✞💜 Lil Pǝǝp 💔┼ 0 Parašė Liepos 29, 2019 Gerai butu jai bulzaijus padaritu discorda servo kat zmones galetu support ticketus padariti arba pasikalbeti pavz. Kaskas citintu tai i discorda nuvaritu ir pasakitu per chata ir adminai ateitu i game ar ne ? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 29, 2019 Pirmas dalykas, tai reiktų išmokti rašyti, o antras, kad yra discord https://discordapp.com/invite/RYJsYs?utm_source=Discord Widget&utm_medium=Connect Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Liepos 29, 2019 3 hours ago, DCRE said: Pirmas dalykas, tai reiktų išmokti rašyti, o antras, kad yra discord https://discordapp.com/invite/RYJsYs?utm_source=Discord Widget&utm_medium=Connect nie. vysi mies tukie pruotingy, 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TipoSparta 3 Parašė Liepos 29, 2019 4 valandas prieš , Tomas said: nie. vysi mies tukie pruotingy, O gal Bullius norėtų įdėti į serveri !calladmin komanda? Ir kad auto nueitų į discorda, ir priziuretojai pamatytu? Tada nereiktu ieskot kurie yra prisijungę ir t.t. 🙂 @Bullzai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Liepos 29, 2019 gal ir pagalvosiu apie sias jusu idejas.. Gal... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 29, 2019 Paprasčiau yra pridėt prižiūrėtojus į steam draugus ir taip parašyt, nes daugiau būna online steame nei discorde. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TipoSparta 3 Parašė Liepos 29, 2019 36 minutes prieš, DCRE said: Paprasčiau yra pridėt prižiūrėtojus į steam draugus ir taip parašyt, nes daugiau būna online steame nei discorde. Tai bus proga ir discorde but online, nes nevisada visi esat tam steam on 🙂 tai dabar man siulai visus susikviest i draugus? Gal komike busi? 😀 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Liepos 29, 2019 21 minutes ago, TipoSparta said: tai dabar man siulai visus susikviest i draugus Nuo kada prižiūrėtojas būsi? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TipoSparta 3 Parašė Liepos 29, 2019 Prieš 1 Valandą, xEon said: Nuo kada prižiūrėtojas būsi? Tada kaip tu ismoksi skaityt. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Liepos 29, 2019 4 minutes ago, TipoSparta said: Tada kaip tu ismoksi skaityt. 9 minutes ago, TipoSparta said: kaip tu ismoksi Kaip ir visi - mokykloj :). O be to Tigre kalbėjo apie prižiūrėtojus, tai nuo temos nenukrypau. P.s : kada išmoksi skaityt ką parašei? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TipoSparta 3 Parašė Liepos 30, 2019 14 valandas prieš , xEon said: Kaip ir visi - mokykloj :). O be to Tigre kalbėjo apie prižiūrėtojus, tai nuo temos nenukrypau. P.s : kada išmoksi skaityt ką parašei? Tai pradek mokytis, nes dar reikės atkalt teksto suvokima. 🙂 Paaiskinsiu tau... Tigre parase, kad priziuretojus kviestis per steam, nes jie ten dažniausiai būna online. Aš ideja daviau kaip lengviau pakviest priziuretoja i serveri, nes kiek mačiau, kaikurie turi visuose serveriuose, tik nežinau del ko 🙂 Tai ir parasiau, nejaugi man reikės visus priziuretojus susikviest i draugus? O tu Nusisnekejai baisiai apie mane ir priziuretoja. O jei del kreditu parasei tokia nesamone, tai aš ramus. Btw, ne visi priėma dar i draugus.. Aiškiau? Ar nelabai? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 30, 2019 (redaguota) Asmeninius nesutarimus tvarkykitės privačiai. Bet pagal idėją prižiūrėtojai turėtų pridėt į draugus Redaguota Liepos 30, 2019 DCRE 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
PinkyLemon 90 Parašė Liepos 30, 2019 Dauguma vimo projekto žaidėjų negalės pridėti prižiūrėtojų dėl steame esančio draugų limito. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TipoSparta 3 Parašė Liepos 30, 2019 4 valandas prieš , DCRE said: Asmeninius nesutarimus tvarkykitės privačiai. Bet pagal idėją prižiūrėtojai turėtų pridėt į draugus Jeigu bus viskas is idėjos, tai kam cia tie priziuretojai? Tiesiog pasiuliau geriausia variantą tiek prižiūrėtojams, tiek zaidejams. Nes tai paprasiau, nei dar ziuret drauguose kuris priziuretojas prisijunges 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites