Jump to content

✪ZexS

Narys
  • Turinio skaičius

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

3

Apie ✪ZexS

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1311 profilio peržiūros
  1. ✪ZexS

    Ban

    Banas nėra ip, todėl gali susikurti nauja acc ir įrodyt kad necheatini, beto per jį ir galėsi vipa nusipirkti.
  2. Irodymu recordint neišeina, todel prižiūrėtojai, duoda momentinius banus, jei toki gavai, kaip jau sakiau, nusipelniai.
  3. Ka jam šiuo metu filmuot, pagalvok kita karta prieš rašydamas.
  4. Kaip jau sakė anksčiau, daryti demo nebeišeina, prižiūrėtojas kuris tave užbanino, stebejo ilgą laika, tad klaidų negalėjo būti, nes banino žmones, kurie akivaizdžiai cheatina, del vieno ar dviejų lucky shot'ų niekas nebanina.
  5. Nematau tikslo kodėl atėjai į forumą, žaisdamas 1v1 serve pastebėjau, kad šaudai, tikrai per gerai, kaip zmogui kurio accountas 4 private rank. pakviečiau prižiūrėtoją toresitą, kuris spectatino kaip tu šaudai, o žaidi, puikiai žinodamas kur yra priešas ir kur taikytis, toresito paprašius atsiūsti savo Main account, sakei jog šis acc yra tavo pagrindinis. Kad ir kaip būtu, naujai pradedantys žaidėjai taip gerai nešaudo, o pats dar naudojai žaidimą palengvinančias programas, kas yra draudžiama, manau pats puikiai supranti už ką gavai Bana.
  6. Nežinau, kodėl tu eikvoji kitų žmonių laika, viskas labai susije, Naujas acc, VAC banas praeityje ir tampymas per sieną. Nemanau kad verdiktas bus pakeistas, jei yra netgi du liudininkai, kurių pareigos aukštos kurie visą tai matė. Siūlyčiau daugiau šioje skiltyje neberašyti ir pailsėti nuo Vimo.lt serverio.
  7. Dviveidis tu IGNN1, forume skudies kaip neteisingai su tavimi pasielgė,o jau kitą dieną banui praėjus vėl grįžai į serverį daryti tą patį.
  8. nežinau ar buvo toks pasiūlymas ar ne, labiau kriepiousi i patį bullzai'ų, pastarosiomis dienomis į serverį ateina nemažai cheaterių/hackerių, tačiau kai pakvieti vieną iš prižiūrėtojų, asmuo naudojantis žaidimą palengvinančias programas, pamatas [<<Vimo>>] taga prie žaidėjo, pradeda sleptis, todėl būna labai sunku jį susekti. manau prižiūrėtojai galbūt galėtų tūrėti pasirinkima nussimti prižiūrėtojo tagga prie vardo, kad išvengtų tokios bėdos.
  9. Ne dieną ir ne dive stebejau kaip žaidei, serveryje niekad tavęs nematęs, šaudai neimanomus shotus, flickini per puse mapo ir visa laika pataikai ant zmogaus, rankos dreba kai tik aimini i zmogu, o beto ir acountas naujas non-prime, o atsakymas i klausima kodel nežaidi per main accounta buvo, su draugu trollinam. Labai idomus tas tavo drebėjimo Įprotis.
×
×
  • Create New...