...?... 0 Parašė Rugsėjo 12, 2019 kaip aš galiu gaut muta už kempinima tai jai adminai net skaityt nemoka tai dėjau aš ant servo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugsėjo 12, 2019 The people in charge will need more info than this bud. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Rugsėjo 12, 2019 Gavai mute dėl campinimo? Galėtum konkrečiau pasakyt, kada tai įvyko ir kas užmutino Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugsėjo 12, 2019 Aplamai, koks galbūt pameni adminas davė tau mute, kokiam serverį, ir savo steam id parašyk 🙂 Kuo greičiau, kad padėtumėm 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
...?... 0 Parašė Rugsėjo 12, 2019 kad nieko nepamenu.... pamenu kad 10x servery prieš 2 savaites tai čia viskas visa laika muta turėsiu ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
...?... 0 Parašė Rugsėjo 12, 2019 dar mano steam id -76561198929111990 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugsėjo 12, 2019 Tai gal reikėjo iškart kreiptis dėl to, o ne po 2 savaičių. Nemanai taip? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
...?... 0 Parašė Rugsėjo 12, 2019 Tik po poros savaičių supratau Tai galima ta muta sutvarkyti ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugsėjo 12, 2019 Susisiek su manim per steam - https://steamcommunity.com/id/BoTLanas/ ir nuimsim, nes jau senai tau turėjo pasibaigti (Sprendžiant iš reason'o (20min (Toks reason'as))) Lauksiu 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugsėjo 13, 2019 12 valandas prieš , ...?... said: Tik po poros savaičių supratau Tai galima ta muta sutvarkyti ? Tai visa laika kalbėdavai su savim? 😂😂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
...?... 0 Parašė Rugsėjo 13, 2019 Ne tai aš nelabai kalbų per tą vimo ir šiaip nebuvau aktyvus ilgai tada..... O ar galima kaška dėl mito padaryti ar ne Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugsėjo 13, 2019 3 valandas prieš , ...?... said: Ne tai aš nelabai kalbų per tą vimo ir šiaip nebuvau aktyvus ilgai tada..... O ar galima kaška dėl mito padaryti ar ne Kartoju pasikviesk mane į draugus, ir sutarsim kada, kaip, nuimsim mute'ą Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
...?... 0 Parašė Rugsėjo 13, 2019 Kad aš tavi painvaitines esu prijimk invaita Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
...?... 0 Parašė Rugsėjo 13, 2019 Jai manęs nerandi mono Steam vardas sneaky baster Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 13, 2019 13 valandas prieš , ...?... said: Kad aš tavi painvaitines esu prijimk invaita Dzūks ar Žemaits :D? 2 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites