Danqis 3 Parašė Gegužės 9, 2019 (redaguota) Na, gal tai ir nėra įprasta,bet pagalvojau kodėl ne? Norėčiau čia įtraukti žmones kurie mano manymu yra +rep ir netik. Ir štai jų visų nick: 1. Džionis Poteto 2.Beerus 3.ValcoNN 4.360 Noscope 5.*Sparta 6.Bullzai 7.fasolke 8.Ech0 9.Dziga 10.ii` Čia buvo tik top10. Tikiuosi šitie žmonės tai skaito Redaguota Gegužės 9, 2019 Danqis 2 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 9, 2019 Nas gerai ačiū, bet klausimas tik vienas, koks šitos temos point'as? Kokia priežastis tokią temą kurt buvo, čia tau ne trade koks community, kad rep'us rinktis reiktų... 1 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danqis 3 Parašė Gegužės 9, 2019 1 minute prieš, Echo said: Nas gerai ačiū, bet klausimas tik vienas, koks šitos temos point'as? Kokia priežastis tokią temą kurt buvo, čia tau ne trade koks community, kad rep'us rinktis reiktų... Yaa i know but.. uch never mind Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Gegužės 9, 2019 Prieš 1 Valandą, Echo said: Nas gerai ačiū, bet klausimas tik vienas, koks šitos temos point'as? Kokia priežastis tokią temą kurt buvo, čia tau ne trade koks community, kad rep'us rinktis reiktų... Zmogus sukure savo top 10, ko cia uzsipuoli 😂 Va matai, as net uz tave auksciau esu 😁 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Gegužės 9, 2019 Vo prašau #2 ❤️ 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danqis 3 Parašė Gegužės 9, 2019 52 minutes prieš, Sparta said: Zmogus sukure savo top 10, ko cia uzsipuoli 😂 Va matai, as net uz tave auksciau esu 😁 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džionis poteto 24 Parašė Gegužės 10, 2019 Whats the point, bet kokia garbė, ačiū 😄 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Lapkričio 24, 2020 Kokia garbė čia man šitoje lentoje ❤️ Sugryžau 😛 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 24, 2020 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Lapkričio 24, 2020 Prieš 1 Valandą, Bullzai said: turėk velnes Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 24, 2020 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites