Jump to content

PruXy.

Narys
  • Turinio skaičius

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

9

1 sekėjas

Apie PruXy.

  • Rankas
    Narys
  • Gimtadienis 11/09/1870

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

782 profilio peržiūros
  1. Aš nesuprantu kodėl tu tai rašai, aš suprantu kas per situacija buvo ir nieko neneigiu, aš niekada nesakiau, kad žinau visas mix taisykles, čia jau pats buri kažką, sistemos veikla ir serverio taisyklės yra 2 skirtingi dalykai, tavo žinutėse matau tiesiog aklus spėjimus iš to kas kaip vyko ir ką aš tuo metu galvojau, vėlgi rašai, kad rašyt. " Apie tai kaip tu serveriuose elgdavais." Nebegyvenk tu praeitim, kada tas buvo, vos ne 2 metai, gal jau ir 2, pats žinau, kad anksčiau konfliktiškas būdavau, negi mutinsi mane už poros metų senumo nusižengimus ? 😄 Pabaigiam šitą diskusiją.
  2. Man niekas nesakė, kad nekeist komandos, qikui paėmus mane į komandą aš atsijungiau, po poros minučių rqutas parašė, kad grįžčiau, aš ir grįžau, tik nebe pas qiką, o pas rqutą, man tik buvo liepta grįžti pas qiką į komandą, ko aš nepadariau, o prie ko čia tas toksiškumas ir žodynas nelabai supratau, kurioj vietoj aš čia rašydamas vartoju necenzūrinę leksiką, kur įžvelgi toksiškumą? Grąsinimai iš oro pas tave, jei kalbama apie vimo serverius, tai tu mažiausiai apie mano bendravimą su kitais žaidėjais žinai, nes nei kart po mano grįžimo nemačiau tavęs serveriuose. Akivaizdziai rašai čia net neįsigilinęs į pačią situaciją, bent demo persižiūrėk, rašai, kad rašyt. Nelabai supratau tavo žinutės “nekalbėk apie taisykles“, tai kuo man vadovautis šioje situacijoje? Jei būtų rašyta taisyklė, tai manęs čia forume net nebūtų. Aš čia ne pyktis ir ne unbano prašyt atėjau, aš noriu, kad būtų sukurtos atitinkamos taisyklės mixų serveriui, arba padaryta sistema, kad taip daryti net nebūtų įmanoma, aš buvau užblokuotas, tai čia tiek to, bet juk visų nesugaudysit, ne visada prižiūrėtojai būna tam mixe, o abuseriai tai ir abusina 😄
  3. Mixų sistemą aš suprantu, žinau kaip ji veikia, pats pasakei, kad neturėtu leist keist komandų, bet deja, leidžia, tai kaip ir automatiškai tampa ne mano kaltė, o ir taisyklės nėra jokios kuri draustu taip daryti. Nematau reikalo toliau diskutuot, atsedėsiu bausmę, įdomu ką mano vyriausieji administratoriai apie šitą situaciją.
  4. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/pruxy121/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Šiandien maždaug 14:40 de_dust2 Mixų serveris. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Qikas, pilno nicko nežinau, bandomasis prižiūrėtojas. • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Žaidžiau mixų serveryje, qikas mane pasiėmė į komandą, bet aš nenorėjau būt jo komandoj, tai su kitu žaidėju apsikeitėm komandom, nematau nieko blogo šitoj situacijoj, jei abu skirtingų komandų žaidėjai sutinka apsikeist vietom, qikas pradėjo diktuot kažką, kad grįžčiau pas jį į komandą, aš to nepadariau ir to pasekoje buvau užblokuotas. Ieškojau visur mixo taisyklių, forume, discorde, neradau nieko, jei vis dėlto yra tokia taisyklė, nušvieskit. Ne dėl unbano čia rašau, o dėl pranėšimo apie galimai savivaliaujanti ir savas taisykles kurianti prižiūrėtoja.ĮRODYMAI:
  5. dc: PruXy.#9183 steam - https://steamcommunity.com/id/pruxy121/
  6. ]] Manau atsakiau į klausimą kodėl reikia elgtis taip neadekvačiai būtent su Remiu.
  7. Eglute pasistatęs prie monitoriaus 🙂 malonu žaisti vimo projektą (su silence) kai prieš akis graži eglutė. Kamera ne pati geriausia, iš 16 karto pavyko nufotografuoti geriausiai. dc PruXy.#6969 steam https://steamcommunity.com/id/pruxy121/ prizo nereikia uzteks unsilenco.
  8. PruXy.

    Ban

    Tai kam tu čia verki dėl to unbano, jei tau šis projektas žemo lygio? Eilinio vaiko logika.
  9. PruXy.

    Banas už nieka!!!

    Man pasakė tave pažiūrėt, ne aš vienas tave įtariau, aš jau prieš kelias dienas tave žiūrėjau, įtartinai žaidei bet dar pilnai nebuvau įsitikinęs ar naudoji wh, tikrai galiu pagirt gerai moki slėpt, bet visi daro klaidas, ir ta klaida buvo padaryta tuo momentu kai spectatinau tave. https://www.youtube.com/watch?v=9-EYe5Z34HM&ab_channel=PruXy. Esme ne tame kad mane nušovei, viskas dėl to kaip tu per sienas pamatei Romke nors jis stovėjo tiesiog vietoj, teigi kad išgirdai jį, bet dėja ne, nes neįmanoma, jis tiesiog stovėjo vietoj, bei tavo žaidimas sužaistas įdomiai ėjai ėjai pažiūrėjai į jį per dėže ir tiesiog įbėgai į jį. Prižiūrėtojai pasižiūrės pilną demo vistiek. So whatever.
  10. PruXy.

    Krapolas

    Jūsų Nick ir nuorada į Steam profilį.- Atsakymas • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? - Atsakymas • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? - Atsakymas • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? - Atsakymas- ĮRODYMAI - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip konfliktą bei iškilusias problemas išspręstume 10x greičiau ir be papildomų rupesčių. tiek sunku pagal anketa užpildyt ?
  11. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Atsakymas: PruXy. https://steamcommunity.com/id/PruXy111/, 16 metų, na bet ir 17 visai greitai, tai galbūt išimtį padaryti galima. 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Atsakymas: Mėgstu suteikt pagalbą kitiems, mėgstu ir nubaust žaidėjus žinoma jei yra už ką, suprantu juokus, kartais ir iš savęs pasijuokiu, visko būna, šiaip esu labai draugiškas, patinka man bendraut su kitais, kartais būnu ir rimtas, bet dažniausiai geros nuotaikos, gerai užtenka čia apie mane. Noriu būti prižiūrėtojų, kad savaime suprantama galėčiau prižiūrėti serverį xd, turiu šiokios tokios patirties, ne šitame projekte, bet turiu kažkiek tai, norėčiau įgaut daugiau patirties, bei naikint tus čyterius, pastebėjau, kad, gan dažnai pasitaiko serveryje čyteriu ir nebūna nei prižiūrėtojų nei specadminu, o kadangi aš tik adminas, tai nieko padaryt ir negaliu, serveryje apsilankau visai dažnokai, realiai kiekviena dieną, nuo nuotaikos priklauso kiek laiko pražaidžiu, žaidžiu projekte realiai neilgai, gal pora savaičių, bet nemažai ir geru žaidėjų sutikau, reputacija irgi neprasta mano, suprantu jog serveryje nedaug laiko praleidęs, bet jau daug ką ir moku ir suprantu. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Atsakymas: Esu buvęs pirktiniu adminu keliuose serveriuose, va ir dabar šiame serveryje turiu adminą, irgi yra tos atsakomybės kažkiek tai, kad ir tik mutint/gagint/silentint galiu, bet vistiek atsakomybė yra šiokia tokia. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Atsakymas: awp/deagle. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Atsakymas: Na nežinau realiai, kas priklauso prižiūrėtojui, tuom ir prisidėsiu. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Atsakymas: Ne, nerekomenduoja.
×
×
  • Create New...