DCRE 149 Parašė Vasario 10, 2018 Sveiki, kuriu temą, nes jau atsibodo admino "daliukmauz" elgesys. Kiekvieną kartą, kai ateinu į serverį ir nužudau šį admina prasideda žodžių lavina. Manau toks elgesys adminui nėra priimtinas, aišku, suprasčiau jei tai būtų nutikę vieną kartą, bet tai vyksta ne pirmą kartą. Beje, grasinimas, kad užbanins kitus žaidėjus, kai tokių komandų žaidėjas neturi irgi nėra priimtina. P.S. Kai pasakiau, kad mutinsiu žaidėja "Person", jis pasiskundė adminui apie kurį ši tema ir jis pasakė, kad atmutins. Jūsų reikalas, kokios bus bausmės ar jos išvis bus, bet manau turėtų būti. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DomysSs 1 Parašė Vasario 10, 2018 pritariu daliukmauz nesamones daro mane uzmutino nes "leidau muzika" o istikruju norejau pasakyt info (buvau dar gyvas) ir netycia paspaudziau x (slam ijungimo mygtukas) o nerejau paspausti alt (mano uzsibindintas kalbejimo mygtukas) ir be jokio perspejimo as gavau mutas kai parasem kad atsiprasom netycia tai buvodaliukmauz ant manes pradejo varyt kad kai sulauksit 15 tik tada kalbekit man jau yra 15 (gimtadienis 01-25) atejus admin dručkis jis dingo is serverio. p.s dar esu mates kaip daliukmauz Sausainiui halasight ir karoliui dave mutus nes sake kad jiems nera 15 ir jie negali sneket 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 10, 2018 Atimti pareigas reikia, ir nusalinti kuriam laikui nuo projekto. 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Memz 1 Parašė Vasario 10, 2018 mano acc buvo pavogtas ir kaskaip cia dramatiskai prirasei tu tigre, accounta susigrazinau sry uz nesklandumus 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Vasario 10, 2018 Kažkaip abejoju. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
KYS 6 Parašė Vasario 10, 2018 visalaik izeidineja visus daliukmauz Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
KYS 6 Parašė Vasario 10, 2018 daliukmauz manau reiktu atimti pareigas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Vasario 10, 2018 Šitas toks pats kaip ir kadaise budavo L3m0n ar Floppy, konfliktinis. Tačiau jei situacija pasikeis, daliukmauz nebeįžeidinės, negrąsins ir neabusins privilegijų, galės žaisti serveryje, jei ne - tai ne. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 10, 2018 Daliukmauz, asmeniškai dabar tau sakau. Bus kokių nusiskundimų su įrodymais arba pats pamatysiu ,kad įsijautei po perspėjimo būsi banintas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 10, 2018 (redaguota) Bullzai IP patikrink ar is to paties ar kito. Jeigu tas pats tai ban menesiukui kad pailsetu. Jeigu kas spaminkit bullzajui i pm ta tema kol parasys Myliu straipsnius. Labas Tigre Redaguota Vasario 10, 2018 Deivius1 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Memz 1 Parašė Vasario 10, 2018 zdarowa deividai, kada lekiam i centra?. manes daug kas nemegsta bet ka daryt jeigu acc pavogia? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Vasario 10, 2018 Na jei tavo acc pavogia kiekvieną kartą, kai žaidi vimo serveryje, tai tada suprantama, bet tu mane įžeidinėji kurį laiką. Labas ir tau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 10, 2018 Uoj, IP tai tas pats, galit ramūs būt, bet ganėtinai šmaikštus Last Stand jo toks buvo :D. Reik daugiau palmių pasėt man, a tai bananai į kairę dešinę pradeda skraidyt čia :D. Privilegijos nuimtos + bananus savaitę valgys. 5 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 10, 2018 http://vimo.lt/bans/index.php/bans#562 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Vasario 10, 2018 Reikia tikėtis, kad savaitė bananų valgymo išmokys. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 10, 2018 (redaguota) 26 minutes ago, DCRE said: Reikia tikėtis, kad savaitė bananų valgymo išmokys. Tavo bananus visada valgyciau :3 TRAPS AIN'T GAY Redaguota Vasario 10, 2018 Deivius1 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Vasario 10, 2018 Nėra mano bananų, tik iš maxės. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Memz 1 Parašė Vasario 12, 2018 (redaguota) jums nepamojna cia pyzdelint ant manes??, daliukmauz po savaites sugrys, bled su nauja pradzia duosim vaizdu , ir tigre vistiek stumsiu ant taves p* man :DDDDDDDDD aciu bulzai, datroller, ignys , dora DALIUKMAUZ SUGRYZIMAS VASARIO 18 DIENA, Redaguota Vasario 12, 2018 Memz 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Vasario 12, 2018 29 minutes prieš, Memz said: jums nepamojna cia pyzdelint ant manes??, daliukmauz po savaites sugrys, bled su nauja pradzia duosim vaizdu , ir tigre vistiek stumsiu ant taves p* man :DDDDDDDDD aciu bulzai, datroller, ignys , dora DALIUKMAUZ SUGRYZIMAS VASARIO 18 DIENA, Labai primena chuligano sugrįžimo laiškelį. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Vasario 12, 2018 Šitam bananu niekada nepermažai. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Vasario 12, 2018 Pagaliau vaikas be admin. Malačiai chebra (y) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
⁄ ⁄ ⁄ Μ™ Chuliganazz 1 Parašė Vasario 12, 2018 Nu tai kaip čia , aišku mano laiškelį nori nukopijuoti, būti toks kaip aš . Bet tik aš toks ypatingas galiu būti manęs nors laukia sugrįžtant ane igniuk 😘 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Vasario 12, 2018 Na jo, tu vienintelis toks išskirtinis ir neapsakomas. Taip... Labai laukiu kol tu sugrįši ♥ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
⁄ ⁄ ⁄ Μ™ Chuliganazz 1 Parašė Vasario 12, 2018 Aš irgi tavęs pasiilgau Ignuti jau labai, liepa nepertoliausiai, o gal net birželį ant vasaros pradžios sugrįšiu, bullzajui dovanėlė nupirksiu kokia geliu kokiu ar dar ko ir gal net birželį susimatysim 😘 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Yako 2 Parašė Vasario 12, 2018 Kurva, kokie čia atsilupę tam csgo sėdi žaidėjai vis dėl to. Vat, 1.6 surfe vpš tvarka. Boom bitches, get out the way. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites