RegiuHD 0 Parašė Liepos 18, 2019 Aš gavau perm bana už reklamą vimo mg ir norėčiau už tai atsiprašyti man tsg neleido žmogui į PM parašyti nes labai lagino. Tad atsiprašau už tai. Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. D Pagarbiai Poseidon Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 18, 2019 (redaguota) Dėl tos paties priežasties 2 temas parašei? Ir "atmazas", kad lagino tikrai nepadės. Tuo labiau, kai apsimetinėjai Vimo prižiūrėtoju. Tokių šiukšlių kaip tu reikia mažiausiai. Linkiu tau eit velniop 😘 Redaguota Liepos 18, 2019 DCRE Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Liepos 18, 2019 unban kaina vip isigyjimas 4 menesiam Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 18, 2019 vip porai metu, o ne 4 men Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
v3ndis 7 Parašė Liepos 18, 2019 53 minutes prieš, DCRE said: vip porai metu, o ne 4 men ok ;DDDDD Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RegiuHD 0 Parašė Liepos 18, 2019 Aš netyčia antrą postinau btw jeebis ar jo draugeliai kūrėsi naujus ACC ir apsimetinėjo kitais Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BebriukaS 9 Parašė Liepos 19, 2019 9 valandas prieš , RegiuHD said: jeebis ar jo draugeliai kūrėsi naujus ACC ir apsimetinėjo kitais gal taip ir buvo, bet tu pats apsimetei jeebiu (pirkis ta vipa, ne vien tik busi atbanintas, dar gausi porai metu vip 😄) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RegiuHD 0 Parašė Liepos 19, 2019 Bebriuk suprask kad visi kuriems buvo grasinama žinojo kad juos bandys pakišinėti bet tai neesmė. Tsg noriu būti atbanintas kad galėčiau žaisti su drauge vimo Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 19, 2019 Ir kuo gi tau buvo grasinama? Gal pabandyk sugalvoti kažką geriau, nes nepavyks tokiu melu gaut unbaną. Ir pats minėjai, kad vimo žaidi tik dėl draugo. Tai be tavo hate bus tik geriau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RegiuHD 0 Parašė Liepos 19, 2019 Aš ne hatinu ir sakiau dėl draugės kingspawas visa info žino tu ne tai prašau nehatinti postų Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Liepos 19, 2019 @Kingspaw Kazka zinai apie sio veikejo sapaliones? Ar patikimas? Pagal mane kad nejo parasyt i pm, vistiek neduoda leidimo rasyt chate... Bet sprendima ka su jo daryt palieku tau kingai Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RegiuHD 0 Parašė Liepos 19, 2019 @Deivius1 aš pgr su visais priz sutariu gerai (Tigres neskaičiuojant nes aš jai nepatinku) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Liepos 19, 2019 Manau reikia atsižvelgti tik į patį nepaneigiamą faktą, jog rašei tą IP ir galbūt net per voice chat kvietei kažką prisijungti. Daug ko nežinome ir nesužinosime, tad nebeverta diskutuoti. Aš manau VIP nusipirkti 4 mėn. yra puikus būdas ištaisyti šią situaciją plius turėsi privilegijas. Ta proga ir draugei nupirk. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Liepos 19, 2019 ^ wat hy sed Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
v3ndis 7 Parašė Liepos 19, 2019 2 valandas prieš , Kingspaw said: Manau reikia atsižvelgti tik į patį nepaneigiamą faktą, jog rašei tą IP ir galbūt net per voice chat kvietei kažką prisijungti. Daug ko nežinome ir nesužinosime, tad nebeverta diskutuoti. Aš manau VIP nusipirkti 4 mėn. yra puikus būdas ištaisyti šią situaciją plius turėsi privilegijas. Ta proga ir draugei nupirk. Visiškai sutinku. 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BebriukaS 9 Parašė Liepos 19, 2019 (redaguota) Stai postas is Deivius1/DaTroller pries 5 menesius, atrodo lyg tiktu siai temai. (Jei kas nori pasiskaityti pilna tema, tai stai link) Redaguota Liepos 19, 2019 BebriukaS Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
v3ndis 7 Parašė Liepos 19, 2019 Tikrai nemanau kad reikėjo perma ban'inti jo. Tik dėl to kad, keleta kartų numetė I.P. adresa. Be to metu tikrai lag'ino server'į. Kad ir nuejo ten žaidėjai žaisti jie galų gale grižo 🙂 P.S. Turite konkrečiu įrodymu kad, buvo numetės ta I.P. adresą? 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BebriukaS 9 Parašė Liepos 19, 2019 (redaguota) 6 minutes prieš, v3ndis said: Tikrai nemanau kad reikėjo perma ban'inti jo. Tik dėl to kad, keleta kartų numetė I.P. adresa. Be to metu tikrai lag'ino server'į. Kad ir nuejo ten žaidėjai žaisti jie galų gale grižo 🙂 P.S. Turite konkrečiu įrodymu kad, buvo numetės ta I.P. adresą? Sutinku del perm ban, einu pasiziuret jo chatus per https://vimo.lt/stats/hlstats.php?mode=chathistory&player=116394 (pirmus 10 page), jei rasiu I.P. metima, atsiusiu screenshotus (cia). Ziuredamas jo chats, radau truputi spam'o, stai screenshots Redaguota Liepos 19, 2019 BebriukaS Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
v3ndis 7 Parašė Liepos 19, 2019 4 minutes prieš, BebriukaS said: Sutinku del perm ban, einu pasiziuret jo chatus per https://vimo.lt/stats/hlstats.php?mode=chathistory&player=116394, jei rasiu I.P. metima, atsiusiu screenshotus (cia). Okey 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RegiuHD 0 Parašė Liepos 19, 2019 (redaguota) Bebrai kad tu iskerpi tik kada aš rašiau nors pilna žmonių rasė Redaguota Liepos 19, 2019 RegiuHD Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BebriukaS 9 Parašė Liepos 19, 2019 Dabar, RegiuHD said: Bebrai už spama gaggas buvo aisku, paieskosiu dar mute'u/gag'u pas tave. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
v3ndis 7 Parašė Liepos 19, 2019 Dabar, RegiuHD said: Bebrai už spama gaggas buvo Bet mano manymu, tu tą I.P adresą numetei netyčia...? Nes man pačiam yra buve, norėjau į consolę numečiau į chat'ą. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RegiuHD 0 Parašė Liepos 19, 2019 Nierka davęs buvo bet ne prie tu kur tu keliai nes ten buvo prie kitų žmonių rašymo o ne ištisai Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Liepos 19, 2019 Dėkoju už papildomai išsakytas nuomones. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites