Jump to content

Boostas1

Narys
  • Turinio skaičius

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

1 sekėjas

Apie Boostas1

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. To creditu pirkimo nesuprantu as visiskai,paspaudziau jog pirkti uz kreditus vipa (norejau karoliui) ir ismete neturiu kreditu net neprase id.. Nuejau i serva o admino nera vipas yra supratau iskart. O admina ne as pirkau o man pirko taip kad paklausiu jei reiks.
  2. 13d dar liko taip kad.. O admino nebeturiu jau vos 2 d ir joks vipas nedinksta. As noriu pasakyti,jog pirkdamas vipa uz kreditus - admino komandu nebetekau o vipa turiu taip taip isejo kaip admina iskeiciau i vipa,o admina raso jog dar vis turiu.
  3. Dvj nuimkit nes cia admino laiko kapojimas
  4. Boostas1

    Kazkas durno :(

    Tai va cia dariau topica kaip nusipirkt vipa kitam zmogui uz kreditus taciau paspaudes parase jog nepakanka kreditu,prisijungiau prie srv,vipas yra - admino nebe. Gal kas paaiskins kaip atgaut?
  5. Tai mesk irodimus kaip izeidinejau,to laukiu
  6. Igni jau visiskai nesusikalbam,tai tu turejai mutint mane uz izeidinejimus? Tu jau net nesugebi prisipazinti jog nesamones sneki su savo 'prikolais'. Uz ka mane mutinti? Buciau galejes tave gagint, buciau seniausiai tai padares.
  7. Tai va tame esme,todel ir postinu. Vakar man tapati dare gal ne karta.
  8. Tai gerai siusk mano izeidinejimus,pasiziuresim. Bet visiskai nemanau jog cia geras budas taip kalbeti serve,ypac kai esi priziuretojas.
×
×
  • Create New...