Jump to content

T3line

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

21

1 sekėjas

Apie T3line

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 05/06/2001

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

758 profilio peržiūros
  1. T3line

    Ban'anas

    • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). Alt, ant kurio ban gavau: https://steamcommunity.com/profiles/76561199231517025/ Main(VAC pries 270d.): https://steamcommunity.com/id/T3line• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? 2022/2/12 18:30 de_dust2 Public serveris. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Softer (bandomasis priz) • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Prašė main, pasakiau, kad su kitu priž apie tai jau kalbėjau ir kad turiu vac, bet manęs neišgirdo ir dėjo ban. Dar klausimas troliui: priimsi į priž? :DD
  2. https://streamable.com/rd4hbo Nemanyk, kad privilegijos suteiks tau kažkokį imunitetą. Šiukšlė esi, gadinanti kitiems žaidimą.
  3. Draugiškai su tavim nekalbėsiu, nes mane labai ignoravai, kai bandžiau draugiškai paprašyti tavo main. 1. Tu atsisakei duoti savo main, kai tavęs TRIS KARTUS paprašiau ir dar vienas žaidėjas rašė į chat'ą, kad duotum main. Tu nedavei, todėl darau išvada, kad čia tavo main account, kuris yra naujas, turi mažai valandų šitame žaidime ir yra mažo rank'o. 2. Nekraipyk istorijos, kad išėjai iš serverio, nes blogai šaudei, o baną pamatei, kai bandei atgal prisijungti. TU serveryje buvai visą laiką ir šaudei lempas, ir baną gavai būdamas jame, o ne atsijungęs. Jei neplanuoji duoti savo main, tai gali šitą serverį pamiršti.
  4. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. No Step On Snek, 19 metų, https://steamcommunity.com/id/T3line 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu draugiškas, bendraujantis ir teisingas žmogus. Kartais mėgstu koreguoti kitų žaidėjų gramatines klaidas kalbant. Serveryje žaidžiu jau gan ilgą laiką, kurio daugiausiai praleidau warcraft serveryje, taip pat esu pirkęs ir SpecAdmin kelis kartus, kas privedė prie noro palaikyti tvarką serveryje. Noriu tapti prižiūrėtoju dėl to, kad galėčiau padėti išlaikyti tvarką serveriuose, bausti sukčius ir padėti kitiems bėdoje. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Iš žaidimų, tai team fortress 2 serveriuose keliuose prieš gan ilgą laiko tarpą, bet esu buvęs admin nemažai discord serverių. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Norėčiau tapti public serverių prižiūrėtoju. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padėti žmonėms susipažinti su serveriu (wc3 rasės ir gold/diamond valiutos), event prižiūrėjimas, demo peržiūrėjimas. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) INCOGNITO, Laimutis <3, Vycka, Džonis Poteto.
×
×
  • Create New...