Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 26, 2018 Maldauju aš ssugražinkit chronos vienintelė rasė su kuria lošiau. Per šiandien per 2-3H gal tik 200 pointu pasikėliau. o per tiek ankščiau beveik 1K gaudavau. MALDAUJUUUU Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 26, 2018 AInujo buginti klases yra labai smagu visam serveriui. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 26, 2018 Visi skundėsi tavim, jog su šita klase bugindavai taškus.. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 26, 2018 Klasę grąžinu, bet tave kartu ir uzbaninu, tinka? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 26, 2018 Jei eina unbaną pirkt k Banink Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 26, 2018 Ir iggni ir ką turėjai omenį sakydamas buginai ,,taškus'' Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 26, 2018 Ir be to aš esu visiškai visiškai nekaltas, kad ši rasė buginta. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 26, 2018 Negalėjai tiesiog restartuoti serverio kaip praeitą kartą ir 2 sav. nesibugino ? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 26, 2018 3 valandas prieš , Pepe Ponss said: Per šiandien per 2-3H gal tik 200 pointu pasikėliau. o per tiek ankščiau beveik 1K gaudavau. Kalbėjau apie „points“ (lt. taškai). Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Erikuzas 0 Parašė Birželio 26, 2018 (redaguota) Pepe pons tu visalaika buginai rase ir buvo tas buas todel buvo logiska ta rase pasalint nes ta rase yra bugas su kuriuo zmones labai lengvai kelesi taskus. Ir tai mano manymu jau yra sukciavimas Redaguota Birželio 26, 2018 Erikuzas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 26, 2018 Race nebus pašalinta visam laikui. Tik tam tikra laika kol sutvarkys buga. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 27, 2018 Iggni nu ir ką aš buginau ? Ką kiti negalėjo manęs kapoti ? Ne! Jie galėjo. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 27, 2018 Tai va būtent, kad negalėjo, todėl ta klasė ir yra dabar pašalinta. Pati klasė tikrai nėra net tarp geresnių tai suprantama, kodėl ją pasirinkai. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 27, 2018 Galėjo tik su peiliu kaip ir aš Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Erikuzas 0 Parašė Birželio 27, 2018 tame ir problema kad galejo tk su peliu zmones nori naudot ir kitus ginklus ne tik peili pvz: yra map kur galima tik su awp arba su deagle ir zmones nori naudot tik tuos ginklus nes isrenka ta map o jei ateina kazkoks bugeris ir viska sugadinai tai nelabai malonu 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 27, 2018 Nu joks aš ne buhgheris servas bugina ir tiek. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 27, 2018 2 valandas prieš , Pepe Ponss said: Nu joks aš ne buhgheris servas bugina ir tiek. tai nereiškia, jog serverio klaidas reikia naudoti savo labui. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 29, 2018 Tai gražinsi BullZajau ? 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GarklOn 15 Parašė Birželio 29, 2018 Niekas tos klases negrazins, nebent tada kai ja sutvarkys (Kazin Ar Isvis Ja Zada Tvarkyt). Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 29, 2018 Aj dėjau karoče ateina sako aj karoče išimsu ir čj net netvarko Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 29, 2018 Taip sunervino Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 29, 2018 Galėjo restartuot servą kaip praeitą kartą ir 2 sav nesibugino Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GarklOn 15 Parašė Birželio 29, 2018 Jeigu zmogus neturi laiko ir yra uzsiemes tai aisku kad netvarkys tai jam paprasciau ateit ir isimti ta "Klase" negu kad sedet valandu valandas ir knistis prie to pacio dalyko + tu siuos 3 atsakymus galejai sutalpinti i 1 zinute. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pepe Ponss 70 Parašė Birželio 29, 2018 Aš susinervinęs buvau ir man nusispjaut buvo kekliom žinutėm aš parašiau, tai manai restartuot serverį truktų ilgiau nei išimti rasę ? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GarklOn 15 Parašė Birželio 29, 2018 Kad ir restartuosi serveri vistiek ta problema visam gyvenimui neisnyks tai kam zmogui kas 2 savaites bereikalingai junginet serva jei paprasciausiai gali isimt 'Klase' ir nebesirupinti tuom. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites