Jump to content

Modisss

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

3

Apie Modisss

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Krasava, 14, Krasava#5005 https://steamcommunity.com/profiles/76561199229382442/ Atsakymas 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Atsakymas- Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Atsakymas- Taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Atsakymas- Mano dienos būtų labiau intriguojančios, nes aš nesėdėčiau main zonoje, eičiau vesti mapo minigamesus, daryčiau daugiau tokių dienų kokių norėtų kaliniai, tokie gamesai kaip pirma ir paskutinė reakcija bus naudojama tik tada kai reikės kokiam nors žaidimui mažiau kalinių, o ne main zonoje išžudyti puse dėl to, kad eitų boxa ir greičiau lr rašyti, aišku bus tokių žaidimų kaip saimonas sako, klausimanija, teismas, mafija ir daugiau. Aš nesifraginsiu galvosiu kaip idomiau pravesti dienas. Event dienas daryčiau kai jau labai užsinorės kaliniai. Tikiuosi anketa patiko, jei ne na tai visada yra vietos tobulėjimui.
  2. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Krasava, 14, Krasava#5005 https://steamcommunity.com/profiles/76561199229382442/ Atsakymas 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Atsakymas- Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Atsakymas- Taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Atsakymas- Mano dienos būtų labiau intriguojančios, nes aš nesėdėčiau main zonoje, eičiau vesti mapo minigamesus, daryčiau daugiau tokių dienų kokių norėtų kaliniai, tokie gamesai kaip pirma ir paskutinė reakcija bus naudojama tik tada kai reikės kokiam nors žaidimui mažiau kalinių, o ne main zonoje išžudyti puse dėl to, kad eitų boxa ir greičiau lr rašyti, aišku bus tokių žaidimų kaip saimonas sako, klausimanija, teismas, mafija ir daugiau. Aš nesifraginsiu galvosiu kaip idomiau pravesti dienas. Event dienas daryčiau kai jau labai užsinorės kaliniai. Tikiuosi anketa patiko, jei ne na tai visada yra vietos tobulėjimui.
  3. Reikia gerai mokėti JailBreak serverio taisykles (būsite patikrintas). Reikia turėti mikrofoną, kuris skambėtų aiškiai ir suprantamai. Negalite būti stipriai baustas Vimo.lt projekte. Serveryje būti praleidus bent 3d. Anketa: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. Modisss 13 https://steamcommunity.com/profiles/76561199229382442/ Bugas#9528 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip, ir jomis laikysiuosi. 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip turiu 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Mano dienos butu įdomios todėl nes, aš leisčiau ir kaliniam pasirinkti ką žaist o ne savo nuožiura, kuo daugiau linksmų eventinių dienų, jeigu su manes nelabai klausys ir nervuos tai jau ir nuobodesne ar sunkesnę dieną.
×
×
  • Create New...