zmadriv 0 Parašė Kovo 5, 2022 (redaguota) Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199094720908/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?2022-03-04 apie 22:30 ; fy_poolparty ; awp only serveris.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Lukis• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Buvo taip, kad zaidziau poolparty mape ir apsimeciau vedziodamas per sienas. Viskas labai gerai girdis, kur zmogus laksto, stovi ir sokineja. Pradejo pora zmoniu zyst, kad "wh" turiu. Tik atejo Priziuretojas "Lukis" ir uzbanino. Video visi buvo filmuoti, kur apsimeciau, kad cytinu. Po bano, parasiau priziuretojams, DaTroller perziurejo pries 2 dienas mano zaista demo, sake akivaizdus cheatas, matosi kaip vedzioji. 😄 video: https://www58.zippyshare.com/v/0OkRL8O3/file.html Redaguota Kovo 6, 2022 zmadriv Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Kovo 5, 2022 (redaguota) Buvo gautas nusikundimas, atejus į serveri nusprendžiau pažiurėt kaip žaidziate ir net keliom minutem neprėjus mačiau kaip vedžiojai. Redaguota Kovo 5, 2022 Lukiss Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 5, 2022 (redaguota) Tai, dabar nuspresk pasižiūrėti demo įrašus, nes jei ta dieną man sekėsi nereiškia, kad vedžiojau ar ar kažką tokio, demo įraše net nematau žmonių per tas sienas, tai kas tu per tikrintojas jei demo neatsiverti pasižiūrėti, o vertini tai ka matai iš savo ekrano? Taigi visus video esu sukėles, nepatingėk ir pažiūrėk 🙂 Geros dienos ! Redaguota Kovo 8, 2022 zmadriv Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Kovo 5, 2022 Aš net nekabu apie vakarykšti demo, nes šio mėnesio pradžioj 03 diena tavo demo buvo peržiuretas ir buvo ivestas verdiktas. beja tau tikete paaiškino dėl ko gavai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 5, 2022 Tai pasižiūrėk vakarykštį demo, ir mano video ikeltus? Gavai pranešimą, jog serveryje cheateris, atėjai ir užbaninai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Blaivus 22 Parašė Kovo 5, 2022 5 valandas prieš , zmadriv said: Tai pasižiūrėk vakarykštį demo, ir mano video ikeltus? Gavai pranešimą, jog serveryje cheateris, atėjai ir užbaninai. Buvai peržiūrėtas jau diena prieš, tik nebuvo imtasi veiksmų tavęs pašalinti, tad persikėlė viskas į sekančią dieną ir vėl gi buvo iškviesta administracija peržiūrėti tavęs gyvai. O mes žiūrėjome demo ir pateikėme savo ataskaitas / nuomones apie tavo žaidimo "įgūdžius". Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 6, 2022 (redaguota) 16 hours ago, Blaivus said: Buvai peržiūrėtas jau diena prieš, tik nebuvo imtasi veiksmų tavęs pašalinti, tad persikėlė viskas į sekančią dieną ir vėl gi buvo iškviesta administracija peržiūrėti tavęs gyvai. O mes žiūrėjome demo ir pateikėme savo ataskaitas / nuomones apie tavo žaidimo "įgūdžius". Gerai, vakar gavot iškvietimą, jog vėl aš cheatinu. Prieš ateinant jum, dauguma ten mane cheateriu vadino, nes aš specialiai tai dariau. Ir kai tuo momentu vadino cheateriu mane, as video padariau, kad vedžioju per sienas, nes žinojau, kad čia pisliava vėl bus. Gi ne šiaip sau filmavau viską. Redaguota Kovo 6, 2022 zmadriv Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Blaivus 22 Parašė Kovo 6, 2022 2 valandas prieš , zmadriv said: Gerai, vakar gavot iškvietimą, jog vėl aš cheatinu. Prieš ateinant jum, dauguma ten mane cheateriu vadino, nes aš specialiai tai dariau. Ir kai tuo momentu vadino cheateriu mane, as video padariau, kad vedžioju per sienas, nes žinojau, kad čia pisliava vėl bus. Gi ne šiaip sau filmavau viską. Man vakarykštė diena visiškai nedomina. Sakau, kad buvai peržiūrėtas jau Kovo 3d. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 6, 2022 (redaguota) 21 minutes ago, Blaivus said: Man vakarykštė diena visiškai nedomina. Sakau, kad buvai peržiūrėtas jau Kovo 3d. Video iš Kovo 3d. Kur eilinį kartą sako "wh". https://www75.zippyshare.com/v/ZDrMy5Ki/file.html Redaguota Kovo 6, 2022 zmadriv Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 6, 2022 8 hours ago, Blaivus said: Man vakarykštė diena visiškai nedomina. Sakau, kad buvai peržiūrėtas jau Kovo 3d. 7 hours ago, zmadriv said: Video iš Kovo 3d. Kur eilinį kartą sako "wh". https://www75.zippyshare.com/v/ZDrMy5Ki/file.html Laukiu atsakymo, nes demo viskas matosi, bet jūsų darbas prastas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 7, 2022 On 3/5/2022 at 9:47 PM, Blaivus said: Buvai peržiūrėtas jau diena prieš, tik nebuvo imtasi veiksmų tavęs pašalinti, tad persikėlė viskas į sekančią dieną ir vėl gi buvo iškviesta administracija peržiūrėti tavęs gyvai. O mes žiūrėjome demo ir pateikėme savo ataskaitas / nuomones apie tavo žaidimo "įgūdžius". Ir norėčiau pamatyti klipus, tam tikras vietas, kur as cheat'inu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Kovo 7, 2022 (redaguota) Sprendimas buvo padarytas, tai jai kažko reikia prašom kreiptis į Pona Bulzai arba Troli. Ačių ir sėkmės. Redaguota Kovo 7, 2022 Lukiss Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 7, 2022 16 minutes ago, Lukiss said: Sprendimas buvo padarytas, tai jai kažko reikia prašom kreiptis į Pona Bulzai arba Troli. Ačių ir sėkmės. Buvo kreiptasi, ir pasakyta, kad atsiųstumėt. 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Kovo 7, 2022 Jai norite demo tai prašom kreiptis į Troli ar bulzai, o ne čia rašinėti ir tikėtis kažko. 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zmadriv 0 Parašė Kovo 8, 2022 (redaguota) 22 hours ago, Lukiss said: Jai norite demo tai prašom kreiptis į Troli ar bulzai, o ne čia rašinėti ir tikėtis kažko. 🙂 Tai liepė jums Bullzai atsiųsti, ar jūs čia apsimetat ar nusiteikę prieš mane? Redaguota Kovo 8, 2022 zmadriv Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Blaivus 22 Parašė Kovo 8, 2022 42 minutes prieš, zmadriv said: Tai liepė jums Bullzai atsiųsti, ar jūs čia apsimetat ar nusiteike prieš mane? Niekas nenusiteikę, tiesiog dar gausi palaukti, kol sukarpysiu tau klipus ketvirtadieni vakare arba penktadieni, jeigu niekas kitas neapsiims tomis terlionėmis. Be patient, ačiū už supratingumą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Kovo 9, 2022 (redaguota) edit ryt sukelsiu. Redaguota Kovo 9, 2022 ♛ Kovalski ♛ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 9, 2022 atbanintas 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites