Jump to content

TvG^

Narys
  • Turinio skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

8

Apie TvG^

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ss kai leidzia muzika neturiu, bet va tas momentas kai muzikos vote surinko 62% http://prntscr.com/q1b0zk
  2. Tikrai būtų smagu turėti JailBreak serverį arba manyčiau Trouble in terrorist town irgi bųtū neblogai.
  3. TvG^

    Mutes

    1. Tai tu pats prisidirbi ir poto eini skustis jog kazkas tau kazka padare.. Bet jau kai tu kazkam muta duodi ir jie eina skustis, tai pradedi complainint ir aiskint kad patys kalti. 2. Fuckas yra gaves nuo taves muta ir ne viena karta... Bet jis pakenteti sugeba, neapsiverkia. 3. Nevaidink jau labai nekaltu nes tikrai ne viena nusiskundima esu girdejas apie tave. Beto tai yra tik 30minuciu mutas, tai nera cia reikalo del tokio menkniekio eit i forumus ir kazka kaltint bei bandyti kazka irdodyti.
  4. TvG^

    Dėl vipo

    Sveiki, vakar apie 20:30h pirkau vip SMS zinute. Išsiuntus žinutę negavau SMS jog greitu metu turečiau gauti savo užsakytają privilegiją, o kiek žinau pagal viską tai turėjau ją gauti. Viską tikrai double checkinau ir beto iš sąskaitos atsiskaitė 3eur. Pirkau su steam id. Tikiuosi jog kažkas išsiaiškins.
  5. Ign: TvG-^v^ Steam profile: https://steamcommunity.com/id/TvG54/ Rankas: MG1
  6. Huh, Serveryje yra daug tokiu zmoniu kurie neturi 15 bet visteik kalba. Jie patys dazniausiai paklausia ar gali kalbeti/niekam neturgdys del ju balso. Bet ir kaip pats zinau nesi labai draugiskas, visus kas tau nepatinka vadini 'SNARGLIAIS' Ir be to keikiesi.
  7. Sveiki, norejau paklausti ar būtų įmanoma jog Night Elf rase gautų nerfą. Serveryje nėra daug zmonių kurie ją naudotų. bet jai kasnors ją pradeda naudoti jos tiesiog yra neimanoma išvengti. Tuo pačiu gan gadina gameplay'jų.
  8. TvG^

    Free gag

    Sveiki, siandien WarCraft serveryje gavau free gag (Ispejimu taip pat nebuvau gaves). Zaizdamas serveryje vienas is adminu leido muzika. Ar vote'as buvo neiznau. Zodziu gag gavau nuo ADMINO CryBaby. i chat'a parasiau "Neturi draugu tai sau muzika ir leidzia. Pora zmoniu paprase kad neleisti muzikos kuri yra neidomi arba atsiprasant pasakius sudina. Siandiena kartu su juo ir dar pora zmoniu zaideme competitive. Tuo metu jis mane isvadino 'Duhu', 'Ligotu' ir pns. -TvG
  9. TvG^

    Del VIP Paslaugos

    Kokiu budu? Tipo nuotraukas ar ka, nes kaip minejau sms zinute siunciau.
  10. TvG^

    Del VIP Paslaugos

    Pries mazdaug savaite ar dvi issiunciau SMS Zinute del VIP, palaukiau kol pasikeis zemelapis. Nors zemelapis pasikeite as paslaugos negavau. Pamaniau gal ka blogai suvedziau ar pns. Pabandziau dar karta, ir paslaugos vistiek negavau, siandien issiunciau vel zinute, paslaugot taipogi negavau. ~TvG
×
×
  • Create New...