VeloxPanda 6 Parašė Birželio 28, 2018 Sveiki taigi neturėjau ką veikti tai per 30 min suveikiau maža titulini puslapi cs:go serveriuj 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 28, 2018 Gražu, tačiau yra gramatinių klaidų - sąrašas. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 28, 2018 čia man jį kaip motd siūlai cs:go serveriuose naudot, ar? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
VeloxPanda 6 Parašė Birželio 28, 2018 1 minute ago, Bullzai said: čia man jį kaip motd siūlai cs:go serveriuose naudot, ar? Aš juo net nesiūlau nauduoti , nes jis nėra labai geras kaip ir minėjau darbas tik 20-30 min , tai kokybe darbo nelabai. Bet darbo idėja būtų kaip užeini ir svarbiausi dalykai jau parodyti tituliniam puslapi ir paskui gali į forumą nueiti kur viską ten dar gali rasti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Birželio 29, 2018 (redaguota) Aš suprantu, kad Panda čia turi galvoje Vimo.lt puslapio dizainą? Bet kažkas panašaus tikrai puikiai atrodytų ant serverių motd, jei tik įmanoma. Redaguota Birželio 29, 2018 Kingspaw Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 29, 2018 (redaguota) 43 minutes prieš, Kingspaw said: Aš suprantu, kad Panda čia turi galvoje Vimo.lt puslapio dizainą? Bet kažkas panašaus tikrai puikiai atrodytų ant serverių motd, jei tik įmanoma. Manau background'as turėtų būti tamsesnis, lyginant su forumo dizainu, taipogi ir skydeliai turėtų būti siejami su surf tematika. Redaguota Birželio 29, 2018 IGNN1S 弐 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 29, 2018 Gražuuuuu 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites