Gr1z'as | +37069393980 15 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 (redaguota) Sveiki, yra admineris vardu "Chuliganazz". Jis išsipisinėja, tyčiojasi, keikiasi ir ne vieną kartą esu dėl jo gavęs mute, nes tiesiog tokie kaip jis nervuoja... Yra keturi žaidėjai kurie gali patvirtinti jog jis taip elgiasi ir nerodo tinkamo pavyzdžio žaidėjams kaip adminas. Tai esu aš, Mergytė ^_^, Scar, Kovalski, o įrodymai buvo nusiūsti @Jeebis, bet nežinau ar jam pavyko juos peržiūrėti ir pamatyti kame čia reikalas. "Chuliganui" buvo sakyta jog bus įkeltas demo į forumą už ne tinkamą elgesį, bet jis sakė atseit jam "poxui". Esu prašęs Kovalskio jog jam duotų mute ar kažko imtasi, jis nieko nedarė. Davė man mute 30min ir taip suprantama, kad jie abu yra draugai... Admino steam id: https://steamcommunity.com/id/cStriX Chuliganazz.webm Redaguota Rugpjūčio 4, 2019 Gr1z'as | +37069393980 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 (redaguota) uzteko pamatyt, kad chuliganazz, tai net irodymu neziurejau:D papildau: 2:14 atskleidziamas servo bugas @Bullzai Redaguota Rugpjūčio 4, 2019 IGNN1S 弐 . Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 5, 2019 Kiek is sito demo ejo suprast, tai siaip bazarina ir paprikolu gi stumia, o ne piktybiskai. Nieko blogo tame nematau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Gr1z'as | +37069393980 15 Parašė Rugpjūčio 7, 2019 (redaguota) On 2019-08-05 at 16:36, Bullzai said: Kiek is sito demo ejo suprast, tai siaip bazarina ir paprikolu gi stumia, o ne piktybiskai. Nieko blogo tame nematau. Na taip, galima paprikolint, bet kai aš prikolinu ar naudoju keiksmažodžius gaunu mute nuo Jeebio, Kovalskio ar kitų adminu... įdomiai čia 🤔 Plius Chuliganazz visada išsipisinėja ir kai aš pradedu elgtis kaip jis. Sako duos mute. Hmmm įdomu čia visi gina labai jį. Redaguota Rugpjūčio 7, 2019 Gr1z'as | +37069393980 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TikrasDotas 1 Parašė Rugpjūčio 7, 2019 Gavau įspėjimą dėl to, kad prikolinu, tai kaip čia dabar suprast? 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 7, 2019 Nemaniau, kad teks ieškot kažkada tokių video, bet ką padarysi, reikia tai reikia. Gal skirtumą jie sugebės paaiškint. Jeigu jūs piktybiškai lohais vadinat, nes pažemint norit, gausit tuos savo įspėjimus. Aš pamatęs kad Wicked ar Wh1zgud sufailino iki mario dasurfint, aš jį taip pat pizdavočiau ir nevykeliu vadinčiau. REIKIA KONTEKSTO, o ne numest vieną fotke su dviem žodžiais ir vaidint auką. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites