Jump to content

heyo

Narys
  • Turinio skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

1 sekėjas

Apie heyo

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nusipelniau nes gerai žaidžiu , seems fair ką daryti jeigu nepaslenku eiti xp rinkti, gi vėl nauja acc susikursiu vėl skūsities ir vėl ban ir ratuku suksimės nors jūs totaliai nusišnekat sakydami kad aš "naudoju WH"
  2. Sukūriau tam ,kad pripažintum kad free perm ban'ą daviai. Šis acc yra mano main ir nieko negaliu pasakyt,susikursiu kitą acc ir ką vėl pradėsit skūstis kad nušauna 3 Rango žaidėjas "Sukčiautojas" nu deja ,ne nenaudoju aš jokių palengvinančių žaidimą programų. Nufilmuota medžiaga kartoju atsiūsk kaip "wh naudojau" jeigu nesiūsi tai unbanink 🙂
  3. Nejuokinu, nebent nesijuokiu aš. Parodyk man filmuota medžiaga kur ''Naudojau WH'' .
  4. Gi patys sakėt, negalima filmuoti demo nes kažkas blogai yra.
  5. Tegul nufilmuoja ir atsiunčia nufilmuota medžiaga nes lempiniai perma banai čia.
  6. Prikolas tame kad nenaudoju aš nieko, aš švarus, ko jūs nesuprantat.
  7. Kartoju aš jums šis account yra mano main.
  8. Žinoma gaila,bet tu be įrodymų banini žaidėjus , norėčiau pamatyti nufilmuota medžiaga mano ''WH''. Jeigu neturi prašyčiau unban'o nes banas tavo tikrai bereikšmis.
  9. Deja, nenaudoju jokių programų palengvinančių žaidimą. Taip išeina kad Private 4 ir kiti mažo rango žaidėjai negali žaisti gerai? Aš nesakiau kad esu pradedantysis žaidėjas FPS žaidimuose.
  10. Priežastis kodėl gavai bana : wh/wall hack Koks jis?(perma, temp) : Perma Aprašymas : žaidžiu sau ramiai , kol adminas nepaprašo ''Atsiūsk savo mainą'' , pasakiau "Kad tokio neturiu" ir dėjo perma wh ban. Jūsu slapyvardis žaidime : heyo Jūsu Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198971425214/
×
×
  • Create New...