Jump to content

HotIce*

Narys
  • Turinio skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

2

Apie HotIce*

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

841 profilio peržiūros
  1. HotIce*

    ar galima unmute?

    Galbūt gali patikslinti detalesnę informaciją? Nick žaidime, steamid?
  2. Tu pats atsakingas už savo duomenis, paskyras ir t.t. Tad šiuo atveju, esi kaltas tik tu pats, nesvarbu, kad su tavo acc dėliojo ban. Bus gera pamoka saugoti savo paskyrų duomenis ateityje. O dabar gerų atostogų nuo šio projekto..
  3. Na čia matosi, kad administratorius spamina komandą, žaidėjas minėjo, kad po pastovaus spam jam buvo uždetas gag, tačiau administratorius (cat) jį nusiėmė. Comm loguose turėtų būti nesunku surast. O administratorių reikėtų jau bausti: ban 1d + privilegijų panaikinimas.
  4. Ban manau truputėlį per ilgas, jei žaidėjui jau buvo skirtas įspėjimas, atsižvelgiant į taisykles jam turėtų būti atimtos privilegijos ir duotas 1d ban. Žmogus praranda savo lėšas, niekeno kito. 😄 Tad manau ir vienos dienos pakanka, jei nemasto galva, kenčia piniginė. Citata, kas nežino: Draudžiama apskritai piktnaudžiauti administratoriaus privilegijomis bet kokiu būdu. Bausmė: 1 kartas - įspėjimas; 2 kartas - ban 1d + privilegijų panaikinimas.
  5. Sveiki, šiame projekte lankausi keletą mėnesių, šiuo metu turiu SpecAdmin privilegijas, tačiau norėčiau kandidatuoti į Surf Training serverio prižiūrėtojus. Kandidatuoju todėl, jog noriu prisidėti prie projekto ir jo palaikymo (ne tik prižiūrint serverį, bet ir kitokia pagalba, jei tokios prireiks). Detaliau apie mane: Amžius: 24 metai Steam: https://steamcommunity.com/id/fluxino Mail: hotice.4games@gmail.com Skype: fluxas2 Ačiū.
  6. 1. Nesimato ar gavai SMS žinutę, jog sistema užregistravo tavo išsiųstą pranešimą ir privilegijas aktyvuos pasikeitus žemėlapiui. 2. Tavo siųstas tekstas tikrai teisingas? Kiek matau, instrukcijose jis atvaizduojamas kitaip.. 3. SteamID tikrai geras? Nors likčiau prie to, jog neteisingai užpildei žinutės tekstą 🙂
×
×
  • Create New...