Deivius1 703 Parašė Gruodžio 3, 2017 Yo. Trolis sugrįžta. Artėja šventės, todėl vis dažniau ateinu pas Jus pasireikšti.Šįkart pratęsim seną, tradicinę užduotėlę, kuri nėra privaloma, bet mielai kviečiu visus prisidėti .Užduotis: Per vote išsirinksime kalėdinę dainą ir ją turėsit sudainuoti. Ar įrašysit patys, ar dainuosit serve - nesvarbu. Svarbiausia, kad tai butūmėt jūs ir jūsų tikras balsas. Simple as that.Dainų pasirinkimai: Frozen - let it go, We wish you a merry Christmas bei All I want for christmas is you. Vote vyksta iki gruodžio 5 dienos! (Vote vyksta ir Bachūrų projekto temoj, tad balsai bus sumuojami.)Kas jum už tai? - Na pirmiausia, visa tai bus apkarpyta ir sudėta į vieną video (galėsit ir savo klipą atsiųst, jei norėsit), taip išvysit save bei kitus dainininkus. Taip pat, bus ir tradicinių prizų. Kiekvienam prisidėjusiam - automatiškai bus uzdėtas VIP 1-2 mėnesiams. Geriausi dainininkai gaus ADMIN, o jeigu tikrai nustebinsit -nepagailėsiu ir Case raktų arba kitu šposų dėl jūsų. Taigi, jeigu domina ir norite prisidėti, paliekat čia komentarą arba rašot man asmeniškai į pm. MANO PROFILIS: P.S., padainavę galit susimažinti savo bausmes kalėdų proga, todėl tai yra puiki galimybė mutintiems arba banintiems iki švenčių sugrįžti į projektą. Praeitų metų karaokės video Redagavo: Efka, Bullzai. 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 3, 2017 Deivi, aš jau samdau žmones, kad jie ištaisytu tavo visas klaidas temose 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gruodžio 3, 2017 ieškau darbo 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 3, 2017 2 hours ago, DCRE said: ieškau darbo Tavo darbus bus dainuot man Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gruodžio 3, 2017 Kalėdinių dainų tikrai daugiau nei vote Laisvai galėčiau, bet ne mano dainos Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 3, 2017 9 minutes ago, DCRE said: Kalėdinių dainų tikrai daugiau nei vote Laisvai galėčiau, bet ne mano dainos Pakoreguosim kad butu tavo. Ir tik sitam forume taip lievai su balsais. Bachuru forume jau 20+ prabalsuota. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 4, 2017 Copy paste ir bachūruose padaryk, tvarkingesnė tema atrodys :D, čia jau ištaisytos klaidos.. Ir tai, man kainavo!! 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Gruodžio 4, 2017 Tai aišku, kad: Frozen - Let it go!!!! :Dd Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Gruodžio 4, 2017 Gaila tik, kad mažas pasirinkimas. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
KYS 6 Parašė Gruodžio 4, 2017 galetu but daugiau pasirinkimu 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 4, 2017 Sorry, gal kitais metais Kas per daug tas nesveika Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 17, 2017 Kur gi visi mūsų dainininkai dingo? Pats metas pragiedoti vėl! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 17, 2017 Nesijaucia kad kalediskai nusiteikus tavo chebra butu :/. Ten kazkokia panike is tavo servo norejo dainuot, po to apsigalvojo kai daina pamate 😂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites