Jump to content

zmadriv

Narys
  • Turinio skaičius

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie zmadriv

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

2381 profilio peržiūros
  1. Tai liepė jums Bullzai atsiųsti, ar jūs čia apsimetat ar nusiteikę prieš mane?
  2. Buvo kreiptasi, ir pasakyta, kad atsiųstumėt. 🙂
  3. Ir norėčiau pamatyti klipus, tam tikras vietas, kur as cheat'inu.
  4. Laukiu atsakymo, nes demo viskas matosi, bet jūsų darbas prastas.
  5. Video iš Kovo 3d. Kur eilinį kartą sako "wh". https://www75.zippyshare.com/v/ZDrMy5Ki/file.html
  6. Gerai, vakar gavot iškvietimą, jog vėl aš cheatinu. Prieš ateinant jum, dauguma ten mane cheateriu vadino, nes aš specialiai tai dariau. Ir kai tuo momentu vadino cheateriu mane, as video padariau, kad vedžioju per sienas, nes žinojau, kad čia pisliava vėl bus. Gi ne šiaip sau filmavau viską.
  7. Tai pasižiūrėk vakarykštį demo, ir mano video ikeltus? Gavai pranešimą, jog serveryje cheateris, atėjai ir užbaninai.
  8. Tai, dabar nuspresk pasižiūrėti demo įrašus, nes jei ta dieną man sekėsi nereiškia, kad vedžiojau ar ar kažką tokio, demo įraše net nematau žmonių per tas sienas, tai kas tu per tikrintojas jei demo neatsiverti pasižiūrėti, o vertini tai ka matai iš savo ekrano? Taigi visus video esu sukėles, nepatingėk ir pažiūrėk 🙂 Geros dienos !
  9. Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199094720908/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? 2022-03-04 apie 22:30 ; fy_poolparty ; awp only serveris. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Lukis • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Buvo taip, kad zaidziau poolparty mape ir apsimeciau vedziodamas per sienas. Viskas labai gerai girdis, kur zmogus laksto, stovi ir sokineja. Pradejo pora zmoniu zyst, kad "wh" turiu. Tik atejo Priziuretojas "Lukis" ir uzbanino. Video visi buvo filmuoti, kur apsimeciau, kad cytinu. Po bano, parasiau priziuretojams, DaTroller perziurejo pries 2 dienas mano zaista demo, sake akivaizdus cheatas, matosi kaip vedzioji. 😄 video: https://www58.zippyshare.com/v/0OkRL8O3/file.html
×
×
  • Create New...