, Igni... O man liūdna, kai atrodo geri žmonės taip elgiasi po to... 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 13, 2018 3 minutes prieš, Kingspaw said: Gerai sakai, Igni... O man liūdna, kai atrodo geri žmonės taip elgiasi po to... Niekada nespręsk apie knygą iš jos viršelio. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Liepos 14, 2018 14 valandas prieš , Kingspaw said: Gerai sakai, Igni... O man liūdna, kai atrodo geri žmonės taip elgiasi po to... is jo bendravimo viskas buvo aisku Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 14, 2018 2 valandas prieš , InvisioN TheRust.LT said: is jo bendravimo viskas buvo aisku teisingai, kažkoks išsišokėlis iš tiesų buvo (visai kaip aš ) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 14, 2018 Bet still keista kad padaro gera darba poto srw ddosina :D. Logikos vps nėra Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites