Nef` Fanatic 1 Parašė Gegužės 10, 2018 Sveiki, Pirma kartą čia prisireginau, nes kiek žinau šį projektą kuruoja toks dėdė Bullzai su kuriuo paskutinį kartą bendravau 1972 Vietname. Tai norėčiau pitakais sumušti, tikiuosi čia jis mane pastebės Jeigu ne į tą forumo sekciją pataikiau, galit perkelti. Ačiū <3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Yako 2 Parašė Gegužės 31, 2018 @Bullzai, jei nematei dar. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Gegužės 31, 2018 On 2018-05-10 at 10:45 PM, Nef` Fanatic said: Jeigu ne į tą forumo sekciją pataikiau, galit perkelti. Ačiū <3 Šlamštas keliamas į šiukšliadėžę 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kazimeras 4 Parašė Gegužės 31, 2018 bet tai kodel cia tokius keistus dalykus raso ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wulfy 8 Parašė Gegužės 31, 2018 Apie ka tu cia? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kazimeras 4 Parašė Gegužės 31, 2018 nu kad demesio tik nori jie bulzajaus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wulfy 8 Parašė Gegužės 31, 2018 nu jo tie chuliganai.... 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kazimeras 4 Parašė Gegužės 31, 2018 nu ger nefreepostinam Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 31, 2018 Fanas? Tu dar gyvas ? Dėdė Bullzai šiais laikais užsiėmęs būna dažniausiai, ypač oram atšilus (savaime suprantama ). Kokie vėjai atpūtė į mūsų šitus šaltus kraštus ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DotDotDot 9 Parašė Birželio 1, 2018 15 valandas prieš , Bullzai said: Fanas? Tu dar gyvas ? Dėdė Bullzai šiais laikais užsiėmęs būna dažniausiai, ypač oram atšilus (savaime suprantama ). Kokie vėjai atpūtė į mūsų šitus šaltus kraštus ? sw Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Birželio 9, 2018 @Swagger69 ar tu daužtas? Eilinis vaikas, kuris dėl kreditų spammina forumą. @Bullzai jau gal pats metas išimti kreditų sistemą arba bent jau apriboti komentarų rašymo skaičių. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 Dabar, DCRE said: @Swagger69 ar tu daužtas? Eilinis vaikas, kuris dėl kreditų spammina forumą. @Bullzai jau gal pats metas išimti kreditų sistemą arba bent jau apriboti komentarų rašymo skaičių. aš nežinau ar daužtas bet as senai nebuvau online per foruma:) tai tik dbr pamaciau Ofc late but nieko tokio:) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Birželio 9, 2018 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 Dabar, |:| 先生 |:| said: Lol aš seniai buvau ka man padaryti:) ir as vis dar turiu vip tai kam man spam? net nereikia;) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Birželio 9, 2018 7 minutes prieš, Swagger69 said: Lol aš seniai buvau ka man padaryti:) ir as vis dar turiu vip tai kam man spam? net nereikia;) O aš nieko ir nesakau, Sveikas sugrįžes :)) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 9, 2018 atrodo, jog šitas forumas egzistuoja tik dėl keletos debilų, kurie jie palaiko jį aktyvų, gal subręskit, išmokit brandžiai rašyti pranešimus ir užsidirbsit tų kreditų... 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 1 valandą prieš , |:| 先生 |:| said: O aš nieko ir nesakau, Sveikas sugrįžes :)) Dėkui:) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 20 minutes prieš, IGNN1S 弐 said: atrodo, jog šitas forumas egzistuoja tik dėl keletos debilų, kurie jie palaiko jį aktyvų, gal subręskit, išmokit brandžiai rašyti pranešimus ir užsidirbsit tų kreditų... Ir kaip priz vadina mane pvz Debilu tai nlb patinka js.Ir suprask as nesu kaip levis ar pnš aš tik bunu aktyvus ir rašau savo nuomone nesu aš lbj aktyvus,bet stengiuosi. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nef` Fanatic 1 Parašė Birželio 9, 2018 On 6/1/2018 at 12:58 AM, Bullzai said: Fanas? Tu dar gyvas ? Dėdė Bullzai šiais laikais užsiėmęs būna dažniausiai, ypač oram atšilus (savaime suprantama ). Kokie vėjai atpūtė į mūsų šitus šaltus kraštus ? Nu va sugalvojau sugrįšti pasurfinti, tik kad neliko jau normalių lietuviškų servų surf ski 2 1.6. :/ Dw biški duok boosto savo ssk2 servui Kas šiaip gero? Beto man patinka, kaip random žmonės spamina po mano tema Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites