Jump to content

VeloxPanda

Narys
  • Turinio skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

6

1 sekėjas

Apie VeloxPanda

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Aš juo net nesiūlau nauduoti , nes jis nėra labai geras kaip ir minėjau darbas tik 20-30 min , tai kokybe darbo nelabai. Bet darbo idėja būtų kaip užeini ir svarbiausi dalykai jau parodyti tituliniam puslapi ir paskui gali į forumą nueiti kur viską ten dar gali rasti.
  2. Sveiki taigi neturėjau ką veikti tai per 30 min suveikiau maža titulini puslapi cs:go serveriuj
  3. Sveiki , vakare biški reiginau surfindamas tai nusprendžiau pasižiūrėti forumą ir radau šita eventą tai greitai padariau paprastą darbą. Sėkmės kitiem konkurse !
  4. Net nežinojau , galvojau kad reikia , tai ir pildžiau , dėkui kad pasakiai
  5. Tai aš ne į prižiūrėtojus aš į dj , man admino net nereikia tesiog noriu lesiti muzika
  6. *Koks tavo nick žaidime? : VeloxPanda *Ar vasarą neužmirši Vimo.lt serverių? : Tikrai ne , jau žaidžiu 3dieną ir tikrai tapo vienas iš megstamiausiu serverių kur galiu praleisti laiką. *Kodėl nori būti Vimo DJ? : Norėčiau juom tapti , nes kaip paleidžia kažkas kokia muzika labai užknisa kad nesiklauso ir nepradaro taip kaip tu norėtum ir kiti , pvž kaip visi prašo patildyti , bet tuo niekas nepadaro , arba pakeisti muziką. Norėčiau tesiog būti Vimo DJ ir pagerinti nors nuotaiką žaidėjams kurie ragina , nes muzika nuramina tokiose situacijose. *Tavo Steam link. : https://steamcommunity.com/id/VeloxPanda/
×
×
  • Create New...