Deivius1 703 Parašė Vasario 23, 2018 On 2018-02-20 at 11:00 PM, Ti ti ri Dora said: tai zinok su spyna jos, o raktas mano netinka. Tai sveikas ir tu atvykes i musu "loseriu" lyga. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 23, 2018 Prieš 1 Valandą, Deivius1 said: Tai sveikas ir tu atvykes i musu "loseriu" lyga. ai ne pasiemiau visrakti, tai dabar atsidziaugt negaliu :))) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 24, 2018 11 hours ago, Ti ti ri Dora said: ai ne pasiemiau visrakti, tai dabar atsidziaugt negaliu :))) Ai tik nereikia. Saugau ta mazyle nuo blogiuku kaip tu! Nesutersi jos vaikystes. Beja Eventas jau rytoj! As visiskai nepasiruoses bet tikiuos visi esat nusiteikia pozityviai! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 24, 2018 3 valandas prieš , Deivius1 said: Ai tik nereikia. Saugau ta mazyle nuo blogiuku kaip tu! Nesutersi jos vaikystes. Beja Eventas jau rytoj! As visiskai nepasiruoses bet tikiuos visi esat nusiteikia pozityviai! Negatyvumas 100%. Blogas sargis tu tada Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Vasario 24, 2018 (redaguota) AŠ JAU VIENĄ DAINĄ ATSPĖJAU!!!!!!!!!!!!!!! TAI MAN TAŠKĄ AČIŪ HAHAH BULZAJUS PALIUDYS Redaguota Vasario 24, 2018 DCRE Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 24, 2018 nesuprantu apie ką tu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Vasario 24, 2018 NU BULZAJAU MODERN TALKING NUU Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 24, 2018 Tikrai gera grupė, 80-90 <3, bet prie ko čia jie? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 26, 2018 Privilegijos visiem ir visom sudėtos/pratęstos. Buvo smagu, dėkui kas dalyvavote, greitu metu išvysit save ir YouTube! 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 26, 2018 20 minutes prieš, Bullzai said: Privilegijos visiem ir visom sudėtos/pratęstos. Buvo smagu, dėkui kas dalyvavote, greitu metu išvysit save ir YouTube! Man jau darosi gaila kad teko sudainuot Vituka. Daina superine, bet mano graudaus dainavimo gal nereikia, ponaiti. Susitarsim? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Vasario 26, 2018 17 minutes prieš, Ti ti ri Dora said: Man jau darosi gaila kad teko sudainuot Vituka. Daina superine, bet mano graudaus dainavimo gal nereikia, ponaiti. Susitarsim? kaip matai gyvenimas nenuspėjamas 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Vasario 27, 2018 Konkursas baigėsi, prizai išdalinti, paslaugos uždėtos (jei kas negavo rašykite @Bullzai į forumo žinutę). Tema rakinama. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites