Boostas1 1 Parašė Birželio 2, 2018 Zodziu jau nekarta matau kaip izeidineja visus,sprogdina nesustojes,pervadineja i nesamoningus vardus. Kaip cia taip? sake viskas 'px' jam. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Birželio 2, 2018 Kokiu tikslu sitas postas? Jeigu skundiesi eik pas mama skustis ne cia Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 2, 2018 (redaguota) Šiek tiek juokinga, paklausius voice chato (text chato irgi) galima paklausyti kaip tu mane įžeidinėji, todėl aš su tavim elgiuosi tolygiai - aišku, nemanau jog tau pačiam būtų maloniau jeigu sėdėtum 30 minučių tyloje, nei su pakeistu nickname. O dėl Tomo - jis priekaištų neturi, toks mūsų tarpusavio bendravimas. Iš text chatų įmesiu po to įrodymus, nes dabar neveikia hlstatsx. Ir kas svarbiausia, nuotraukų daug, o visose jose matosi tik vienas - kai pakeičiu tavo nickname Redaguota Birželio 2, 2018 IGNN1S 弐 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boostas1 1 Parašė Birželio 2, 2018 (redaguota) Tai gerai siusk mano izeidinejimus,pasiziuresim. Bet visiskai nemanau jog cia geras budas taip kalbeti serve,ypac kai esi priziuretojas. Redaguota Birželio 2, 2018 Boostas1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cardinals 0 Parašė Birželio 2, 2018 Šiek tiek juokinga, paklausius voice chato (text chato irgi) galima paklausyti kaip tu mane įžeidinėji, todėl aš su tavim elgiuosi tolygiai - aišku, nemanau jog tau pačiam būtų maloniau jeigu sėdėtum 30 minučių tyloje, nei su pakeistu nickname. Man idomu nuo kada tokios taisykles kada zmogus su privilegijom gali elgtis tolygiai su kitu zaideju? Tu turi rodit pavizdi ir tiesiog mute det uz izeidinejimus. Draudžiama bet kaip įžeidinėti kitus žaidėjus. Bausmė: Pirma karta: 30 min mute/gag, Antra karta: 1 diena mute/gag, Trečia karta: 1 savaitė mute/gag. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cardinals 0 Parašė Birželio 2, 2018 toggled timebomb on Tomas koks tikslas cia buvo sita dalyka naudoti? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boostas1 1 Parašė Birželio 2, 2018 Tai va tame esme,todel ir postinu. Vakar man tapati dare gal ne karta. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Birželio 2, 2018 6 minutes prieš, Cardinals said: toggled timebomb on Tomas koks tikslas cia buvo sita dalyka naudoti? O dėl Tomo - jis priekaištų neturi, toks mūsų tarpusavio bendravimas. Skaityt ponuli mokat? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 2, 2018 18 minutes prieš, Boostas1 said: Tai gerai siusk mano izeidinejimus,pasiziuresim. Bet visiskai nemanau jog cia geras budas taip kalbeti serve,ypac kai esi priziuretojas. Neveikia, hlstatsx, susitvarkys ir įmesiu. 15 minutes prieš, Cardinals said: Šiek tiek juokinga, paklausius voice chato (text chato irgi) galima paklausyti kaip tu mane įžeidinėji, todėl aš su tavim elgiuosi tolygiai - aišku, nemanau jog tau pačiam būtų maloniau jeigu sėdėtum 30 minučių tyloje, nei su pakeistu nickname. Man idomu nuo kada tokios taisykles kada zmogus su privilegijom gali elgtis tolygiai su kitu zaideju? Tu turi rodit pavizdi ir tiesiog mute det uz izeidinejimus. Draudžiama bet kaip įžeidinėti kitus žaidėjus. Bausmė: Pirma karta: 30 min mute/gag, Antra karta: 1 diena mute/gag, Trečia karta: 1 savaitė mute/gag. Supranti, čia sąžinės reikalas kaip nubausti asmenį. Galėjau aš jį užmutinti, ir būtų pasedėjęs 30 minučių tyloje, o dabar tiesiog pakeičiau nicknamę, kurį galėjo atsikeisti iš karto, čia aš jam kaip ir paslaugą padariau, nubausdamas griežčiau, jeigu būčiau žinojęs jog jis mane įžeidinėja ne ant juokų, tikriausiai ir būčiau užtildęs, bet dabar galvojau juokas į juoką 12 minutes prieš, Cardinals said: toggled timebomb on Tomas koks tikslas cia buvo sita dalyka naudoti? O dėl Tomo - jis priekaištų neturi, toks mūsų tarpusavio bendravimas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boostas1 1 Parašė Birželio 3, 2018 (redaguota) Igni jau visiskai nesusikalbam,tai tu turejai mutint mane uz izeidinejimus? Tu jau net nesugebi prisipazinti jog nesamones sneki su savo 'prikolais'. Uz ka mane mutinti? Buciau galejes tave gagint, buciau seniausiai tai padares. Redaguota Birželio 3, 2018 Boostas1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Birželio 3, 2018 26 minutes ago, Boostas1 said: Buciau galejes tave uzmutinti, buciau seniausiai tai padares. Ignis išvis nekalba servery, uż ką tu jį mūtintum? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boostas1 1 Parašė Birželio 3, 2018 3 minutes ago, xEon said: Ignis išvis nekalba servery, uż ką tu jį mūtintum? Klaida atsiprasau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Birželio 3, 2018 as tai zajava rasyciau , nes cia jau kaip kriminalinis nusikaltimas gaunas. susibasliuos bapkes ir spakainas sedesi. galesit daryt "make it rain" Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Birželio 3, 2018 Prieš 1 Valandą, ¡Cocumber said: as tai zajava rasyciau , nes cia jau kaip kriminalinis nusikaltimas gaunas. susibasliuos bapkes ir spakainas sedesi. galesit daryt "make it rain" Geras pasiulymas ant manes irgi naudojo sitas nesamones tad as kaip ir milijonierius jau busiu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Birželio 3, 2018 Mano manymu viskas yra gerai. Džiaukis kad mute (Arba gag) negavai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 3, 2018 8 valandas prieš , Boostas1 said: Igni jau visiskai nesusikalbam,tai tu turejai mutint mane uz izeidinejimus? Tu jau net nesugebi prisipazinti jog nesamones sneki su savo 'prikolais'. Uz ka mane mutinti? Buciau galejes tave gagint, buciau seniausiai tai padares. Taip, turėjau teisę ir mutint ir gagint, bet abu darėm vienokį ar anokį šūdą, tai vien dėl to ir nemutinau, tu iš manęs pizdajovaisi ir įžeidinėjai - aš iš tavęs. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boostas1 1 Parašė Birželio 3, 2018 Tai mesk irodimus kaip izeidinejau,to laukiu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 3, 2018 1 valandą prieš , Boostas1 said: Tai mesk irodimus kaip izeidinejau,to laukiu Būtent, jog vakar vėl restartavosi hlstatsx sistem ir nerodo senesnių chatų, jeigu bullzajui eina - tegu pažiūri pamenu kai pavadinai "duxs" už tai irgi yra baudžiama btw Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Erikuzas 0 Parašė Birželio 12, 2018 Jei priziuretojas tai daro ne is pykcio nematau nieko blogo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Thepijus 7 Parašė Birželio 18, 2018 Tas kinietis tai gal ,bet Tomas tai ant bairio Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 18, 2018 22 minutes prieš, Thepijus said: Tas kinietis tai gal ,bet Tomas tai ant bairio Aš nežinau, ar tau trūksta chromosomų ar ko, bet temos pavadinime jau yra parašyta „prižiūrėtojas“, o Tomas yra adminas, ir šiaip, prašau paskaityti turinį prieš kažką komentuojant. 1 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DotDotDot 9 Parašė Birželio 18, 2018 24 minutes prieš, IGNN1S 弐 said: Aš nežinau, ar tau trūksta chromosomų ar ko, bet temos pavadinime jau yra parašyta „prižiūrėtojas“, o Tomas yra adminas, ir šiaip, prašau paskaityti turinį prieš kažką komentuojant. Tau žiuriu per daug chromosomų Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Thepijus 7 Parašė Birželio 18, 2018 o tu atstok nuo manes kadanors ir atmutink mane :C blogas dede 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 18, 2018 Prieš 1 Valandą, DotDotDot said: Tau žiuriu per daug chromosomų visiškai pritariu, mielai pasidalinčiau su tavimi Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DotDotDot 9 Parašė Birželio 18, 2018 2 valandas prieš , IGNN1S 弐 said: visiškai pritariu, mielai pasidalinčiau su tavimi Nepriimsiu, nenoriu likt toks kaip tu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites